Μιλγουόκι Μπακς: Ετοιμάζεται για Παγκόσμιο ο Αντετοκούμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Ετοιμάζεται για Παγκόσμιο ο Αντετοκούμπο

Στη 16μελή αποστολή της Ελλάδας για την προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

Πέρα από τον 19χρονο γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, ο ομοσπονδιακός κόουτς, Φώτης Κατσικάρης, κάλεσε τον Κώστα Κουφό των Μέμφις Γκρίζλις, ενώ στο Καρπενήσι από τις 21 Ιουλίου επρόκειτο να βρεθούν επίσης ο Γιάννης Αθηναίου της Αρμάνι Μιλάνο, ο Κώστας Βασιλειάδης, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Ζήσης της Ούνιξ Καζάν, ο Κώστας Καϊμακόγλου της Ούνιξ Καζάν, ο Νικ Καλάθης, ο Βαγγέλης Μάντζαρης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπόγρης του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Μπουρούσης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κώστας Παπανικολάου της Μπαρτσελόνα, ο Γιώργος Πρίντεζης του Ολυμπιακού, ο Κώστας Σλούκας του Ολυμπιακού, ο Ίαν Βουγιούκας της Ούνιξ Καζάν και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τους Μπακς, η προσπάθεια για ανταλλαγή του Ερσάν Ιλιασόβα συνεχίζεται με εντονότερο… πάθος από τον GM, Τζον Χάμοντ, ενώ ανακοινώθηκε πως ο Τζαμπάρι Πάρκερ, 2η επιλογή του φετινού ντραφτ, υπέγραψε το παρθενικό επαγγελματικό συμβόλαιό του, το οποίο προβλέπει 4.9 εκατομμύρια δολάρια για το 2014-15 και 10.1 εγγυημένα για τις δύο πρώτες σεζόν του στο NBA, πριν από δύο επιλογές των «ελαφιών» για μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του κατά ένα χρόνο. Ακόμα, ο Τζούλιαν Στόουν, ο οποίος αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers από τους Τορόντο Ράπτορς, φαίνεται πως απασχολεί τους εκπρόσωπους του Ουισκόνσιν, τους Σακραμέντο Κινγκς και τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Ενδιαφέρον από την πλευρά των «ελαφιών» υπάρχει επίσης για τον restricted free agent των Φίνιξ Σανς, Έρικ Μπλέντσο, ενώ προέκυψε σχετικό σενάριο και για τον Γκρέιβις Βάσκεθ, ο οποίος εν τέλει υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Ράπτορς.

Ο νέος κόουτς, Τζέισον Κιντ, μέσω επιστολής στους φίλους των Μπακς ανέφερε πως δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερη πόλη από το Μιλγουόκι για τη συνέχεια της προπονητικής καριέρας του, καθώς έχει εντυπωσιαστεί από τη στήριξη των κατοίκων της πόλης στην ομάδα, ενώ ο Τζέρι Στακχάουζ προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο του μαζί με τον Τζο Πράντι, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα πρώτου βοηθού. Επίσης συνεχίζεται η προσπάθεια για εξασφάλιση αντίστοιχων υπηρεσιών του Γκάρι Πέιτον, ενώ με άλλες δηλώσεις του ο Κιντ εξέφρασε ελπίδα για επαναφορά του Ο Τζέι Μέιο στο προγενέστερο αγωνιστικό επίπεδο του κατά τη διάρκεια του 2014-15 ύστερα από μέτρια έως… μηδενική παρουσία στην προηγούμενη regular season του NBA και πρόσθεσε ότι περιμένει καλύτερο τον Λάρι Σάντερς, ο οποίος προπονείται πλέον κανονικά έχοντας ξεπεράσει περσινούς τραυματισμούς στον αντίχειρα και στο μάτι.

Από την πλευρά του, ο Νέιτ Ουόλτερς υπέστη μικροτραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο κατά τη διάρκεια στο Summer League του Λας Βέγκας, όπου βρέθηκε για λίγες ημέρες ο Κάρλος Ντελφίνο, ο οποίος ετοιμάζεται να ενισχύσει την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας έχοντας αφήσει πίσω τραυματισμό στο πόδι. Τέλος, ο rookie, Ντάμιεν Ινγκλίς, δεν είναι διαθέσιμος για το Summer League εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι, αλλά δήλωσε πως θα μετακομίσει μόνιμα στο Μιλγουόκι ύστερα από το πέρας του καλοκαιρινού τουρνουά του Λας Βέγκας.



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved