ΠΑΟΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Σάιμπερτ!

ΠΑΟΚ: Ξαφνικό πρόβλημα με Σάιμπερτ!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ με τον Τζόρνταν Σάιμπερτ πριν την «μάχη» με την Ντιζόν

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον ΠΑΟΚ, μια ημέρα πριν την σημαντική αναμέτρηση με την Ντιζόν επί Γαλλικού εδάφους για το Basketball Champions League.

O «δικέφαλος» με νίκη προκρίνεται στο play-in της διοργάνωσης, όμως για το παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο Βασίλης Χρηστίδης, ο οποίος έμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ από ίωση ταλαιπωρούνται οι Νέιτ Ρένφρο και Τζόρνταν Σάιμπερτ.

Ο πρώτος είναι καλύτερα αλλά μπήκε στην προπόνηση της Δευτέρας (19/12) στη Γαλλία, όμως το νέο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Σάιμπερτ, ο οποίος αποτελεί το νέο θύμα ίωσης και δεν προπονήθηκε. Συνεπώς η συμμετοχή και των δύο Αμερικανών κρίνεται αμφίβολη για το παιχνίδι της Τρίτης.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο στόχος είναι ένας, η πρόκριση! Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (21:30, Cosmote Sport 4 HD), την Ντιζόν στη Βουργουνδία και θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στις αποσκευές του την πρόκριση στα Play-In του Basketball Champions League.

Με νίκη ο ΠΑΟΚ παίρνει την 3η θέση και την πρόκριση χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα στην Ισπανία. Αν δεν τα καταφέρει στο πολύ δύσκολο αυριανό παιχνίδι, θα περιμένει την ήττα της Σάσαρι από την Μάλαγα για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Το παιχνίδι απέναντι στη φορμαρισμένη Ντιζόν είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολο και τα πράγματα μοιάζουν ακόμη πιο πιεστικά, με τα προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Χρηστίδης έμεινε στη Θεσσαλονίκη με ενοχλήσεις στη μέση, ο Νέιτ Ρένφρο είναι στη Γαλλία και συμμετέχει στην προπόνηση, αλλά η ίωση τον έχει καταβάλλει, όπως έχει συμβεί και με τον Τζόρνταν Σάιμπερτ, που έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης είπε σχετικά με το παιχνίδι: «Θα θέλαμε να είχαμε μία καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που είναι πολύ μεγάλης σημασίας για μας, αλλά ήρθαμε στη Γαλλία με 11 παίκτες και έχουμε αρκετά θέματα με ιώσεις. Παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο.

Είναι ένα παιχνίδι ρυθμού, εναντίον μίας ομάδας που παίζει πάρα πολύ καλά στο γήπεδό της. Έχει ένα σταθερό κορμό παικτών εδώ και μερικά χρόνια. Εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε αμυντικά το παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό transition και στην άμυνα μας πάνω στο Χόλστον που είναι ο κινητήριος μοχλός αυτής της ομάδας, αλλά να έχουμε και καλή προσαρμογή πάνω στο ΜακΝτάφι, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Θα πρέπει να διαβάσουμε και τι θα μας δώσει η δική τους άμυνα, προκειμένου να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

 



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved