Δεύτερη νίκη για την Εθνική Νεανίδων
Ζευγάρωσε τις νίκες της επί της Αυστρίας η Εθνική Νεανίδων, στο δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων στο κλειστό γυμναστήριο «Δαΐς».
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που προετποιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι το διάστημα 26 Ιουλίου με 5 Αυγούστου, είχε και πάλι πρώτη σκόρερ την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, με 18 πόντους. Οι παίκτριες του Γιώργου Βελισσαράκου ολοκλήρωσαν τους αγώνες προετοιμασίας τους και πλέον θα έχουν διπλές προπονήσεις μέχρι την Τρίτη (24/07), οπότε θα αναχωρήσουν για τη ρουμανική πρωτεύουσα.
Δεκάλεπτα: 15-15, 30-26, 46-47, 64-55.
Ελλάδα: Σταμολάμπρου 18, Στυλιάρα, Παπαβασιλείου 2, Σιδέρη 4, Εμμανουηλίδου 1, Καλομιτσίνη 2, Ιωαννίδου 6, Λάβλι 10, Κόλλια 5, Τάρλα 2, Σ. Φουράκη 14.