Μπρούκλιν Νετς: Στρατηγική καθυστέρηση με Μπρουκ Λόπεζ

Μπρούκλιν Νετς: Στρατηγική καθυστέρηση με Μπρουκ Λόπεζ

Δεδομένη παραμένει η ανταλλαγή του Μπρουκ Λόπεζ από τους Μπρούκλιν Νετς σε άλλη ομάδα του NBA.

Διαπιστώνεται, όμως, ότι δεν θα υπάρξει άμεση συμφωνία, καθώς οι Νεοϋορκέζοι φιλοδοξούν να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια και να αποσπάσουν την καλύτερη δυνατή προσφορά, αν και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τους πρότειναν τράμπα του 26χρονου σέντερ με τους Κέντρικ Πέρκινς και τον Τζέρεμι Λαμπ στο τελευταίο κομμάτι των συζητήσεών τους. Παράλληλα απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο παραχώρησης του Τζάρετ Τζακ, ο οποίος χθες ενεπλάκη σε σενάριο για τριπλή ανταλλαγή, που θα τον έστελνε στους Σάρλοτ Χόρνετς, οπότε θα συνεχίσει ως βασικός πλέι-μέικερ του Λάιονελ Χόλινς στο σημερινό παιχνίδι (17/01, 02:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center».

Το παρών στο αποψινό ματς θα δώσει και ο Λόπεζ, αφού πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα, αλλά θα υποβιβαστεί σε αναπληρωματικό ρόλο με αφορμή την επιστροφή του Κέβιν Γκαρνέτ έπειτα από τιμωρία μίας αγωνιστικής. Αντίθετα, ο Σεργκέι Καράσεφ έχασε το πρωινό ζέσταμα λόγω ίωσης, αλλά κρίθηκε έτοιμος για το σημερινό ματς. Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι ο Ντερόν Ουίλιαμς (πλευρά), ο οποίος θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι (18/01, 03:00) με τους «πρωτευουσιάνους» στο «Barclays Center».

Ουάσιγκτον Ουίζαρντς
Στα των «μάγων», που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ο Πολ Πιρς ανέφερε με νόημα ότι οποιαδήποτε ομάδα χάνει τον… Πολ Πιρς είναι ζημιωμένη ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την προηγούμενη ομάδα του, ενώ ευχήθηκε να αποφύγει τα γνωστά σκληρά μαρκαρίσματα του επί σειρά ετών συμπαίκτη του, Γκαρνέτ. Από την πλευρά τους, οι «βροντές» υποδέχονται σήμερα (17/01, 03:00) τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Chesapeake Energy Arena» χωρίς τον Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι).

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Στα των πρωτοπόρων του NBA, που φυσιολογικά δεν «κυνηγούν» κάποια ανταλλαγή, ο Στιβ Κερ γνωστοποίησε από νωρίς πως οι Άντριου Μπόγκουτ και Αντρέ Ιγκουοντάλα θα πάρουν ρεπό για τον αποψινό αγώνα, ενώ ο Φέστους Εζέλι (αστράγαλος) είναι δεδομένα εκτός, οπότε ο Μαρίς Σπέιτς θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα. Στο αρχικό σχήμα θα παραμείνει ο Κλέι Τόμπσον, αν και του αφαιρέθηκαν επτά ράμματα από το μέτωπο, ενώ αύριο (18/01, 03:00) οι «πολεμιστές» θα βρεθούν στο «Toyota Center» των Χιούστον Ρόκετς, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Τέρενς Τζόουνς (πόδι). Μέσα σε όλα, ο Τζέιμς Χάρντεν ξεχώρισε στο Top 5 των χθεσινών παιχνιδιών της regular season του 2014-15.

Διέρρευσε, πάντως, πως η ομάδα του Κώστα Παπανικολάου παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις γύρω από τον Λόπεζ ετοιμάζοντας προσφορά για τους Νετς, που παράλληλα έδειξαν ενδιαφέρον για τον Θάντεους Γιανγκ των Μινεσότα Τίμπεργουλφς! Εκτιμήθηκε, άλλωστε, πως οι «λύκοι» είναι πρόθυμοι να ανταλλάξουν τον 26χρονο φόργουορντ στο πλαίσιο της αναδιαμόρφωσης του δυναμικού τους και πως περιμένουν συμφωνία των Νεοϋορκέζων με τους Θάντερ, για να προτείνουν τράμπα του Γιανγκ με τον Πέρκινς! Γίνεται αντιληπτό πως ίσως εισχωρήσουν σε πιθανή ανταλλαγή ως τρίτη ομάδα.

Ακόμα, ο Φλιπ Σόντερς είπε ότι ο Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος) δεν θα παίξει εντός της σειράς τριών εκτός έδρας αγώνων, που ξεκινά απόψε (17/01, 04:00) από το «US Airways Center» των υγιέστατων Φίνιξ Σανς, ενώ στο περιθώριο θα παραμείνει επίσης ο Σαμπάζ Μουχάμαντ (κοιλιακούς). Με τη σειρά του, ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), είναι κοντά σε επιστροφή στα παρκέ έπειτα από διαδοχικές «γεμάτες» προπονητικές παρουσίες, όπως ο Κέβιν Μάρτιν (καρπός), αλλά αμφότεροι θα χάσουν και τον σημερινό αγώνα. Τέλος αποκαλύφθηκε πως ο πρώην κόουτς των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μαλόουν, ακολουθεί την αποστολή των «λύκων» για τα τρία επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια.



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved