Το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι…

Το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι…

Έσφαλε ο Γκοβού που «στράβωσε» επειδή έγινε αλλαγή. Το ίδιο και ο Νίνης, παρότι ο μικρός δεν το έδειξε και τόσο πολύ.

Φταίξιμο έχουν όλοι οι παίκτες που έχουν μείνει στο «Καραϊσκάκης» και δεν έδειξαν όσα μπορούν με Ατρόμητο και Λάρισα. Κι ο Φερέιρα φταίει επειδή δεν τους έδωσε κάποιο κίνητρο. Θα μας πείτε, πρέπει να έχουν κίνητρο μόνο και μόνο που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό.

Όλα αυτά σε ένα ιδεατό κόσμο, γιατί η πραγματικότητα διαφέρει. Αλλά μια στιγμή. Για καθίστε λιγάκι… Μήπως όλα αυτά είναι δουλειά της διοίκησης; Μήπως πρέπει να εξηγήσει σε όλους τι ακριβώς γίνεται; Όταν λέμε διοίκηση, είναι σα να τα… χώνουμε στον Γόντικα, ή τον Πολέμη, ή τον Νίκα, ή τον Βεκρή, προφανώς.

Επειδή αυτοί αποτελούν την διοικούσα επιτροπή. Κι αυτό όμως δεν είναι κομματάκι άδικο; Να τα βάζουμε δηλαδή με τους ανθρώπους που προσπαθούν να διοικήσουν, την ώρα που συναντούν μόνο αρνήσεις και κλειστές πόρτες; Αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο πρόβλημα. Η αβεβαιότητα, η διοικητική ανυπαρξία, εξαιρώντας όσους έχουν μείνει για να παλέψουν. Αν δε βρεθεί λύση γρήγορα, τα φαινόμενα αυτά θα αυξηθούν.

Η αδιαφορία θα μεγαλώνει, η αβεβαιότητα το ίδιο και στο τέλος θα μείνουν οι παίκτες να κοιτούν ο ένας τον άλλο και ένας προπονητής ανήμπορος να κάνει το παραμικρό. Όπως συνηθίζουμε να λέμε, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Συγνώμη, αλλά το μεγάλο φταίξιμο δεν θα το ρίξουμε ούτε στον προπονητή, ούτε στους παίκτες. 
Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, οκ. Αλλά πραγματικά, δεν χρειάζεται κάτι για να πειστούν οι πάντες ότι μετά απ’ όσα έγιναν στο Φάληρο, αξίζει να παλεύουν; Αξίζει να μπαίνουν στο γήπεδο παθιασμένοι; Αυτό το αίσθημα της αδικίας, πρέπει να βρεθεί τρόπος να μετατραπεί σε φωνή που θα ακουστεί. Κι αυτή η φωνή, πρέπει να είναι διοικητική.

Για να καταλάβουν οι πάντες, ότι η ευθύνη δεν θα βαραίνει πάντα την διοίκηση που δεν κάνει τίποτα για να σε σεβαστούν. Για να φτάσει ξανά η στιγμή, που ο καθένας θα έχει το μερίδιο που του αναλογεί. Συγχρόνως, όσο επικρατεί αυτή η αβεβαιότητα στα διοικητικά, πως είναι δυνατόν να κερδίσεις τον σεβασμό των… τρίτων. Των εκτός Παναθηναϊκού εννοούμε. Θεσμικά όργανα, αντίπαλοι και πάει λέγοντας.

Όσο ζεις μέσα στη αβεβαιότητα, την μιζέρια που αποπνέει η έλλειψη χρημάτων και η απουσία διάθεσης για να βοηθηθεί πραγματικά ο Παναθηναϊκός, τότε τα κακώς κείμενα θα αυξάνονται και θα γίνουν καθημερινότητα. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, άμεσα. Για να μην φτάσει ο Παναθηναϊκός στο σημείο που βρίσκονται άλλες ομάδες. Καταστάσεις με τις οποίες οι φίλοι του «τριφυλλιού» γελούσαν μέχρι πρότινος…

Και κάτι τελευταίο. Το χειρότερο στην όλη ιστορία, είναι πως δεν έχει ακουστεί καμία φωνή για τον Παμπορίδη, που δεν σου έδωσε μαρς πέναλτι. Αλλά τι να πεις, όταν σε απασχολούν τόσα και τόσα; Που χρόνος για να ασχοληθείς και μ’ αυτό;



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved