Αρχηγού… θέλοντος!

Αρχηγού… θέλοντος!

Μπορεί ένας… κούκος να μην φέρνει την άνοιξη, όμως ένας σωστός αρχηγός την φέρνει!

Ο Παναθηναϊκός από την αρχή της χρονιάς λόγω συγκυριών, έχει δώσει τεράστιο βάρος στο κέντρο του, και μπορεί να είναι κοινό μυστικό πως από τους κεντρικούς δεν μπορεί μια ομάδα να κερδίζει τα ματς, ωστόσο στην περίπτωση του Πανταλέοντα και του Πετρέα το… πράγμα αλλάζει!

Η ομάδα του Στέλιου Καζάζη ξεκίνησε την σεζόν με τρεις ακραίους, μετά έφυγε ο Καστάρ, και έπεσε όλο το βάρος στους Λάππα και Μηνούδη, στη συνέχεια ήρθε ο Σάκι, τότε όμως τραυματίστηκε ο Λάππας. Όταν επέστρεψε ο Έλληνας διεθνής και… πριν αλέκτορ λαλήσει τρεις, η… γκαντεμιά χτύπησε την πόρτα και του Βραζιλιάνου ακραίου, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεύτερο σετ στο παιχνίδι με την ΕΑΠ και τέθηκε εκτός για τουλάχιστον 15 ημέρες.

Παρ' όλα αυτά ο Παναθηναϊκός στάθηκε όρθιος στην αχαϊκή πρωτεύουσα, και πήρε τη νίκη με 3-2 έχοντας σε… κέφια εκτός από τον Ιορντάνοφ, τον Λάππα, τον Πετρέα, και φυσικά τον Πανταλέων.

Το κλειδί του αγώνα ήταν οι «πράσινοι» δίδυμοι… πύργοι του, με τον Γιώργο Πετρέα να κερδίζει 15 πόντους, κάνοντας από τις καλύτερες εμφανίσεις του. Και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, η απίστευτη βοήθεια που έδωσε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» στην ομάδα του, δεν φαίνεται μόνο στους πόντους που κέρδισε (9 με 4 μπλοκ), αλλά στο γεγονός ότι «τράβηξε» πάνω του το αντίπαλο μπλοκ και έτσι… κάρφωναν ανενόχλητοι οι συμπαίκτες του!

Ενώ και στην αναμέτρηση με τον Άρη ο «Σώτος» ήταν αλάνθαστος με απίστευτο ένστικτο στην επίθεση (17 κερδισμένους πόντους 3 άσους και 3 μπλοκ)! Το μοίρασμα του Ψάρρα, αλλά και το σερβίς του, έκανε πάλι την διαφορά και έτσι ο «Μπόμπι» κέρδισε 34 πόντους (31/53 επιθέσεις), ο Πετρέας 12 και ο Λάππας που ήταν άρρωστος τις προηγούμενες ημέρες κέρδισε 10 και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 3-2, κάνοντας την ανατροπή.

Θεού, ή μάλλον… αρχηγού θέλοντος, ο Παναθηναϊκός φέτος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει!

ΥΓ: Καλό είναι κάποιοι να μην ξεχνάνε πως οι μάγκες του Στέλιου Καζάζη λειτουργούν σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή. Εκτός από το πάθος τους και την «δίψα» για το Πρωτάθλημα, που τα τελευταία χρόνια δεν καταλήγει στα χέρια τους, έχουν μια τεράστια αγάπη για τον προπονήτη τους και θέλουν να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο, και φυσικά εγωισμό για να αποδείξουν σε όσους τους αμφισβήτησαν ότι είναι εδώ και πως αυτοί θα πουν την τελευταία κουβέντα!



ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
Euroleague: Αναβλήθηκε ο αγώνας Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί
Euroleague: Αναβλήθηκε ο αγώνας Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί
Εμμανουήλ Καραλής: «Ενώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, νιώθω πως θέλω και κάτι ακόμα»
Εμμανουήλ Καραλής: «Ενώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, νιώθω πως θέλω και κάτι ακόμα»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved