Η πραγματική αλήθεια για τον όρκο σιωπής του Τσάκα!

Η πραγματική αλήθεια για τον όρκο σιωπής του Τσάκα!

Γεια χαρά σας osporωμένοι και  onsporωμένες μου. Για τις ανάγκες της σημερινής μας ιστορίας θα μεταφερθούμε για μία ακόμα φορά στη Σαουδική Αραβία (την έχουμε πλέον για χαβαλέ τη διαδρομή) και πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της πόλης.

Εκεί μόλις έχει καταφτάσει ο νέος ειδικός ρεπόρτερ-Αραβολόγος της στήλης Πετρέλαιος Κελεμπίας που πήρε αμέσως τη θέση, αφού είχε απoστηθίσει όλα τα cd του Πετρέλη και είχε πολύ καλές δημοσιογραφικές (πετρελαιο)πηγές.

Κόντεψε βέβαια να χάσει τη θέση, γιατί από ένα τυπογραφικό λάθος στις οδηγίες του διευθυντή, έψαχνε δύο μήνες να βρει πληροφορίες για τη… Σουηδική Αραβία!

Ο προηγούμενος Αραβολόγος, Καμήλος Επενδύτογλου μετά τις τεράστιες επιτυχίες του, έγινε υπεύθυνος σύνταξης, δηλαδή ψάχνει υπεύθυνα να πάρει τη σύνταξή του…
Ο ρεπόρτερ μας Πετρέλαιος, βρίσκεται λοιπόν στο λόμπι ενός πενηντάστερου ξενοδοχείου, με σκοπό μόνο και μόνο να βγάλει την είδηση. Σε μια γωνία, εννιά Άραβες πρίγκιπες, με κελεμπίες περιμένουν κάποιον, κοιτώντας κάθε τόσο τα ρολόγια τους που δεν έχουν μόνο φύλλα χρυσού αλλά ολόκληρο τον… κορμό του δέντρου.

Μα να, εμφανίζεται αυτός που περίμεναν και είναι ποιος άλλος,  ο Βλάσης Τσάκας, που αργά αλλά σταθερά κάθεται στο τραπέζι των Αράβων.

«Τι έγινε; Πού πήγε ο δέκατος της παρέας» ρωτά τους υπόλοιπους.

«Πήγε προς πετρελαίου του» απαντά ο ένας από τους πρίγκιπες.

«Προς πετρελαίου του;» απορεί ο Τσάκας.

«Ναι, πώς λέτε εσείς στην Ελλάδα, προς νερού του. Απλά εμείς εδώ στην Αραβία, δεν έχουμε τόσο νερό για να το χαλαλίζουμε  σε εκφράσεις για το κατούρημα. Γι’ αυτό λέμε, πάει προς πετρελαίου του, που μας τρέχει από τα μπατζάκια αν και δεν έχουμε μπατζάκια λόγω κελεμπίας. Για πες μας Τσάκα τι νέα από την Ελλάδα;»
«Καλά, πέρα από τον Ανθυποπρίγκιπα Αλ Σαούντ που δεν του έδωκαν τα ψιλομπικικίνια για το ντιλ οι γονείς του, ένα είναι το νέο που έχει κάνει αίσθηση στο Greece. To μάθατε ρε σεις;»

«Ποιο πράγμα;»

«Η Βίσση είπε στον Κωστόπουλο ότι έχει να πάει τρία χρόνια με άντρα»

«Σιγά μην το είπε και στον Ζαφείρη Μελλά, ρε Βλάση»

«Όχι ρε στον Χάρη Κωστόπουλο. Τον άλλον που κάνει την εκπομπή»

«Αυτόν που κάνει κριτική στον Dancing on ice;»

«Ναι αυτόν»

«Καλά ρε Βλάση, αυτός τι ξέρει από πατινάζ για να κάνει κριτική στους παγοχορευτές;»

«Δεν έκανε. Απλά είχε ανέκαθεν μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο και ήξερε πάντα να… σπάει τον πάγο. Ε, αυτό που κάνουν δηλαδή και οι περισσότεροι με τις τούμπες που τρώνε. Καλά δε σας έκανε καθόλου εντύπωση, αυτό που σας είπα για την Βίσση ότι έχει να πάει τρία χρόνια με άντρα;»
«Να πάει που;»

«Να το κάνει ρε συ»

«Καλά, είναι δυνατόν τέτοια γυναικάρα, η απόλυτη, να μην έχει επαφή;»

«Κι εγώ έκανα δύο χρόνια άσκηση εγκράτειας και αγαμίας» λέει ο ένας από τους κελεμπίες. «Δεν πήγα με καμία γυναίκα, αλλά τώρα που ξανάρχισα να είμαι σεξουαλικά ενεργός, έχω πλέον με όλες τις κοπέλες στο χαρέμι μου, Πλατωνικές σχέσεις»

«Σωωώπα, Πλατωνικές; Δηλαδή; ρωτά ο Τσάκας»

«Να, πρώτα κάνουμε αχαλίνωτο σεξ και μετά τους διαβάζω Πλάτωνα!»

«Ποιος σου είπε ρε μεγάλε ότι αυτό είναι Πλατωνικός έρωτας;» λέει ο Τσάκας.

«Ένας καλόγερος»

«Από το Θιβέτ;»

«Όχι τέτοιος, Βλάση. Ξύλινος καλόγερος, κρεμάστρα»

«Καλά ρε φίλε μιλούσες με την κρεμάστρα και άκουγες και τις συμβουλές της;»

«Τι νόμισες; Η αποχή βαράει στο κεφάλι αδερφέ. Εδώ ο Τομ Χανκς στον Ναυαγό, από την δεκαετή αγαμία, μιλούσε με την μπάλα του βόλεϊ, είχε κρεβατομουρμούρα και συζυγικά καβγαδάκια κιόλας μαζί της. Μόνο που δεν της ζήτησε της μπάλας να γνωρίσει τα πεθερικά. Άλλα νέα Τσάκα;»


«Ε, ξέρετε, πρωθυπουργός, είναι πλέον ο Παπαδήμος. Που αν βάλεις και ένα ι γίνεται… Παπαδήμιος. Κάτι που είναι μάλλον συμβολικό για το ότι είμαστε καταδικασμένοι, αφού το επίθετο έχει και… παπά και …δήμιο μαζί, δύο σε ένα!»

Νριιιιν, χτυπάει το κινητό του Βλάση. «Α, οι γονείς του Αλ Σαούντ είναι. Με συγχωρείτε λίγο, αλλά πρέπει να τους πω δυο φωνήεντα.
Ναι με ακούτε; Καλά ρε ντουγάνια γιατί δε δώσατε στο παιδί τα 300 εκατομμύρια να κάνει το κέφι του; Α, μάλιστα, χμ, χμ. Ναι, ναι ναι καλώς, αν είναι έτσι, ναι, οκ, καταλαβαίνω, τα λέμε»

«Τι σου είπαν ρε Βλάση;»

«Ξέρεις τι μου είπαν;  Ότι οι κυρίες προηγούνται και να πάρω το Σωκράτη Μάλαμα ή το Βασίλη Καρρά να μου πουν γιατί έκαναν πίσω από το ντιλ»
«Τι σχέση έχουν αυτοί ρε Τσάκα;»

«Αυτοί δε λένε την Πριγκιπέσσα; Ε, Πριγκιπέσσαμε στην περίπτωση»
«Άλλο νέο από Ελλάδα, Βλάση;»

«Ο Οικονομόπουλος, ακούσατε τι τραγούδι έβγαλε;»

«Τι λέει;»

«Να, λέει τη λέξη που..άνα μέσα. Λογικό βέβαια. Ε, όταν είχε χούντα έβγαζαν τραγούδια για τη λευτεριά, όταν είχε μετανάστευση έγραφαν για την ξενιτιά, όταν ήταν η εποχή της ασωτίας έγραφαν, αποδώ η γυναίκα μου και αποκεί το αίσθημά μου. Τώρα που γίνεται της που...άνας με τα μέτρα, δε θα βγάλουν τραγούδι γι’ αυτήν; Τι να γράψει ο άλλος; Το’ πε το’ πε ο Παπαγάλος, ότι σ’ αγκαλιάζει άλλος;»

«Νύχτα βγαίνεις καθόλου Βλάση;» Ρώτησε ένας από τους πρίγκιπες»

«Μπα, πριν λίγο καιρό μόνο, που είχαμε κάνει με τον τέως, τον Αλ Σαούντ ντε, μια τσάρκα στα κλαμπ της Τζέντα. Ρε σεις τώρα που το θυμήθηκα. Είχαμε πάει σε ένα κλαμπ με τον πρίγκιπα, ήπιαμε, πήγε τουαλέτα και ήθελα κι εγώ ψιλό, μετά από λίγο. Πήγα λοιπόν να μπω σε μία από τις τουαλέτες και μου φώναξε ο Αλ Σάουτ «Άλλοοοος». Λέτε να ήθελε να μου πει κάτι για το ντιλ;»

«Έλα άστα αυτά τώρα. Την προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε μας έκανες φοβερά ταχυδακτυλουργικά. Έβγαλες ένα λαγό από  το καπέλο, κάτι περιστέρια από μαντήλια. Σήμερα τι μαγικό θα μας κάνεις;»

«Αααα, έχω κάτι πρωτοποριακό και οικολογικό. Αυτήν τη φορά θα βγάλω διάφορα μικρά φρουτόδεντρα από το καπέλο μου.  Μόνο συκιές δε βγάζω γιατί θα βρεθούν πάλι κάποιοι να μου πούνε ότι το ντιλ είναι… συκιέ»

«Γιατί όμως οπορωφόρα;»

«Πρώτον, γιατί ως Τσάκας είμαι πραγματικό… περιβόλι. Δεύτερον επειδή όλοι μα όλοι με ρωτάνε τι σόι… φρούτα είναι αυτοί οι νέοι πρίγκιπες. Τρίτον, επειδή όλους απασχολεί πότε θα …καρποφορήσει το ντιλ»

Ο Τσάκας αρχιζει το δικό του σόου. Μέσα από ένα μικρό τζόκεϊ   αρχίζει να βγάζει μια πορτοκαλιά, μια μανταρινιά, μια αχλαδιά και κάποια στιγμή πάει να βγάλει και μια μηλιά…»

«Όχι αυτό, όχι αυτό το δέντρο, όχι τη μηλιά» φωνάζουν με ένα στόμα έντρομοι οι πρίγκιπες και ο πιο παλιός από αυτούς εξηγεί:

«Είναι για μας πολύ κακή τύχη όταν είναι να γίνει ένα ντιλ να βγάζεις μήλα στο τραπέζι. Εδώ ο Αδάμ για ένα μήλο τα έκανε  όλα γιάχμα. Ποτέ ξανά μήλα Βλάση, αν θέλεις να ολοκληρωθεί αυτό το ντιλ. Ποτέ ξανά μήλα»

«Εντάξει, συγγνώμη ρε παιδιά. Δεν το ήξερα. Σας υπόσχομαι δε θα ξαναβγάλω μηλιά»

Ο ρεπόρτερ μας Πετρέλαιος Κελεμπίας, σηκώθηκε κι αμέσως πήρε τηλέφωνο να δώσει τη μεγάλη είδηση. Την άλλη μέρα, ο πρωτοσέλιδος τίτλος στην εφημερίδα έγραφε:
«ΣΟΚ στη δημοσιογραφική πιάτσα! Ο Τσάκας υποσχέθηκε ότι δε θα ξαναβγάλει… μιλιά»

«Βόμβα» Χιμένεθ: «Δεν είναι σίγουρο πως θα μείνω στην ΑΕΚ»!
«Βόμβα» Χιμένεθ: «Δεν είναι σίγουρο πως θα μείνω στην ΑΕΚ»!
Βγαίνει ξανά το Nintendo 64 και σκίρτησε η καρδούλα μας
Βγαίνει ξανά το Nintendo 64 και σκίρτησε η καρδούλα μας
Ραγδαίες εξελίξεις: O Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε τη Σύνοδο Κορυφής με τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Ραγδαίες εξελίξεις: O Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε τη Σύνοδο Κορυφής με τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Μουντιάλ 2018: Με Πρίγιοβιτς στη Ρωσία η εθνική Σερβίας
Μουντιάλ 2018: Με Πρίγιοβιτς στη Ρωσία η εθνική Σερβίας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης