Τα... πουλέν από την Πάτρα!

Τα... πουλέν από την Πάτρα!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν με τον... φρέσκο αέρα που πνέει στην ελληνική διαιτησία, αφού τα νέα... πουλέν, κάτι τύποι που μέσα σε μια νύχτα βρέθηκαν να σφυρίζουν ακόμη και στην Basket League, ανακαλύπτουν δικούς τους κανονισμούς!

Ο λόγος για τον Ηλία Καρπάνο, του Συνδέσμου Διαιτητών Πάτρας-Αχαΐας (κύριε Χριστοδούλου όλα καλά; Πάντα καλά), ο οποίος ανακάλυψε flopping στο ματς Αγρίνιο-Πανερυθραϊκός. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 80-72 για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε λόγο να οργίζονται από την συγκεκριμένη υπόδειξη.

Όπως θα δείτε και παρακάτω στο βίντεο, το λάθος σφύριγμα είναι προφανές. Το ερώτημα που τίθεται είναι: Δεν ξέρει η είναι κάτι άλλο; Λάθη γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται. Το θέμα είναι να μην επαναλαμβάνονται διότι, ο συγκεκριμένος διαιτητής, θα κριθεί να παίξει πολύ πιο σημαντικά παιχνίδια. Αν δίνει τα πεντακαθαρα επιθετικά φάουλ για flopping, ζήτω που καήκαμε!

Πάρτε και το σχετικό:

ΥΓ: Και στον Πανερυθραϊκό κλαίνε τα παιδάκια κύριε Λιόλιο...

 

Ουδέποτε τέθηκε θέμα Καλάθη

Όσο κι αν οι αβανταδόροι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι μπορεί να έρθει ο Νικ Καλάθης για να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα κόντρα στην Τουρκία, στην πραγματικότητα ήταν ένα Fake news. Ουδέποτε τέθηκε θέμα, γιατί από την πρώτη στιγμή και στο ένα και μοναδικό τηλεφώνημα που υπήρξε με τον διεθνή πλέι μέικερ της Μπαρτσελόνα, ο ίδιος εξήγησε ότι ήθελε να έρθει να αγωνιστεί όπως έκανε ανελιπώς μέχρι τώρα σε κάθε διοργάνωση, αλλά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και η ομάδα του δεν του το επέτρεπαν. Τώρα, γιατί οι αβανταδόροι, έχυναν μελάνι αφήνοντας ανοικτό το θέμα της συμμετοχής του, είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.

Κρατάει ο Άρης για πόσο;

«Επίθεση» δέχεται ο Άρης από ευρωπαϊκούς συλλόγους για να παραχωρήσει κάποιους παίκτες του. Μάλιστα, ο πρώτος σε... δημοφιλία ως τώρα είναι ο Ολιβιέ Χάνλαν, για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες. Όμως, η διοίκηση των «κιτρίνων» τον πιέζει να μείνει, καθώς ψάχνει ήδη παίκτη για να καλύψει το κενό του Τζέιμς Κέλι, δεν μπορεί να αναζητά και δεύτερο εξίσου ποιοτικό Αμερικανό. Διότι, πολύ απλά δεν έχει και τα χρήματα. Ακόμη, οι «κίτρινοι» φαίνεται ότι κρατάνε, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αντέξουν ως το τέλος και θα κρατήσουν τους παίκτες.

Είναι μακριά το τέλος της σεζόν

Σταυρόλεξο για δυνατούς λήτες παραμένει η ολοκλήρωση της σεζόν για τις περισσότερες από τις μικρομεσαίες ομάδες. Τα χρήματα από το στοίχημα δεν θα έρθουν και όσοι δεν μπορέσουν με κάποιο τρόπο να βρουν λεφτά έστω και σαν ταμειακή διευκόλυνση, τότε ίσως δεν φτάσουν όλες οι ΚΑΕ στο τέλος της διαδρομής.

Ο πασέρ...

 



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved