5 PRO τρόποι για να αποφύγεις να σπάσεις την οθόνη του κινητού σου

5 PRO τρόποι για να αποφύγεις να σπάσεις την οθόνη του κινητού σου

Φίλε μου κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει για ένα ενδεχόμενο σπάσιμο της οθόνης του κινητού σου, διότι όλοι λίγο πολύ το ίδιο ατσούμπαλοι είμαστε.

Μία άγαρμπη κίνηση και να, κέρδισες έναν ακόμη καφέ λεκέ που δεν θα φύγει ποτέ από τον καναπέ σου για να σου θυμίζει πόσο απρόσεκτος μπορείς να γίνεις. Το ζήτημα όμως με την σπασμένη οθόνη του κινητού, έχει παραγίνει. Νισάφι πια! Σε λίγο θα προσθέτεις στα βασικά έξοδα του μήνα τα χρήματα για την επισκευή της. Ακριβώς για να μη φτάσεις στο σημείο «γυαλιά καρφιά», παρακάτω θα βρεις τις «χρυσές» και τόσο οικονομικές συμβουλές, σχεδόν στα όρια του «τζάμπα», ώστε να αποφύγεις να σπάσεις -ξανά- την οθόνη του κινητού σου. Ειδικά αν είσαι από τους αθλητικούς τύπους που λειτουργούν το κινητό σαν επιπλέον εξάρτημα της προπόνησης, ρίξε απαραίτητα μία ματιά!

othoni1

#1 Βάλε μια ζελατίνα προστασίας. Η πιο πολύτιμη και φτηνή πατέντα του 21ου αιώνα. Ας δώσει κάποιος στον εφευρέτη ένα βραβείο ευρεσιτεχνίας. Πάντα βοηθάει να σπάσει η ζελατίνα αντί για την οθόνη. Είναι πιο οικονομικές από πακέτο με τσίχλες και τις βρίσκεις παντού.

#2 Σταμάτα να το βάζεις στις τσέπες του παντελονιού σου. Ειδικά στις πίσω. Φαντάσου για πόσα χρόνια θα είσαι καταδικασμένος να προκαλείς πηγαίο γέλιο στους κολλητούς σου, όταν θα τολμήσεις να παραδεχθείς ενώπιων όλων τους πως, πως η οθόνη έσπασε όταν εσύ απλά… έκατσες πάνω της. Ακόμη και αν συμβεί, κοίτα να σκαρφιστείς κάποιο καλό στόρυ να κρύψεις την ντροπή σου.

othoni2

#3 Μην στέλνεις μηνύματα ενώ περπατάς. Μπορεί να σου πέσει και να μην το καταλάβεις. Ή απλά να βρεις τοίχο, κολώνα της ΔΕΗ και πολλά άλλα εμπόδια που θα στείλουν και εσένα και το κινητό σου για επισκευή. Επίσης φίλε μου, μπορεί δίπλα σου, τη στιγμή που εσύ τσατάρεις στην «κοινή» με τους κολλητούς να περνάει η γυναίκα της ζωής σου. Βάλε το κινητό πίσω στην τσάντα αμέσως!

#4 Μην πηγαίνεις κοντά (ή μέσα) στο νερό, εάν το κινητό σου δεν είναι αδιάβροχο. Το Instagram μπορεί να ζήσει και χωρίς τις δικές σου underwater φωτογραφίες. Ναι, κι όμως.

#5 Μην στέλνεις μηνύματα. Μεθυσμένα μηνύματα βασικά. Εάν είσαι πολύ μεθυσμένος για να γράψεις μήνυμα, τότε μάλλον είσαι και για να κρατήσεις το κινητό σου. Σόρρυ dude αλλά κανένας μετά τις τρεις το ξημέρωμα δεν νοιάζεται πόσο πολύ αγαπάς τον κόσμο.

othoni3

Εάν δεν μπορείς να συμβιβαστείς με όλα τα παραπάνω, τότε σίγουρα μπορείς να ζήσεις με σπασμένη οθόνη για λίγο καιρό. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Απλώς, ετοιμάσου να υποστείς τις συνέπειες όταν το «καλό» σου φιλαράκι δεν θα αντέχει άλλες κακουχίες και θα σε προδώσει για πάντα.



ΔΕΑΒ: Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα
ΔΕΑΒ: Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved