Αυτές είναι οι ταινίες που οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξ! (photos+videos)

Αυτές είναι οι ταινίες που οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξ! (photos+videos)

Είναι στιγμές που η υποκριτική πάει… περίπατο και οι ηθοποιοί μπαίνουν για τα… καλά στο πετσί του ρόλου. Αυτές είναι οι κινηματογραφικές παραγωγές που περιλάμβαναν πραγματικό σεξ από τους πρωταγωνιστές.

Φυσικά και δεν αναφερόμαστε σε… παραγωγές από εταιρίες της «βιομηχανίας» του πορνό, αλλά για ταινίες που έχουν δημιουργηθεί για να βγουν στον κινηματογράφο και απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότερα… projects περιλαμβάνουν ερωτικές στιγμές στην πλοκή τους, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως σε μερικές περιπτώσεις τα πράγματα… ξεφεύγουν.

Με ποιον τρόπο; Μα φυσικά όταν οι πρωταγωνιστές ξεφεύγουν από τα όρια της υποκριτικής και μπαίνουν για τα… καλά στο πετσί του ρόλου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το σεξ που προσφέρουν στην οθόνη είναι πραγματικό και πιο κάτω θα δείτε τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες που περιλάμβαναν αληθινό σεξ.

Caligula

Η… αρχή έγινε στην δεκαετία του ’70 με την ταινία «Caligula». Το θέμα περιγράφει την αρχαία Ρώμη, όπου τα όργια ήταν… καθημερινότητα. Αυτό θέλησε να περάσει και η ταινία, μόνο που το έκανε με ρεαλιστικό τρόπο, σε τέτοιο βαθμό, που η κριτική που απέσπασε δεν ήταν… κολακευτική. Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για παραγωγή του ’70.

Love

Η επόμενη ταινία στην λίστα είναι το «Love» του Gaspar Noe. Οι πρωταγωνιστές το κάνουν πραγματικά και η ταινία έγινε γνωστή, μια και κυκλοφόρησε σε 3D.

BrownBunny

«The Brown Bunny» είναι η επόμενη ταινία της… λίστας. Η πρωταγωνίστρια Chloë Sevigny κατά τη διάρκεια του φιλμ το έκανε κανονικά με τον Vincent Gallo, που ήταν τότε ο σύντροφός της στην πραγματικότητα και στην συνέχεια, είχε τονίσει στο «Playboy» πως η καυτή σκηνή της… έβγαλε πολλά αισθήματα.

nymphomaniac

Από τις πιο διάσημες ταινίες για την ωμότητά της, όσον αφορά στο σεξ ήταν το «Nymphomaniac». Η πρωταγωνίστρια Charlotte Gainsbourg τα έδειξε όλα στο φακό, ενώ σε μερικές περιπτώσεις, ο «εγκέφαλος» της ταινίας, Lars von Trier, χρησιμοποίησε ντουμπλαρίσματα για να ολοκληρώσει το… έργο του!

NineSongs

Παράλληλα, γνωστή για την ωμότητά της σε ερωτικές σκηνές είναι και η ταινία «9 Songs». Μάλιστα, απέκτησε αρνητική φήμη ως ένα από τα φιλμ με τις χειρότερες σκηνές σεξ.

AllAboutAnna

Το «All About Anna» κανονικά θα ήταν μία απλή ρομαντική κομεντί. Ωστόσο, η σκηνοθέτις Jessica Nilsson αποφάσισε να βάλει κανονικές ερωτικές σκηνές και όπως… δικαιολογήθηκε μετά, το… δράμα της ταινίας θα είχε καταρρεύσει αν δεν υπήρχαν τα συγκεκριμένα πλάνα.

realm

Η επόμενη ταινία είναι ίσως η πιο γνωστή στην Ελλάδα για τις αποκαλυπτικές σκηνές σεξ που περιλαμβάνει. Φυσικά και αναφερόμαστε στην «Αυτοκρατορία των αισθήσεων» ή όπως ήταν ο αγγλικός τίτλος «Realm of the Senses». Μάλιστα, σε μερικές στιγμές άγγιξε τα όρια της πορνογραφίας.

LiewithMe

«Lie With Me» είναι ο τίτλος του επόμενου κινηματογραφικού φιλμ που περιέχει κανονικές σκηνές ερωτικής πράξης. Αν κάποιος δει την αφίσα με τη οποία κυκλοφόρησε η ταινία, θα διαπιστώσει πως δεν υπάρχει… αμφιβολία περί τούτου. Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια Lauren Lee Smith τόνισε πως το έργο, που στην Ελλάδα κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Αγάπησέ με», δείχνει μία γυναίκα που δεν εξιτάρεται από τα συναισθήματα σε μία σχέση, αλλά με το… ερωτικό κομμάτι.

Intimacy

Η ιστορία των αγνώστων που… κανονίζουν να έχουν εβδομαδιαία ερωτική επαφή και στην συνέχεια δένονται συναισθηματικά εξιστορείται στο «Intimacy». Μόνο που η Kerry Fox και ο Mark Rylance, το… πήγαν λίγο παρακάτω.

Wetlands

Για το «Wetlands» στο IMDB αναφέρεται πως είναι οι περιπέτειες μίας εκκεντρικής κοπέλας που έχει… παράξενο δέσιμο με τους άνδρες και τον έρωτα. Βέβαια, στο συγκεκριμένο έργο, πολλές σκηνές ήταν αληθινές και σε μερικές περιπτώσεις, ιδιαίτερα… τρελές σε «έμπνευση».

Αυτές είναι οι ταινίες που οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξ! (photos+videos)


Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved