Μαϊάμι Χιτ: Μοίρασε ρεπό ο Σποέλστρα

Μαϊάμι Χιτ: Μοίρασε ρεπό ο Σποέλστρα

Χωρίς τους Ντουέιν Ουέιντ, Μάριο Τσάλμερς, Γκρεγκ Όντεν και Ρέι Άλεν θα παραταχθούν απόψε οι Μαϊάμι Χιτ κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Από την αναμέτρηση στο «Palace» αποκλείστηκε ο Ουέιντ λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ο Έρικ Σποέλστρα τον έχρισε εξαιρετικά αμφίβολο από το πρωινό ζέσταμα. Ο Άλεν (ίωση) αποκλείστηκε από χθες και σήμερα (27/03) εκτιμήθηκε πως μάλλον θα χάσει και τον αυριανό αγώνα (30/03, 02:30) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «BMO Harris Bradley Center». Από την πλευρά του, ο Τσάλμερς αποκόμισε μικροπρόβλημα στον τετρακέφαλο από το πρόσφατο ματς με τους Ιντιάνα Πέισερς και κρίθηκε απαραίτητη προφύλαξή του, ενώ ο Όντεν κληρονόμησε ενοχλήσεις στη μέση, πάντα σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το «στρατόπεδο» των πρωταθλητών NBA. Λόγω των απουσιών, οι Τόνεϊ Ντάγκλας, Τζέιμς Τζόουνς και Ουντόνις Χάσλεμ θα είναι στο αρχικό σχήμα του Σποέλστρα μαζί με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Κρις Μπος, ενώ από τα «πιστόνια» θα λείψουν οι Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο), όπως συμβαίνει εδώ και καιρό.

Αύριο (30/03, 01:30), οι Πίστονς δοκιμάζονται στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς, που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν απόλυτο σχετικό ρεκόρ με 27η διαδοχική ήττα και ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς είπε πως μίλησε ήδη με όλους τους συμπαίκτες του προσπαθώντας να τους ηρεμήσει, ώστε να επανέλθουν μαζί στα θετικά αποτελέσματα! Πάντως, οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο) και Τζέισον Ρίτσαρτνσον (γόνατο) θα παραμείνουν στον κατάλογο απόντων του Μπρετ Μπράουν, ενώ οι Τόνι Ρότεν (αστράγαλος) και Μπάιρον Μάλινς (αστράγαλος) είναι αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι.

Επιστρέφοντας σε σημερινά ματς (29/03, 01:30), οι Μπρούκλιν Νετς υποδέχονται τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Barclays Center» και ο Μάρκους Θόρντον (μέση) θα γυρίσει στα παρκέ, αλλά ο Κέβιν Γκαρνέτ (μέση) αποκλείστηκε από 15ο συνεχόμενο παιχνίδι και ο Αντρέι Κιριλένκο (αστράγαλος) από τρίτο, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) είναι δεδομένα στα πιτς. Μέσα σε όλα, ο Χόρχε Γκουτιέρεζ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15,000 δολαρίων λόγω της αποβολής του στον πρόσφατο αγώνα με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, αλλά την ίδια ώρα απέσπασε πολυετές συμβόλαιο από τους Νεοϋορκέζους. Από την άλλη, ο Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος) κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος, ενώ εκτός είναι επίσης οι Άντονι Μπένετ (γόνατο) και Κάρικ Φέλιξ (γόνατο), όπως και ο Κάιρι Έρβινγκ (ώμος), ο οποίος θα επανεξεταστεί την επόμενη Δευτέρα (31/03), για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του, αλλά ο Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο) φαίνεται πως είναι πλέον στη διάθεση του Μάικ Μπράουν.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved