5 τρόποι για να περιποιηθείς τα μαλλιά σου like a pro

5 τρόποι για να περιποιηθείς τα μαλλιά σου like a pro

Ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να δίνει βάση σε όλες τις λεπτομέρειες που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει.

Τα μαλλιά μας, είναι από τα πρώτα σημεία που οι άλλοι παρατηρούν επάνω μας. Μπορεί να έχεις ένα άψογο ντύσιμο αλλά αν τα μαλλιά μας δεν δείχνουν υγιή, προδίδουν όλη την υπόλοιπη εικόνα και καταστρέφουν όλη την προσπάθεια που έχουμε κάνει. Επιπλέον, όταν τα μαλλιά είναι περιποιημένα, προσθέτουν πολλούς επιπλέον πόντους γοητείας.

Παρακάτω ξετρυπώσαμε για σένα 5 εύκολους τρόπους να φροντίσεις τα μαλλιά σου, όπως μόνο ένας pro θα μπορούσε, χαρίζοντάς τους την πιο ακαταμάχητη λάμψη. Κράτα σημειώσεις φίλε μου!

  1. Μην τα λούζεις κάθε μέρα

Είναι το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άντρες. Το να λούζεις καθημερινά τα μαλλιά σου το πιο πιθανό είναι να καταφέρεις να τα αφυδατώσεις. Το ιδανικό είναι να τα λούζεις τρεις με τέσσερις φορές περίπου φορές την εβδομάδα. Έτσι, η απαραίτητη λιπαρότητα που υπάρχει στο τριχωτό του κεφαλιού θα προλάβει να… κάνει τη δουλειά της, πριν την απομακρύνεις. Επιπλέον, μην ακούς τους «μύθους» στις διαφημίσεις που επιμένουν να βάζεις διπλή ποσότητα σαμπουάν για το τέλειο λούσιμο. Μια δόση σαμπουάν είναι αρκετή για να καθαρίσει το κεφάλι σου φίλε μου.

  1. Στέγνωσε τα απαλά

Τα μαλλιά μας είναι πιο ευαίσθητα όταν είναι βρεγμένα, παρά όταν είναι στεγνά. Αντί να τα τρίβεις με μανία μετά το λούσιμο, προτίμησε έναν πιο «ευγενικό» τρόπο, απομακρύνοντας την υγρασία ταμποναριστά με μία πετσέτα.

 mallia2

  1. Χρησιμοποίησε τα αυγά για conditioner

Ναι, ξέρω ότι μπορεί να μην είναι ό,τι πιο καλύτερο είχες φανταστεί για τα μαλλιά σου, αλλά τα αυγά περιέχουν όλα τα στοιχεία και τις απαραίτητες πρωτεΐνες που λαχταρούν οι τρίχες του κεφαλιού σου. Ο κρόκος του αυγού είναι το συστατικό που θα διεισδύσει στους θύλακες των τριχών και θα τους δυναμώσει. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους συμπεριλάβεις άμεσα στο λούσιμο!

  1. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς λιγότερα προϊόντα styling

Αναμφίβολα, ένα τζελ ή ένα κερί μαλλιών θα χαρίσει στις τρίχες σου το αξεπέραστο στυλ και τη λάμψη που τους έλειπε. Η υπερβολική χρήση όμως, μπορεί να καταφέρει το ακριβώς αντίθετό, κάνοντάς τα να δείχνουν ψεύτικα, «βαριά» και στημένα. Προσπάθησε να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερη ποσότητα, διατηρώντας το look σου όσο πιο φυσικό γίνεται.

mallia3

  1. Υιοθέτησε έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Η κατάσταση των μαλλιών σου, αντανακλά και τον τρόπο ζωής σου. Αν θες να φροντίσεις πραγματικά τα μαλλιά σου, πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα από τον εαυτό σου. Διόρθωσε της ατασθαλίες της διατροφής σου, προπονήσου συχνότερα, πίνε μπόλικο νερό και «σουλούπωσε» το πρόγραμμα του ύπνου σου. Αργά ή γρήγορα, μαζί με εσένα, θα λάμψουν και τα μαλλιά σου.  

Extra tip: Μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι κάθε τέσσερις με έξι εβδομάδες το συνοικιακό μπαρμπέρικο. Εκτός από τα γένια σου, χρειάζονται και τα μαλλιά σου την απαραίτητη ανανέωση.



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved