Ξανθόπουλος: «Να παίξουμε ακόμα πιο δυνατά»

Ξανθόπουλος: «Να παίξουμε ακόμα πιο δυνατά»

Η απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη κάνει ακόμα πιο αναγκαίο τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ομάδα του

Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου στην Γερμανία δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Δημήτρη Διαμαντίδη και όπως είναι φυσιολογικό οι υπόλοιποι play makers της ομάδας θα επωμισθούν επιπρόσθετες ευθύνες. Ούκιτς, Μπανκς και Ξανθόπουλος θα έχουν δύσκολο έργο, με τον Έλληνα παίκτη να είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί. «Στο Top-16 κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Και μάλιστα γίνεται ακόμα πιο δύσκολος αν δεν έχουμε μαζί μας τον Διαμαντίδη» είπε ο παίκτης του «τριφυλλιού» και συμπλήρωσε αναφορικά με τα συνεχόμενα ταξίδια και πως μπορεί το στοιχείο αυτό να επηρεάσει την ομάδα. «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κουρασμένοι, αλλά είμαστε πάνω απ’ όλα επαγγελματίες και τα ξεχνάμε όλα πάνω στο παρκέ».

Η Άλμπα έχει περάσει από ακτίνες «Χ»… «Είδαμε πολύ βίντεο, την αναλύσαμε και ξέρουμε καλά με τι ομάδα έχουμε να κάνουμε.  Είναι μια ομάδα που σκληρή και εμείς θα πρέπει να πάρουμε από την αρχή τον έλεγχο του ρυθμού να αντέξουμε το σκληρό τους παιχνίδι και να φανούμε εμείς πιο σκληροί απ αυτούς. Να παίξουμε πιο δυνατά. Η Άλμπα έχει 10-11 πολύ ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού».

Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου στην Γερμανία δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Δημήτρη Διαμαντίδη και όπως είναι φυσιολογικό οι υπόλοιποι play makers της ομάδας θα επωμισθούν επιπρόσθετες ευθύνες. Ούκιτς, Μπανκς και Ξανθόπουλος θα έχουν δύσκολο έργο, με τον Έλληνα παίκτη να είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί. «Στο Top-16 κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Και μάλιστα γίνεται ακόμα πιο δύσκολος αν δεν έχουμε μαζί μας τον Διαμαντίδη» είπε ο παίκτης του «τριφυλλιού» και συμπλήρωσε αναφορικά με τα συνεχόμενα ταξίδια και πως μπορεί το στοιχείο αυτό να επηρεάσει την ομάδα. «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κουρασμένοι, αλλά είμαστε πάνω απ’ όλα επαγγελματίες και τα ξεχνάμε όλα πάνω στο παρκέ». Η Άλμπα έχει περάσει από ακτίνες «Χ»… «Είδαμε πολύ βίντεο, την αναλύσαμε και ξέρουμε καλά με τι ομάδα έχουμε να κάνουμε.  Είναι μια ομάδα που σκληρή και εμείς θα πρέπει να πάρουμε από την αρχή τον έλεγχο του ρυθμού να αντέξουμε το σκληρό τους παιχνίδι και να φανούμε εμείς πιο σκληροί απ αυτούς. Να παίξουμε πιο δυνατά. Η Άλμπα έχει 10-11 πολύ ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού».



Το απίθανο ψαλιδάκι του Μοντιέλ κέρδισε το βραβείο Πούσκας για το 2025
Το απίθανο ψαλιδάκι του Μοντιέλ κέρδισε το βραβείο Πούσκας για το 2025
Νίκος Παππάς: Τι απαντά μετά την καταγγελία δημοσιογράφου και τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
Νίκος Παππάς: Τι απαντά μετά την καταγγελία δημοσιογράφου και τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Γιούργκεν Κλοπ διάλεξε τους τέσσερις κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου
Ο Γιούργκεν Κλοπ διάλεξε τους τέσσερις κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου
EuroLeague: Ήττες για Ζαλγκίρις και Μονακό - Μόνος 4ος ο Παναθηναϊκός πριν τη Χάποελ | Η βαθμολογία
EuroLeague: Ήττες για Ζαλγκίρις και Μονακό - Μόνος 4ος ο Παναθηναϊκός πριν τη Χάποελ | Η βαθμολογία
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved