Οι 3 ακατάλληλες γυναίκες που ΚΑΙ θα μπλέξεις ΚΑΙ θα σε πληγώσουν!

Οι 3 ακατάλληλες γυναίκες που ΚΑΙ θα μπλέξεις ΚΑΙ θα σε πληγώσουν!

Δεν είναι γυναικείο προνόμιο οι λανθασμένες επιλογές

Sex Editor header copy

Τρεις γυναίκες, τρία λάθη, τρία ερωτικά μπλεξίματα που θα σε αφήσουν με πληγωμένο αντρικό εγωισμό (ναι, συμβαίνει και στους πιο σκληρούς άντρες)!

Σου συστήνουμε αμέσως τις κυρίες που κανονικά ΔΕΝ θα έπρεπε να βάλεις στη ζωή σου.

Η παντρεμένη
Έχει παιδιά στο σπίτι, άντρα στο κρεβάτι και απίστευτα γυμνασμένο κορμί. Η παντρεμένη γυναίκα είναι φαντασίωση για κάθε άντρα καθώς μια γυναίκα στα 40+ με ένα γάμο στο βιογραφικό της υποδηλώνει εμπειρία σε όλα τα επίπεδα, τρυφερότητα (μανούλα είναι) και σεξουαλική απελευθέρωση. Κάποια στιγμή στη ζωή του άντρα μπαίνει αυτή η γυναίκα και εκείνος δε βλέπει πια λογικά. Γρήγορες συναντήσεις τα πρωινά, κρυφά μηνύματα το βράδυ κα εσύ την καψουρεύτηκες γιατί ποτέ δεν σου έδωσε όσα ήθελες. Μόλις σου είπε πως πρέπει να τελειώσει η ιστορία σας σε περιέθαλψαν τα φιλαράκια σου μέχρι που γνώρισες την επόμενη καταστροφή…

Η κολλημένη με τον πρώην της
Πριν τη συναντήσεις δεν είχες στο μυαλό σου πως μία γυναίκα θα ήταν αρκετή για σένα. Μετά γνωριστήκατε ένα βράδυ και σου πήρε γρήγορα το μυαλό γιατί δε ζήτησε σχέση καθώς ήταν συναισθηματικά μη διαθέσιμη.  Μόλις βγήκε από έναν οδυνηρό χωρισμό με τον πρώην της -ο οποίος δεν της φέρθηκε καλά- και τώρα εκείνη κάνει ανούσιες σχέσεις (μέσα σε αυτές και εσύ) για να αποδείξει πως τον έχει ξεπεράσει. Σου ακύρωνε ραντεβού, δεν σου απαντούσε στα μηνύματα, σε έπαιξε όπως έκανες εσύ τόσο καιρό εσύ με τις άλλες, και τελικά κόλλησες μαζί της. Τι και αν σου ξεκαθάρισε πως δεν είναι για σχέσεις. Εσύ σαν να μην το άκουσες. Αφού την κυνήγησες μήνες τελικά έμαθες όταν επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της και για ακόμη μια φορά έτρεξες στα φιλαράκια σου για υποστήριξη.

Η λολίτα
Εκείνη θέλει να ζήσει τη ζωή της καθότι μόλις μπήκε στη δεκαετία των 20 και εσύ κοντά στα 40 λάτρεψες την αθωότητα και την ανεμελιά της.  Θέλεις τα νιάτα της, αλλά πώς να την κρατήσεις στον καναπέ για αγκαλίτσες όταν εκείνη σκέφτεται το επόμενο πάρτι στα παραλιακά clubs; Στην αρχή εντυπωσιάστηκε από τα σακάκια σου και τους λιγάκι γκρι κροτάφους σου, αλλά τελικά τα βιολογικά σας ρολόγια δεν συγχρονίστηκαν ποτέ. Το διαλύσατε πολιτισμένα, αλλά πάντα της στέλνεις μηνύματα για να δεις τι κάνει (ή αν είναι διαθέσιμη για μια βόλτα με το κάμπριό σου).

Onsports Editor Eswterikh

Για περισσότερα θέματα σεξ κάνε κλικ εδώ



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved