Γύρισε Ελλάδα ο Γκριγκόνις για εξετάσεις, θεραπείες και προπονήσεις
Ο Λιθουανός ολοκλήρωσε τις διακοπές του και επέστρεψε στην Αθήνα για να υποβληθεί σε κύκλο εξετάσεων και να συνεχίσει τη θεραπεία και τις προπονήσεις… εντός έδρας.
Ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού AKTOR, δεν είναι άλλος από τον Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός που είχε υποβληθεί σε επέμβαση μέσα στην προηγούμενη σεζόν, συνεχίζει τις θεραπείες του. Το έκανε στο Μόναχο, ενώ στη συνέχεια πήγε και στην πατρίδα του. Πλέον, όμως, τελείωσε το διάστημα που ήταν κάτι ανάμεσα σε θεραπείες και διακοπές.
Ο Λιθουανός επέστρεψε στην Αθήνα την Τετάρτη (6/8). Εδώ θα υποβληθεί σε κύκλο εξετάσεων. Εξειδικευμένων προκειμένου να φανεί η κατάσταση της μέσης του.
Ο 31χρονος θα παραμείνει στην Ελλάδα φυσικά, συνεχίζοντας εδώ τις θεραπείες του, αλλά και το πρόγραμμα προπονήσεων που θα του δώσει η ομάδα. Έχοντας ως μοναδικό στόχο την σωστότερη και ταχύτερη επιστροφή του σε μια κατάσταση που θα του επιτρέπει να μπει στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.
Φυσικά επειδή έχει να αγωνιστεί ένα χρόνο και το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, πρώτα θα γίνει η απαραίτητη διάγνωση για να συνεχιστεί με το σωστό τρόπο η διαδικασία αποθεραπείας και επιστροφής.