5 τρόποι για να τη χωρίσεις και να μη σε σιχαθεί
SHARE

5 τρόποι για να τη χωρίσεις και να μη σε σιχαθεί

Nαι καταλαβαίνουμε ότι θέλεις να χωρίσεις.

Έχεις βαρεθεί, έχεις βρει άλλη, σου έχουν λείψει οι καφρίλες με τους φίλους σου και πολλά άλλα. Δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι, εξάλλου όλες οι σχέσεις κάποτε τελειώνουν, εκτός βέβαια από αυτές που καταλήγουν στο γάμο, αλλά και στατιστικά πλέον να το πάρεις, κι αυτές καταδικασμένες να οδηγηθούν στο διαζύγιο είναι. Άλλο είναι το θέμα το δικό μας και αυτό που μας απασχολεί. Όταν θελήσεις να μας χωρίσεις, μπορείς να μην πεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου; Δε θέλουμε να ακούσουμε ότι μας βαρέθηκες ή ότι δεν είσαι πια ερωτευμένος μαζί μας, τόσο δύσκολο είναι πια; Λοιπόν παρακάτω έχουμε κάποιες εναλλακτικές φράσεις, προκειμένου να καταφέρεις, και να μας χωρίσεις, και να μη σε μισήσουμε, γιατί αλλιώς μαύρο φίδι που σε έφαγε.

1.    Είσαι πολύ καλή για μένα: Καλά αυτό το ξέρουμε αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην το ακούσουμε και από το στοματάκι σου. Εν ολίγοις, μπορεί εμείς να αντιλαμβανόμαστε ότι πιθανόν να είμαστε πολύ καλές για σένα, συγνώμη αλλά αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρουμε ότι αυτά που λες δεν τα πιστεύεις. Παρόλα αυτά, εσύ πες τα, και άσε σε μας τα υπόλοιπα. Ας μην μπλέκουμε τώρα με αλήθειες και αηδίες.

2.    Έχω αρχίσει να σε ερωτεύομαι και τρομάζω με αυτό: Εντάξει αυτό είναι αρκετά δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά δεν μας νοιάζει και πολύ στην προκειμένη. Καημενούλη, όντως μας θες πολύ έτσι; Είναι λογικό! Επίσης είναι πάρα πολύ λογικό επειδή είσαι σχετικά μικρός και δεν ξέρεις να διαχειριστείς ακόμα τα χειμαρρώδη συναισθήματα που νιώθεις για εμάς, να προτιμάς να αποχωρίσεις. Να πας στην ευχή του Θεού και της Παναγίας, και μην ξεχνάς… σε αγαπάμε! Κάπως έτσι βέβαια επιβιώνουν οι καβάτζες αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

3.    Αν σε γνώριζα 5 χρόνια μετά, σίγουρα θα σε παντρευόμουν: Ναι αλλά δεν το κάνεις όμως. Αντίθετα επιλέγεις να μας χωρίσεις. Και εντάξει το καταλαβαίνουμε, δε νιώθεις έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα. Αλλά εντάξει είναι σίγουρο ότι αν το έκανες ποτέ θα το έκανες μαζί μας, κάτι που είναι αρκετά συγκινητικό. Επίσης είναι συγκινητικό το ότι εσύ την αμέσως επόμενη μέρα, κυκλοφορείς με άλλη, αλλά ξέρουμε ότι τη συγκεκριμένη την έχεις μόνο για σεξ, δεν έχεις το κόλλημα που έχεις με εμάς. Βρε μας περνάς για χαζές; Απλά μας βολεύει να τα πιστεύουμε όλα αυτά. Helloooooooo… Γυναικείος εγωισμός λέγεται.

4.    Αυτή την περίοδο θέλω να μείνω μόνος μου: Καταλαβαίνουμε ότι ίσως έχεις βαρεθεί να είσαι σε σχέση, αλλά θα πρέπει να μας διαβεβαιώσεις ότι δεν είμαστε εμείς ο λόγος για τον οποίο βαρέθηκες τη συντροφικότητα. Καλέ προφανώς και ξέρουμε ότι δε θέλεις να μας βλέπεις ούτε ζωγραφιστές, ίσως ούτε κι εμείς, αλλά κάνουμε τα στραβά μάτια για να μην παραδεχτούμε την ήττα μας. ΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
 
5.    Δε φταις εσύ, εγώ φταίω: Μα φυσικά και δε φταίμε εμείς! Δεν έχεις καταλάβει ότι ο μοναδικός υπαίτιος είσαι εσύ; Βάλε την ουρά στα σκέλια και αποχώρησε.


Παίρνει Ντοναρούμα ο Ολυμπιακός! (videos+photos)
Παίρνει Ντοναρούμα ο Ολυμπιακός! (videos+photos)
Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn
Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn
Πλήθος κόσμου στο υστατο «αντίο» της συζύγου του Δημήτρη Ανδρεόπουλου
Πλήθος κόσμου στο υστατο «αντίο» της συζύγου του Δημήτρη Ανδρεόπουλου
BCL: Αυτή είναι η θέση του Προμηθέα μετά τη συντριβή στην Πόλη
BCL: Αυτή είναι η θέση του Προμηθέα μετά τη συντριβή στην Πόλη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies