Τα «καυτά» μυστικά του Tiger Woods για το σεξ  (photos)

Τα «καυτά» μυστικά του Tiger Woods για το σεξ (photos)

Υπάρχουν κάποια πράγματα που γνωρίζουμε για τη ζωή του μεγάλου γκόλφερ, κάποια που δεν θα μάθουμε ποτέ και 12 συγκεκριμένα που αφορούν στο σεξ κι ελπίζαμε να μην είχαμε μάθει ποτέ!!!

Το 2009 ο Τάιγκερ Γουντς ενεπλάκη σε ένα από τα μεγαλύτερα ροζ σκάνδαλα στην ιστορία του αθλητισμού. Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας ενός δημοσιεύματος του «The National Enquirer» που ανέφερε ότι ο κορυφαίος γκόλφερ όλων των εποχών διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τη μάνατζερ ενός κλαμπ στη Νέα Υόρκη ονόματι Ρέιτσελ Ούτσιτελ. Όταν το σκάνδαλο αυτό «ξεφούσκωσε» ο Γουντς είχε ήδη πάρει διαζύγιο, είχε διασυρθεί παγκοσμίως και αναγκάστηκε να αποσυρθεί προσωρινά από το γκολφ, αποκαλύπτοντας ότι πάλευε με την εξάρτισή του από το σεξ.

Πρακτικά, το συγκεκριμένο σκάνδαλο διέλυσε την καριέρα του αφού έκτοτε δεν έχει κατακτήσει κανέναν μεγάλο τίτλο και μαζί με την πτώση της καριέρας του ήρθε και η κατάρρευση της προσωπικής του ζωής. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που γνωρίζουμε για τη ζωή του μεγάλου γκόλφερ, κάποια άλλα δεδομένα δεν θα τα μάθουμε ποτέ. Υπάρχουν όμως και 12 συγκεκριμένα γεγονότα που θα ελπίζαμε να μην τα είχαμε μάθει ποτέ. Επειδή όμως εμείς είμαστε… εξαρτημένοι από τις «πικάντικες» ιστορίες, ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε: 12 πράγματα που ευχόμαστε να μην είχαμε μάθει ποτέ για τη ζωή του Tiger Woods.

Συνήθιζε να μην κοιμάται προκειμένου να κάνει σεξ μέχρι τα ξημερώματα

loredana

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο πολλές από τις γυναίκες με τις οποίες είχε κοιμηθεί ο Γουντς βγήκαν στην επιφάνεια και άρχισαν να αποκαλύπτουν ιστορίες από τη… ροζ ζωή του. Μια εξ αυτών, η Λορεντάνα Ζολί, αποκάλυψε: «Ξεκινούσε να κάνει σεξ στις 9 το βράδυ και δεν σταματούσε μέχρι που ξημέρωνε. Δεν ήταν ιδιαίτερα υγιής τύπος. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί και έμενε ξύπνιος όλο το βράδυ».

Έμαθε «όσα χρειαζόταν να μάθει για το σεξ» από μια γυναίκα 40 ετών με την οποία είχε σχέση πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου του

Theresa Rogers 1545867c

Η Τερέσα Ρότζερς έχει μείνει στην ιστορία ως «Η Γυναίκα 14». Η ίδια αποκάλυψε την περίοδο που είχε ξεσπάσει το ροζ σκάνδαλο με τον Γουντς ότι έκανε σεξ μαζί του πριν ο Αμερικανός παντρευτεί και συνέχισαν να έχουν επαφές ακόμη και μετά τον γάμο του. Μάλιστα η Ρότζερς, ετών 40 και η μεγαλύτερη από τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Γουντς, ισχυρίζεται πως αυτή του έμαθε «όλα όσα χρειαζόταν να μάθει για το σεξ».

Εκμυστηρεύθηκε σε μια από τις σχέσεις του ότι η φαντασίωσή του ήταν να την δει να κάνει σεξ με τον Ντέρεκ Τζέτερ και τον Ντέιβιντ Μπόριαναζ

rachel-uchitel

Η «πέτρα του σκανδάλου» Ρέιτσελ Ούτσιτελ της οποίας η σχέση με τον Γουντς οδήγησε στο να ξεσπάσει το σκάνδαλο δεν ήταν ιδιαίτερα… άβγαλτη. Συγκεκριμένα, πριν τον Γουντς διατηρούσε δεσμό τόσο με τον Ντέρεκ Τζέτερ όσο και με τον Ντέιβιντ Μπόριαναζ, επίσης μεγάλους γκόλφερ της εποχής μας. Μάλιστα, η Ούτσιτελ αποκάλυψε ότι ο Γουντς της έστειλε e-mail το οποίο έγραφε: «Είδα όνειρο ότι ήμασταν παντρεμένοι και τα πήγαινα καλά σε ένα τουρνουά. Γύρισα σπίτι ενθουσιασμένος να σε δω και σε βρήκα στο δωμάτιο να κάνεις σεξ με τον Ντέρεκ και τον Ντέιβιντ. Κάτι μου λέει ότι θα σου άρεσε αυτό… Τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Το σώμα μου είναι κουρασμένο, αλλά το μυαλό μου είναι ξύπνιο. Χρειάζομαι ένα Ambien». Το Ambien είναι φάρμακο για την καταπολέμηση της αϋπνίας (insomnia) και απαιτεί συνταγή γιατρού.

Το iPhone του ήταν γεμάτο με πορνό ανθρώπων αλλά και πορνό με καρτούν, πριν μπει σε κλινική απεξάρτισης από το σεξ

Όταν ο Γουντς δεν έκανε σεξ, έβλεπε άλλους ανθρώπους να κάνουν σεξ. Σύμφωνα με πληροφορίες το iPhone του ήταν γεμάτο με πορνό και με… πικάντικα καρτούν. Και όταν λέμε γεμάτο, δεν εννοούμε ότι είχε 2-3 βίντεο όπως ίσως να έχει κάποιος άνδρας έτσι για τη «φάση». Ήταν φίσκα.

Έχει ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε πόρνες πολυτελείας μέσα στα χρόνια

700.hq

Όπως αποκάλυψε η Μισέλ Μπράουν, διαχειρίστρια οίκου ανοχής πολυτελείας στο Hollywood ο Γουντς «είχε μεγάλη όρεξη για γυναίκες» και σύμφωνα με δήλωσή της υπήρχε νύχτα που ξόδεψε 60.000 δολάρια για τις υπηρεσίες όχι μιας, όχι δυο αλλά τριών γυναικών. «Σπάνια ήταν με μια κοπέλα. Συνήθως ήθελε περισσότερες. Του άρεσαν τα τρίο», έχει πει η Μπράουν.

Έχει κοιμηθεί με την 21χρονη κόρη του γείτονά του

Η μεγάλη λίστα γυναικών με τις οποίες έχει κοιμηθεί ο Τάιγκερ Γουντς περιλαμβάνει γυναίκες που γνώριζε σε μπαρ και κλαμπ καθώς και πόρνες πολυτελείας. Εκτός από αυτές όμως, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γουντς έχει κάνει σεξ και με την 21χρονη κόρη του γείτονά του! Όταν μάλιστα η πιτσιρίκα έμαθε ότι ο διάσημος γκόλφερ είχε πάει και με πολλές άλλες, τον βρήκε και τον έκραξε. Συγκεκριμένα, φέρεται να του είπε ότι «νιώθω τρομερά προσβεβλημένη από αυτό που μου έκανες».

Είχε στείλει μήνυμα σε διάσημη πορνοστάρ για να τη ρωτήσει αν της έχουν κάνει «golden shower»

1974225509

Όταν τα πράγματα οδηγούσαν στο sexting (texting για σεξ) ο Γουντς ήταν… μπελαλής. Η ατάκα «θέλω να μπω μέσα σου» ήταν κάτι συνηθισμένο που έστελνε σε πολλές γυναίκες ανά τακτά διαστήματα. Το πήγε και ένα βήμα πιο μακριά όταν έστειλε μήνυμα στη διάσημη πορνοστάρ Τζόσλιν Τζέιμς (Joslyn James) ενημερώνοντάς την για τις ιδιαίτερα άγριες διαθέσεις που είχε απέναντί της (σ.σ. σε ότι αφορά το σεξ) και για να τη ρωτήσει αν της έχουν κάνει ποτέ «golden shower». Αν δεν γνωρίζετε τι είναι το golden shower, θα το γράψουμε στα ελληνικά: ουρολαγνεία.

Γουστάρει τα κόκκινα εσώρουχα και ο λόγος δεν είναι καθόλου φυσιολογικός

o-TIGER-WOODS-facebook 1

Κανένα από τα παραπάνω δεν μας αηδίασαν ιδιαίτερα, παίρνοντας ως δεδομένο ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι εξαρτημένος από το σεξ και χρειαζόταν βοήθεια. Αυτό όμως μας ξεπερνά. Η Μίντι Λότον, μια από τις γυναίκες της λίστας του Γουντς αποκάλυψε: «Τα αγαπημένα του εσώρουχα ήταν τα κόκκινα με μαύρη δαντέλα που είχα. Είχε ένα θέμα με το κόκκινο και έλεγε ότι πάντα το φορούσε Παρασκευή γιατί ήταν το αγαπημένο χρώμα της μητέρας του». Οιδιπόδειο όπως αντιλαμβάνεστε…

Κοιμήθηκε με μια από τις γυναίκες που είχε σχέση λίγες ώρες αφού έμαθε πως ο πατέρας του απεβίωσε

JAMIE-JUNGERS-DATELINE

«Ήμουν δίπλα του φορώντας μόνο το κάτω μέρος από τα εσώρουχά μου», είπε η Τζέιμι Τζάνγκερς όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, αναφερόμενη στη στιγμή που ο Γουντς μάθαινε από το τηλέφωνο πως ο πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή. Πριν βρεθεί με τη Τζάνγκερς ο Αμερικανός γκόλφερ είχε επισκεφθεί τον πατέρα του που ήταν σε κακή κατάσταση.

«Συνελήφθη» να κάνει σεξ με μια από τις γυναίκες που είχε πάει ενώ είχε την περίοδό της

Η ιστορία βασικά είναι πολύ πιο ακραία και σουρεαλιστική από ότι περιγράφει ο τίτλος της. Σύμφωνα με όσα είχε πει στο περιοδικό Vanity Fair η Μίντι Λότον, έκανε σεξ με τον Γουντς στο αμάξι του ενώ πρώτα πέταξε το χρησιμοποιημένο ταμπόν της (!) στο δρόμο. Τα πράγματα έγιναν εντελώς σουρεαλιστικά όταν δημοσιογράφος του National Enquirer πήρε το ταμπόν (!) και το χρησιμοποίησε για να απειλήσει τον Γουντς να του δώσει συνέντευξη για το θηγατρικό περιοδικό του National Enquirer, Men’s Fitness!

Του αρέσει να τρώει Fruit Loops και να βλέπει καρτούν μετά το σεξ. Μόνος του

cori-rist

Ίσως το πιο… γήινο πράγμα που θα διαβάσετε σε αυτή τη λίστα. Το συγκεκριμένο θέμα το αποκάλυψε η Κόρι Ριστ, η οποία παράλληλα αποκάλυψε πως όταν τελείωνε το σεξ ο Γουντς δεν ήθελε με τίποτα να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι. «Ήταν πολύ περίεργος με αυτό το θέμα. Ίσως ήταν κάτι που είχε να κάνει με τη γυναίκα του. Ίσως φοβόταν ότι θα μας πιάσει μαζί αν έμπαινε στο σπίτι», είχε πει η Ριστ.

Από ότι φαίνεται είναι «εξαιρετικά προικισμένος»

tiger-woods-wallpaper-hd

Θα προτιμούσαμε να μην το γνωρίζουμε αυτό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις σε τι μονοπάτια σε πάει η έρευνα. Όλες μα όλες οι γυναίκες με τις οποίες έχει κοιμηθεί ο Γουντς έχουν να το λένε ότι είναι «ιδιαίτερα προικισμένος».



ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved