4 tips για το πιο… pro ντύσιμο

4 tips για το πιο… pro ντύσιμο

Φίλε μου, για πολλούς από εμάς το ντύσιμο δεν είναι απλά μία ρουτίνα, αλλά μία καθημερινή πρόκληση με την οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι.

Μερικές φορές δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τι ταιριάζει σε κάθε περίσταση ή να παρακολουθήσουμε τα trends. Οι ερωτήσεις είναι πολλές και μέχρι σήμερα θα έμεναν αναπάντητες, αποφασίσαμε όμως να φτιάξουμε ένα mini οδηγό με τέσσερις χρυσούς κανόνες, που θα διευκολύνουν πολύ την καθημερινότητα κάθε άντρα και θα αναδείξουν το στυλ του με τον πιο απλό τρόπο.

Σιγουρέψου ότι σου κάνει

Μπορεί να φαίνεται μία προφανής σκέψη, όμως υπάρχουν πολλοί άντρες που αποτυγχάνουν στο να αγοράσουν ένα κομμάτι το οποίο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους. Αυτό έχει ως συνέπεια να δείχνουν σαν έφηβοι ή χειρότερα… σαν παιδιά που δεν μεγάλωσαν ποτέ. Που πάει να πει: Μην προσπαθείς να χωρέσεις σε ρούχα που δεν είναι για σένα. Επέλεξε αυτά που σε αναδεικνύουν περισσότερο. Αν είσαι αρκετά σωματώδης, μην προσπαθείς να χωρέσεις στα skinny jeans, ακόμη και αν θεωρείς ότι αντιπροσωπεύουν την πιο ροκ πλευρά σου. Το πρώτο κριτήριο για την επιλογή των ρούχων πρέπει να είναι ο σωματότυπος. Είναι πολύ άχαρο να φοράς κάτι που δεν σε κολακεύει και «χαντακώνει» το στυλ και τη γοητεία σου.

Keep it simple

Η απλότητα είναι ένα πολύ παλιό κόλπο που… πιάνει ακόμα. Το να προσπαθείς να κρατάς τα outfit σου προσγειωμένα, είναι το «κλειδί» που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις σταδιακά το τέλειο στυλ! Είναι πολύ απελευθερωτικό να αποφεύγεις τα έντονα print και χρώματα που είναι δύσκολα στους συνδυασμούς και ταιριάζουν σε ελάχιστα άτομα. Η επιλογή του να ντύνεσαι με ένα χρώμα είναι μία καλή ιδέα για να ξεκινήσεις. Επέλεξε για αρχή το γκρι ή το μαύρο και «παίξε» με τις υφές και τις ποιότητες δημιουργώντας αισθητικά τους πιο… pro και στιλάτους συνδυασμούς.

Τα κομμάτια-«κλειδιά»

Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του και την εικόνα του, οφείλει να περιλαμβάνει στην ντουλάπα του μερικά διαχρονικά κομμάτια. Δεν αναφέρομαι σε κάτι υπερβολικά… extra, αλλά σε ένα άσπρο κλασικό πουκάμισο, ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι, κομμάτια που ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα. Μπορεί να σου φαίνονται βαρετά ρούχα, όμως είναι το λιγότερο απαραίτητα. Επιπλέον, μπορείς πάντα να τους δώσεις έναν άλλο χαρακτήρα, εμπλουτίζοντας το basic ύφος τους, με δικές σου μικρές πινελιές που θα τα κάνουν να ξεχωρίσουν.

Δώσε προσοχή στα παπούτσια

Τα παπούτσια είναι ένα είδος ρουχισμού που μπορεί να κορυφώσει μέχρι να καταστρέψει ένα ντύσιμο. Το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε ένα ζευγάρι που όντως θα πήγαινε με ό,τι κι αν επιλέγαμε να φορέσουμε. Μπορεί αυτό να σου φαίνεται ακατόρθωτο, όμως επιλέγοντας ένα κλασικό σχέδιο και χρώμα θα αποφύγεις τη δυσάρεστη σκέψη «Δεν έχω τίποτα να φορέσω». Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι ταμπά ή μαύρα oxford, μπορεί να σου φαίνεται παλιομοδίτικο αλλά στην πραγματικότητα θα σε κρατάει πάντα «μέσα» στα πράγματα. Επενδύοντας σε ένα ποιοτικό ζευγάρι, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved