Αποκάλυψη! Αυτά θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες!

Αποκάλυψη! Αυτά θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες!

Θυμάσαι την ταινία με τον Mel Gibson που έπαθε ηλεκτροπληξία και με ένα μαγικό τρόπο ήταν σε θέση να ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή τι ήταν αυτό που ήθελαν οι γυναίκες;

Χάρισμα βέβαια που αποδείχθηκε μεγάλος μπελάς, μιας και τελικά κατέληξε να καταριέται την ώρα και τη στιγμή που απέκτησε το χάρισμα αυτό. Ωστόσο, υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι για έναν άντρα να μπει στα άδυτα του γυναικείου μυαλού, και αυτό δεν περιλαμβάνει ηλεκτροσόκ και μυθοπλασία. Ένας άντρας λοιπόν, απείχε από το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο, έπειτα από ένα… γερό κέρατο, και κατάφερε τελικά να ανακαλύψει τι είναι όντως αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Δώσε βάση:

1. Μη σε πιάνει πανικός να κάνεις σχέση - βρεις γκόμενα για να το πούμε και απλά - γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρεις. Η γυναίκα μυρίζεται την απελπισία, η οποία σου βγαίνει με την μορφή… λιγούρας, και καλώς ή κακώς απομακρύνεται γιατί πολύ απλά την ενοχλείς. Τώρα εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει χειρότερο από το να θέλει η άλλη να πιει το ποτό της και να έχει εσένα μπάστακα. Αν της αρέσεις θα το καταλάβεις. Αν δεις ότι μετά τις συστάσεις γυρίζει στη φίλη της, πάει να πει ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις.

2. Μην παίζεις τον ρόλο του… στηρίγματος: Οι γυναίκες ψάχνουν έναν άντρα, όχι για να κάνουν σεξ αλλά για κάτι πιο μακροχρόνιο, ακόμα και αν το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν σεξ. Συνήθως αυτό συμβαίνει ανάλογα με τον άντρα που έχουν απέναντί τους. Θέλεις λοιπόν να είσαι ο εραστής ή το στήριγμα; Να ξέρεις ότι η πρώτη κατηγορία είναι αυτή που τελικά κάνει σεξ και έχει το κορίτσι να τρέχει από πίσω του, και η δεύτερη είναι ο γλυκούλης που παρέχει ασφάλεια και στην πρώτη ευκαιρία θα μείνει… μπουκάλα. Ποιος από τους δύο θέλεις να είσαι; ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!

3. Επίσης, άσε το online dating στην άκρη. Δηλαδή πραγματικά, είναι δυνατόν ενώ μπορείς να μιλήσεις και να σταθείς σε μία παρέα είσαι υποχρεωμένος να κάθεσαι πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή και να… μηνυματώνεσαι; Άσε που αν στείλεις σε οποιαδήποτε γυναίκα στο facebook επειδή απλά και μόνο σου αρέσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε περάσει για ανώμαλο και απελπισμένο. Άστο καλύτερα.

4. Η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο. Εκτός φυσικά αν στοχεύεις σε μία φαντασμένη ψωνάρα που σε θέλει μόνο για το ρολόι και το αμάξι σου. Είτε φορέσεις ακριβά ρούχα και παπούτσια είτε όχι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αν δεν αλλάξει η ψυχολογία σου, προκοπή δε βλέπεις. Να ξέρεις πάντως ότι το πείραμα έγινε και όντως τα αποτελέσματα είναι αυτά που σου λέμε. Άσε τη φιγούρα και δώσε βάση στην ουσία.

5. Οι γυναίκες γουστάρουν τον αστείο τύπο. Προσοχή, δεν εννοούμε τον καραγκιόζη, έχει διαφορά. Εννοούμε τον τύπο που είναι έξω καρδιά, διασκεδάζει και έχει θετική ενέργεια. Έτσι κι αλλιώς, κατά γενική ομολογία, όταν είσαι χαλαρός και θέλεις απλά να περάσεις καλά, τότε σου τυχαίνουν και οι καλύτερες περιπτώσεις. Τυχαίο;



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved