Αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου» για τα μπλεξίματα του Γιόβιτς (photos)

Αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου» για τα μπλεξίματα του Γιόβιτς (photos)

O Λούκα Γιόβιτς βρίσκεται σε μπελάδες για τα μάτια μιας γυναίκας, η οποία βέβαια δεν αφήνει κανένα βλέμμα που να μην το έχει προσελκύσει

Αυτή η στιγμή έκτακτης ανάγκης σίγουρα δεν είναι εύκολη για κανέναν. Για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μετάδοσης, οι κυβερνήσεις της Ιταλίας, της Ισπανίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών ζήτησαν από τους πολίτες και τους αθλητές να μείνουν στο σπίτι τους. Πολλοί παίκτες δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις στιγμές προπόνησης στις οικίες τους, αλλά στην Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει κάποιος που αγνόησε εντελώς την εντολή.

Πρόκειται για τον Λούκα Γιόβιτς, καθώς ο Σέρβος επιθετικός έφυγε από το σπίτι του για να πετάξει στην πατρίδα και να βρεθεί κοντά στη φίλη του, στη Σερβία. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πήρε άδεια από τη Ρεάλ Μαδρίτης από τη στιγμή που βρέθηκε αρνητικός στο τεστ του ιού COVID-19, ωστόσο το πρόβλημα είναι πως όταν έφτασε στο Βελιγράδι, δεν τήρησε ούτε στο… ελάχιστο τους κανόνες «αυτό-περιορισμού» για 14 ημέρες, που ισχύουν στη Σεβία από την περασμένη εβδομάδα, για όλους όσοι έρχονται από Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία.

Ο Γιόβιτς σε μηνύματα που ανέβασε στο Instagram, εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις κινήσεις του τις τελευταίες ημέρες, δηλώνοντας πως δεν ήθελε να βάλει κανέναν σε κίνδυνο. «Αντιλαμβανόμενος την κατάσταση στον κόσμο και στην πατρίδα μας, που είναι πάρα πολύ δύσκολη, θέλω να στείλω τις ευχές μου προς όλους, ζητώντας να έχουν δύναμη. Πρώτα απ' όλα, λυπάμαι πολύ που έγινα... θέμα συζήτησης αυτές τις ημέρες. Και λυπάμαι γιατί γράφονται όλα αυτά για μένα κι όχι για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτών των ημερών, που είναι όλοι όσοι πολεμούν αυτή την κρίση, οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Στη Μαδρίτη το τεστ που έκανα για τον κορονοϊό ήταν αρνητικό. Γι' αυτό κι αποφάσισα να ταξιδέψω στη Σερβία προκειμένου να μπορέσω να βοηθήσω και να στηρίξω τους δικούς μας ανθρώπους και να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Όλα αυτά με την άδεια της ομάδας μου…» έγραψε αρχικά ο Γιόβιτς και πρόσθεσε:

«Όταν έφτασα στη Σερβία, μου έκαναν κι εκεί ένα τεστ και ήταν αρνητικό. Λυπάμαι πολύ που ορισμένοι άνθρωποι δεν έκαναν σωστά κι επαγγελματικά τη δουλειά τους και δεν μου έδωσαν συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρομαι και να λειτουργώ κατά τη διάρκεια της απομόνωσής μου. Στην Ισπανία επιτρέπεται να βγαίνεις έξω και να αγοράζεις πράγματα από το φαρμακείο, αλλά αυτό δεν επιτρέπεται εδώ (σ.σ. Σερβία). Θέλω να ζητήσω συγνώμη εάν πλήγωσα κάποιον ή τον έβαλα σε κίνδυνο. Ευελπιστώ μαζί να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλο αυτό. Όλη η στήριξή μου στη Σερβία και στο λαό της, θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτό».

Για το θέμα αυτό, υπήρξε τοποθέτηση μέχρι κι από τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος ήταν «λάβρος» και τόνισε πως τόσο ο Γιόβιτς, όσο και ο παίκτης της 'Ασκολι Νίκολα Νίνκοβιτς, θα μπουν σε καραντίνα.

Κι όλα αυτά την ώρα που η εισαγγελία ετοιμάζει φάκελο για τον Γιόβιτς, επειδή εγκατέλειψε ήδη μία φορά το διαμέρισμά του στην κεντρική γειτονιά του Βράτσαρ, ενώ θα έπρεπε να μείνει εκεί για 14 μέρες. Κι όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, ο επιθετικός της Ρεάλ κινδυνεύει πλέον σοβαρά από ένα βαρύ πρόστιμο μέχρι και με 12μηνη φυλάκιση!

Εκτός της... απομόνωσης στην οποία έχει τεθεί κι όλων όσων «κατηγορείται» από τους συμπατριώτες του ο Γιόβιτς, θα πρέπει να διαχειριστεί κι άλλη μία πολύ δύσκολη κατάσταση τις επόμενες ημέρες. Το πώς θα... γυρίσει στη Μαδρίτη, όταν ολοκληρωθεί η 14ήμερη καραντίνα, καθότι από την Παρασκευή (20/03) το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου «Νίκολα Τέσλα» θα κλείσει και θα επιτρέπονται μόνο πτήσεις των αρχών, των γιατρών και των εμπορευμάτων.

Δείτε στη gallery τη γυναίκα που έβαλε σε μπελάδες τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved