Μαϊάμι Χιτ: Πρωτάθλημα θέλει ο Μπος

Μαϊάμι Χιτ: Πρωτάθλημα θέλει ο Μπος

Μέσα σε… βροχή ανακοινώσεων των Μαϊάμι Χιτ, ο Κρις Μπος εξέφρασε την πεποίθησή του για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παρά την αποχώρηση του Λεμπρόν Τζέιμς, ο 30άχρονος φόργουορντ/σέντερ θεωρεί πως το διαμορφωμένο ρόστερ προσφέρει μεγαλύτερες πιθανότητες για κατάκτηση τίτλου, όπως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Θυμίζουμε πως ο «βασιλιάς» προτίμησε να επιστρέψει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς ως unrestricted free agent, παρά την αισιοδοξία των εκπρόσωπων της Φλόριντα για παραμονή του στο δυναμικό του Έρικ Σποέλστρα. Συναντήθηκε, μάλιστα, με τον πρόεδρο των Χιτ, Πατ Ράιλι, ο οποίος μίλησε επίσης με τον Μπος και τον Ντουέιν Ουέιντ τις τελευταίες ημέρες, αλλά εν τέλει ο ιδιοκτήτης, Μίκι Άρισον, αποχαιρέτησε τον Λεμπρόν ευχαριστώντας για την προσφορά του 4-φορές MVP και ο «Φλας» φανέρωσε την απογοήτευσή του για την απόφαση του Τζέιμς.

Παράλληλα, ο Μπος βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με τους Χιούστον Ρόκετς, που του πρόσφεραν τετραετές συμβόλαιο 96 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά ακολούθησαν οι Χιτ με πρόταση για πενταετές συμβόλαιο 118 εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, η δηλωμένη αγάπη του πρώην παίκτη των Τορόντο Ράπτορς για το Μαϊάμι μετουσιώθηκε σε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και ανάληψη ηγετικού ρόλου στο ανανεωμένο ρόστερ των Χιτ! Πάντως, στον Ουέιντ υπάρχει πρόθεση κατάθεσης μικρότερου συμβολαίου, κάτι που ισχύει και για τον Ουντόνις Χάσλεμ, ο οποίος είναι επίσης unrestricted free agent, ενώ μέχρι στιγμής δεν διαπιστώνεται κάτι ουσιαστικό όσον αφορά πιθανή ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας του Μαϊάμι με έναν από τους δύο.

Το κενό του Τζέιμς θα κληθεί να καλύψει ο Λουόλ Ντενγκ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο 20 εκατομμυρίων δολαρίων επιβεβαιώνοντας φημολογίες για έντονο ενδιαφέρον των Χιτ για την απόκτησή του και απορρίπτοντας προσφορά των Ατλάντα Χοκς, ενώ δεύτεροι από το τέλος αποκλείστηκαν από την «κούρσα» οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Προγενέστερα, οι Ράιλι και Σποέλστρα επικοινώνησαν με τον Μάρβιν Ουίλιαμς, αλλά το σχετικό ενδιαφέρον υποχώρησε, καθώς προτιμήθηκαν άλλες μεταγραφικές λύσεις. Συγκεκριμένα επήλθε συμφωνία με τον Τζος Μακ Ρόμπερτς στα 23 εκατομμύρια δολάρια για τετραετές συμβόλαιο, η οποία επισημοποιήθηκε σήμερα (14/07), όπως εκείνη με τον Ντάνι Γκρέιντζερ στα 4.2 εκατομμύρια δολάρια για διετές συμβόλαιο.

Ανακοινώθηκε επίσης πως ο Μάριο Τσάλμερς υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο φαίνεται πως είναι διετές με απολαβές 8 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ οι Χιτ συμφώνησαν επίσης με τον Κρις Άντερσεν στα 10 εκατομμύρια για διετές συμβόλαιο και διέρρευσε πως οι εκπρόσωποι του Μαϊάμι δεν προτίθενται να ανταλλάξουν τον Νόρις Κόουλ. Αντίθετα, ο Ρέι Άλεν μελετά πλέον το ενδεχόμενο απόσυρσης από την ενεργό δράση, όπως αποκάλυψαν βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες, που μάλλον επηρεάστηκαν από την ενίσχυση της περιφέρειας του συλλόγου της Φλόριντα. Τέλος, ατζέντης του Γκρεγκ Όντεν επανέλαβε ότι ο πελάτης του θα ήθελε να συνεχίσει στους Χιτ τονίζοντας πως θα υπογράψει συμβόλαιο με οποιαδήποτε ομάδα του προσφέρει χρόνο συμμετοχής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Χιτ είναι ανάμεσα στους μνηστήρες του Μπράντον Ρας, που παραμένει unrestricted free agent.



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved