Επτά λόγοι που το… μανικιούρ είναι proϋπόθεση για να «ρίξεις» κοπέλα

Επτά λόγοι που το… μανικιούρ είναι proϋπόθεση για να «ρίξεις» κοπέλα

Όταν ακούς «μανικιούρ», σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι η εικόνα μιας γυναίκας με ένα βερνίκι νυχιών, κι όχι άδικα.

Η περιποίηση των άκρων, όμως, φίλε μου δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση, αλλά και αντρική. Η φροντίδα τους είναι πολύ σημαντική, τόσο για την εξωτερική σου εμφάνιση, όσο και για την υγεία σου. Και πριν αρχίσεις να δυσανασχετείς, να σου υπενθυμίσουμε ότι τα άκρα -και συγκεκριμένα τα δάχτυλα- είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί το ωραίο φύλο σε έναν άντρα. Γι’ αυτόν το λόγο συγκεντρώσαμε ορισμένες συμβουλές «pro» περιποίησης για να είσαι σε θέση να περάσεις κι αυτό το γυναικείο τεστ, όταν έρθει η ώρα.

Κάνε το νυχοκόπτη, «φίλο» σου. Όπως και να το κάνουμε, τα νύχια, τόσο των χεριών, όσο και των ποδιών, χρειάζονται τακτικό κόψιμο και προσεκτικό σχηματισμό για λόγους υγιεινής, αλλά και αισθητικής.

Η λίμα δεν σε κάνει λιγότερο άντρα. Εντάξει, ίσως το μανικιούρ να αποτελεί ακόμα ένα από τα ταμπού των αντρών και η χρήση της λίμας να το απογειώνει. Ωστόσο, αν θέλεις ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα στο σχήμα των νυχιών σου μετά τη χρήση του νυχοκόπτη, τότε το να τα λιμάρεις θα σε διευκολύνει στη γρήγορη μορφοποίησή τους.
Extra pro tip: Καλό θα είναι να δουλεύεις τη λίμα προς μία μόνο κατεύθυνση.

Σταμάτα να τα «ροκανίζεις». Πρόκειται για μια κακή συνήθεια, που όχι μόνο βλάπτει την εικόνα και την υγεία των νυχιών σου, αλλά και την οδοντοστοιχία σου. Άσε που τα δάχτυλα στο στόμα, μόνο γοητεία δεν αποπνέουν.

Μην αμελείς τα πετσάκια. Βύθισε τα χέρια σου σε μία λεκάνη με νερό για 5-10 λεπτά, έτσι ώστε να μαλακώσουν τα πετσάκια και να μπορέσεις να τα αφαιρέσεις ευκολότερα, αλλά και για να κόψεις προσεχτικά τις παρανυχίδες.

manikiour2

Ενυδάτωσε τα χέρια σου. Αφού ολοκληρώσεις την περιποίηση των άκρων των δαχτύλων, ήρθε η ώρα να ενυδατώσεις και το υπόλοιπο χέρι με μια κρέμα πλούσια σε θρεπτικά, ενυδατικά και μαλακτικά συστατικά.

Πες «αντίο» στους ενοχλητικούς κάλους και στους μύκητες. Αν είσαι τύπος που… κάθεται κάτω από την μπάρα, τότε σίγουρα θα έχεις κάλους στο εσωτερικό της παλάμης. Οι αντιπαθείς αυτές σκληρύνσεις χρήζουν προσοχής και πολλές φορές απαιτούν ειδική κρέμα και τρίψιμο με γαλαζόπετρα για την απομάκρυνσή τους. Το ίδιο ενοχλητικές και επικίνδυνες μπορούν να αποδειχθούν και οι μυκητιάσεις των νυχιών. Αν δεν υποχωρούν ζήτα τη συμβουλή ενός δερματολόγου.

Απευθύνσου σε μία ειδικό. Αν δεν βρίσκεις χρόνο για τη δουλειά αυτή ή -στην τελική- δεν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς πάντα να καταφύγεις σε μία ειδικό για μανικιούρ και να κάνεις και τις γνωριμίες σου. Να σου θυμίσω ότι οι χώροι περιποίησης είναι γεμάτοι κοπέλες. Ποτέ δεν ξέρεις που θα βρεις το τυχερό σου.



Χάντμπολ Γυναικών: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ
Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved