Ιδέες για γίνεις pro στο… ραντεβού

Ιδέες για γίνεις pro στο… ραντεβού

Μετά από… στενό μαρκάρισμα, ασταμάτητη ανταλλαγή μηνυμάτων και αφού έβαλες μπροστά όλη σου τη γοητεία, κατάφερες να κερδίσεις ένα ραντεβού με την κοπέλα που σου έχει «πάρει» το μυαλό και την καρδιά.

Το πρώτο σας ραντεβού πρέπει να «εξαργυρώσει» όλη την προσπάθεια που έχεις καταβάλει μέχρι τώρα για να βγεις μαζί της και για αυτό δεν πρέπει να είναι ένα συνηθισμένο ραντεβού. Αν είναι για σένα ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, πρέπει η συνάντησή σας να είναι κάτι ανάλογο. Μην ξεχνάς πως «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και η έκβαση ενός ραντεβού μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον μίας σχέσης.

Ξέχνα ό,τι ήξερες! Παρακάτω θα βρεις τέσσερις πρωτότυπες ιδέες για μία συνάντηση που θα της μείνει αξέχαστη και θα την αφηγείται για ώρες στη φίλη της.

  1. Αντί να πάτε για ποτό ή καφέ, τσέκαρε αν υπάρχει κάποιο δωρεάν μάθημα χορού στην πόλη. Οι περισσότερες σχολές επιτρέπουν στους μελλοντικούς μαθητές να κάνουν ένα δωρεάν μάθημα πριν να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν με την εγγραφή. Αφού λάβεις υπόψιν τα ενδιαφέροντα του προσώπου που σε ενδιαφέρει, βρες κάποιο ανάλογο μάθημα για να το παρακολουθήσετε μαζί.
  2. Θες να σπάσεις τον πάγο στα… γρήγορα; Ένα είναι το κατάλληλο μέρος! Κάποιο μπαρ που διοργανώνει βραδιές καραόκε. Δεν είναι ανάγκη να φημίζεσαι για το ταλέντο σου στο τραγούδι, ούτε εκείνη είναι υποχρεωμένη να τραγουδήσει. Ωστόσο, όσο κακόφωνος και αν είσαι, αν βρεις το κατάλληλο τραγούδι για να της εκφράσεις έστω και αποτυχημένα τα συναισθήματά σου, πίστεψέ με, θα κερδίσεις πολλούς extra πόντους για το θάρρος σου.
  1. Πρότεινε κάποιο μαγαζί που μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας παίζοντας επιτραπέζια. Τα επιτραπέζια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να εξερευνήσεις πτυχές της προσωπικότητας του άλλου χωρίς να φοβάσαι ότι θα δημιουργηθούν ενδιάμεσα αμήχανες σιωπές. Επιπλέον, χαρίζοντας ένα έπαθλο στο νικητή, το παιχνίδι θα αποκτήσει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον. Μπορεί αυτός που θα κερδίσει για παράδειγμα, να αποφασίσει που θα συνεχίσετε το ραντεβού σας ή που θα πάτε για φαγητό.
  1. Αν θέλεις να ζήσετε την απόλυτη ρομαντζάδα και θεωρείς πως και εκείνη θα προτιμούσε κάτι ανάλογο, πάρε ένα καλάθι βάλε μέσα ένα τραπεζομάντηλο της μαμάς σου, δύο κούπες, λαχταριστά βουτήματα από το συνοικιακό φούρνο και ένα θερμό γεμάτο σπιτικό ζεστό καφέ και απολαύστε ένα πρωινό πικ νικ! Αν η φίλη σου δεν είχε τολμήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, αναμφίβολα η πρωτότυπη ιδέα σου θα την εντυπωσιάσει.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved