Πληρώνουν καλά τα Under του Κυπέλλου Ελλάδος
Καλές ευκαιρίες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος, με το Κύπελλο Ελλάδος να έχει την τιμητική του.
Εργοτέλης-Παναιτωλικός
Στον Παναιτωλικό η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία άλλαξε το κλίμα στην ομάδα του Αγρινίου η οποία αν και έχασε από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική δείχνει να ανεβαίνει. Απέναντι στον Εργοτέλη θα βρει μια ανοιχτή άμυνα και το OVER(2,5) πληρώνει πολύ καλά στη Stoiximan.gr (2.00).
Πρόβλεψη: OVER 2,5
Βέροια-Καλλιθέα
Στη Βέροια η τοπική ομάδα θα παραταχθεί με επιθετικές διαθέσεις προκειμένου να πάρει τη νίκη. Η γνώμη μας είναι ότι θα έχουμε γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο όχι πάνω από 2, μια και τόσο η Βέροια είναι κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, όσο και λόγο Καλλιθέας που παλεύει όλα της τα παιχνίδια. Στο stoiximan.grπληρώνει καλά το UNDERάκι (2.08), αλλά και το GG (2.02)
Πρόβλεψη: UNDER 2,5 , GG
Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός
Την πρώτη του νίκη θα ψάξει ο Παναθηναϊκός επί Στραματσόνι στον πάγκο του. Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη, ωστόσο το UNDER 2,5 στο Stoiximan.grείναι πολύ δελεαστικό στο (2,40). Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Ιταλός δεν παίζει και τόσο επίθεση ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για γερό ποντάρισμα. Από την άλλη η Παναχαϊκή βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, και δεν θα παραδοθεί αμαχητί στο γήπεδό της.
Πρόβλεψη: UNDER 2,5 και GG