Παραίτηση Νικητιάδη

Παραίτηση Νικητιάδη

Αποχώρησε από τον προεδρικό του Παντζιτζιφιακού-Κάρπαθος, ο Μανώλης Νικητιάδης.

Ο κορυφαίος διοικητικός παράγοντας της ομάδας των νοτίων προαστίων, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρός της για έξι συνεχή χρόνια, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Μετά από έξι (6) ενδιαφέροντα για εμένα αθλητικά χρόνια αποφάσισα,
με συγκίνηση ομολογώ να πω, να δηλώσω την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Παντζιτζιφιακός – Κάρπαθος» και γενικά την προσωρινή μου (ευελπιστώ) απομάκρυνση από τον παραγοντισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά, που τόσο πολύ αγάπησα!  
Παράλληλα, είμαι εξουσιοδοτημένος να δηλώσω και την παραίτηση των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας. Μετά από Γενική Συνέλευση θα οριστεί νέο Δ.Σ. της ομάδας, που θα την διοικήσει τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Οι λόγοι παραίτησης: πάνω – κάτω γνωστοί: οικονομική κρίση, απαξίωση του ποδοσφαίρου, μοναξιά, κρίση ηθικής, κρίση θεσμών!
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο διακρίνονται και κρατούνται στο πόστο τους από ένα μόνο χαρακτηριστικό: το ΜΕΡΑΚΙ. Μόλις αυτό υπερνικηθεί από άλλα «ζιζάνια», τότε παύεις-σταματάς!
Εμείς ξεμείναμε από συνεργάτες, οι καλοί φίλοι και οι συμπατριώτες Καρπάθιοι και Καλιθιώτες ασχολήθηκαν με τις δουλειές τους. Γίναμε και εμείς «ομάδα των τριών ανθρώπων».
Η πολιτεία μας ξέχασε. Έχουμε τέσσερα (4) χρόνια να λάβουμε την  ετήσια επιδότηση των 1.500,00 ευρώ! Τα ετήσια έξοδα μιας ερασιτεχνικής ομάδας, αφόρητα για την τσέπη ενός μόνον ανθρώπου.
Η αίγλη του ποδοσφαίρου στον Πειραιά κάθε χρόνο και φθίνει. Σε λίγο δε θα μπαίνει καν στήλη στην εφημερίδα για τα πειραϊκά ποδοσφαιρικά νέα. Οι ηθικοί κανόνες καταπατώνται συνεχώς και η βία στα ερασιτεχνικά μας γήπεδα φαντάζει εφιάλτης. Φοβάμαι μη γίνουν πια αρένες για να ξεσπούν από την πίεση της καθημερινής ζωής. Μα το χειρότερο είναι πως δε διαφαίνεται ούτε μία ηλιαχτίδα  ελπίδας, ούτε μία νέα ιδέα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ελάχιστα νέα πρόσωπα και αυτά χωρίς όραμα!
Φεύγοντας από αυτόν τον χώρο, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον «άλλο» Πρόεδρο της ομάδας, τον Γ. Σαρρή, τα τωρινά αλλά και παλαιά μέλη της διοίκησης, τους ποδοσφαιριστές που τίμησαν κατά καιρούς την ομάδα και προσέφεραν από τις ελεύθερές τους ώρες και το κέφι τους, τους ελάχιστους χορηγούς και κυρίως το Νοσοκομείο METROPOLITAN. Αφήνω τελευταίο , τη ψυχή της ομάδας, τον φίλο Παναγιώτη Ξανθόπούλο, η παρουσία του οποίου και την επόμενη μέρα στην ομάδα, με κάνει να φεύγω με ήσυχη συνείδηση, γιατί ξέρω πως η μεγάλη μας αγάπη θα είναι σε καλά χέρια.
Δε θα παραλείψω βέβαια να ευχαριστήσω τη γυναίκα και το παιδί μου, για την υπομονή πού έδειξαν,  ατελείωτες Κυριακές αυτά τα χρόνια, μα και τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό, για την αμέριστη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια μου για διάδοση της ιδέας αυτής στην πλατιά μάζα.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της ΕΠΣΠ και τους εύχομαι καλό κουράγιο που σίγουρα θα χρειαστούν για τα δύσκολα επόμενα έτη.
Με σεβασμό,
Εμμ. Νικητιάδης».

ΑΕΚ: «Τέλος» για Χιμένεθ
ΑΕΚ: «Τέλος» για Χιμένεθ
Power Of Love: Παίκτρια υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση γνωστής τραγουδίστριας και ποδοσφαιριστή
Power Of Love: Παίκτρια υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση γνωστής τραγουδίστριας και ποδοσφαιριστή
Ντόρτμουντ: Ανατροπή με Παπασταθόπουλο!
Ντόρτμουντ: Ανατροπή με Παπασταθόπουλο!
Τρέξιμο σε κάθε ευκαιρία
Τρέξιμο σε κάθε ευκαιρία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης