Μαϊάμι Χιτ: Έδωσαν Πίτμαν στους Γκρίζλις

Μαϊάμι Χιτ: Έδωσαν Πίτμαν στους Γκρίζλις

Έμεινε εκτός του rotation του Έρικ Σποέλστρα και πλέον ο Ντέξτερ Πίτμαν μεταφέρθηκε από τους Μαϊάμι Χιτ στους Μέμφις Γκρίζλις, οπότε δημιουργήθηκε ελεύθερη θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών NBA.

Μαζί με τον 24χρονο σέντερ μεταφέρθηκε επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου (2013) στους εκπρόσωπους του Τενεσί, ενώ οι Χιτ απέκτησαν τα δικαιώματα χρήσης του Ρίκι Σάντσεζ. Πρόκειται για 25χρονο φόργουορντ, που δεν καλύπτει θέση στο δυναμικό, καθώς δεν έχει υπογράψει ακόμα με ομάδα ΝΒΑ, αν και υπήρξε 35η επιλογή του ντραφτ του 2005. Γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως ο σύλλογος του Μαϊάμι ήθελε να δημιουργήσει περιθώριο απόκτησης free agent ενόψει των playoffs. Παράλληλα, η ομάδα του Σποέλστρα εξασφάλισε εξαίρεση ανταλλαγής, που άνηκε στους Γκρίζλις.

Άλλωστε υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γκρεγκ Όντεν, που έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να ενταχθεί σε ρόστερ ομάδας του «μαγικού» κόσμου από τη νέα σεζόν, αλλά οι Χιτ ίσως κινηθούν ταχύτερα ή προτιμήσουν κάποιον άλλον ελεύθερο παίκτη, έστω σαν προσωρινή λύση. Θα τεθεί σε προτεραιότητα αντίστοιχη μεταγραφή, αν αποδειχθεί σοβαρός ο τραυματισμός του Κρις Άντερσεν στο πόδι.

Πριν τη μεταξύ τους συμφωνία, οι Χιτ και οι Γκρίζλις είχαν κινηθεί για τον Τιμοφέι Μοζγκόφ των Ντένβερ Νάγκετς, Εντούτοις, οι «σβόλοι» απέρριψαν τις προσφορές αποφασίζοντας να συνεχίσουν με το υπάρχουν ρόστερ, στο οποίο ο Ρώσος σέντερ είναι πίσω από τους Κώστα Κουφό και Τζαβέιλ Μακ Γκι στο rotation του Τζορτζ Καρλ, που φρόντισε παράλληλα να στηρίξει τον Αντρέ Ιγκουοντάλα μετά από αρνητική εμφάνισή του στο τελευταίο ματς των Νάγκετς. Σημειώνουμε ακόμα πως η συμμετοχή του Τάι Λόουσον στο αυριανό παιχνίδι (23/02, 02:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center» είναι αμφίβολη, αφού κληρονόμησε πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο από τον αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς.

Μέσα σε όλα, οι εκπρόσωποι του Μαϊάμι αντιμετωπίζουν σήμερα (22/02, 03:00) τους Σικάγο Μπουλς στο «United Center» χωρίς τον άρρωστο Μάικ Μίλερ. Από την πλευρά τους, οι «ταύροι» θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Ντέρικ Ρόουζ, ενώ η παρουσία του Κερκ Χάινριχ κρίνεται αμφίβολη, καθώς ο 32χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται εκ νέου από ενοχλήσεις στον αγκώνα. Πάντως, ο Ρόουζ έχει ενταχθεί στα «5-on-5» των Μπουλς, χωρίς ωστόσο να καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία αναφορικά με την επιστροφή στα παρκέ.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τομ Θίμποντο υποστήριξε πως χρειάζεται ακόμα προπονητικό χρόνο, πριν θεωρηθεί έτοιμος για αγώνα. Τέλος, ο αδερφός του Ρόουζ, Ρέτζι, υποστήριξε πως τα προβλήματα στο ρόστερ των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων» ενδέχεται να προκαλέσουν εσπευσμένη επαναφορά του MVP του 2011, αν και το συγκεκριμένο ενδεχόμενο έχει διαψευστεί πολλάκις από τους Μπουλς.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved