Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΟΑΚΑ - Συγγνώμη για τις αντιδράσεις μου»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΟΑΚΑ - Συγγνώμη για τις αντιδράσεις μου»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις εργασίες που ξεκίνησαν για να γίνει φανταστικό το ΟΑΚΑ, ενώ ζήτησε συγγνώμη για κάποια πράγματα που είπε κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω τοποθέτησής του στο Instagram αποκάλυψε πως οι εργασίες για την κατασκευή του νέου ΟΑΚΑ ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, ενώ παράλληλα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια των τελικών της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Διαβάζω από το πρωί για το… δαχτυλίδι του πρωταθλητή και πόσο ωραία θα ήταν να γίνει ένα παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Σέλτικς. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να γίνει το ΟΑΚΑ.

Το ΟΑΚΑ λοιπόν σήμερα ξεκίνησε τις εργασίες του. Ώστε να γίνει ένα γήπεδο στα πρότυπα του ΝΒΑ. Να μην πω και καλύτερο. Να συνεχίσουμε να φέρνουμε τα παιδάκια, τις οικογένειες στο γήπεδο και να είναι πάντα γεμάτο. Να έχει όλη την εβδομάδα δραστηριότητες. Να φέρνει στο κράτος, να φέρνει και στην ομάδα. Και πάνω απ’ όλα να έχει ο κόσμος ένα μέρος να πάει να διασκεδάσει.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όλο το επιτελείο μου που δούλεψε νυχθημερόν για να γίνει πραγματικότητα το νέο ΟΑΚΑ.

Θέλω να πω και πάλι ένα ευχαριστώ στον Πρωθυπουργό ο οποίος είχε τη διάθεση, είχε την πρόθεση, είχε την πυγμή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εμπόδια έβαλαν κάποιοι για να χαλάσει η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τα 49 χρόνια.

Επίσης, επειδή εδώ και 1.5-2 χρόνια τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο Παναθηναϊκός σαν σύλλογος έχει δείξει με 1000 τρόπους ότι δε θέλουμε τη βία στα γήπεδα, θέλω να απολογηθώ για κάτι. Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν ήταν σωστά στους τελικούς. Αλλά και ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά.

Για μια ακόμα φορά συγγνώμη…

Το ΟΑΚΑ πάει να γίνει πραγματικά φανταστικό…».Η πρώτη επίσκεψη του Λαμέλα στην OPAP Arena και ο στόχος που έθεσε
Η πρώτη επίσκεψη του Λαμέλα στην OPAP Arena και ο στόχος που έθεσε
Formula 1: Έκαναν το 1-2 οι McLaren - Ιστορικό grand prix για Πιάστρι και Χάμιλτον!
Formula 1: Έκαναν το 1-2 οι McLaren - Ιστορικό grand prix για Πιάστρι και Χάμιλτον!
Τέλος εποχής για τον Βίντα - Αποσύρθηκε από την εθνική Κροατίας
Τέλος εποχής για τον Βίντα - Αποσύρθηκε από την εθνική Κροατίας
Πέθανε ο Μπάμπης Βωβός
Πέθανε ο Μπάμπης Βωβός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved