Ποντάροντας στα γκολ

Ποντάροντας στα γκολ

Προσεκτικά αναμένεται να παραταχθούν οι ομάδες που αγωνίζονται για τη φάση των «16» του Europa League.

Επιτυχημένη ήταν η χθεσινή πρόταση του Onsports από τις δύο αναμετρήσεις του Champions League με το under της Γιουβέντους και το Χ2 της Βαλένθια. Στόχος είναι να συνεχίσουμε… νικηφόρα και από το σημερινό κουπόνι.

Η φάση των «16» του Europa League ξεκινάει με την αναμέτρηση της Ανζί με τη Νιούκαστλ. Οι γηπεδούχοι έχουν ως βασικό στόχο να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση. Από την πλευρά τους οι «καρακάξες» έχουν ως προτεραιότητα την Πρέμιερ Λιγκ και την παραμονή τους και για αυτό ποντάρουμε στον «άσο».

Στην Τσεχία η Βικτόρια Πλζεν υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι προκρίθηκαν στους «16» με την άμυνά τους απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ. Η Πλζεν μπορεί να εντυπωσίασε επί της Νάπολι, ωστόσο… βρήκε και τα έκανε. Αναμένεται μία κλειστή αναμέτρηση με λίγα τέρματα και για αυτό πάμε με την επιλογή του under.

Τέλος στη Ρουμανία η Στεάουα φιλοξενεί την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι θα αναγκαστούν να αμυνθούν για να μπορέσουν μέσω κάποιας αντεπίθεσης να πάρουν σκορ ελπίδας. Η Τσέλσι βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση το τελευταίο διάστημα και δεν βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα για αυτό θα επιλέξουμε ξανά το under.

ΑΝΖΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ    1
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ    Under
ΣΤΕΑΟΥΑ – ΤΣΕΛΣΙ    Under



«Γουλβς και Γουέστ Χαμ θέλουν τον Μανδά»
«Γουλβς και Γουέστ Χαμ θέλουν τον Μανδά»
ΠΑΟΚ: Εξοφλεί τα χρέη ο Μυστακίδης και η ΚΑΕ μπαίνει σε νέα εποχή
ΠΑΟΚ: Εξοφλεί τα χρέη ο Μυστακίδης και η ΚΑΕ μπαίνει σε νέα εποχή
Super League: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν μήνα στον Νταβέλη
Super League: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν μήνα στον Νταβέλη
Γερμανία: Δανεικός στη Χάιντενχαϊμ ο Στεργίου
Γερμανία: Δανεικός στη Χάιντενχαϊμ ο Στεργίου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved