Πέσιτς: «Δεν είναι το πιο σημαντικό, αλλά είναι το πιο δύσκολο»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Σερβίας με την Τουρκία στάθηκε στον χαρακτήρα του τεστ που έχει το ματς για την ομάδα του.

 

Γιάννης Κουβόπουλος
Πέσιτς: «Δεν είναι το πιο σημαντικό, αλλά είναι το πιο δύσκολο»

Η ομάδα της Σερβίας ετοιμάζεται να δώσει τον πιο δύσκολο αγώνα στην φάση των ομίλων, που εν πολλοίς θα καθορίσει και την πρωτιά του ομίλου και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στέκεται στη σημασία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Τουρκία: «Δεν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του τουρνουά κόντρα στην Τουρκία, αλλά είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας μέχρι στιγμής. Είναι ένα τεστ για να δούμε πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή».


Για την απουσία του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς:



Για τον Βασίλιε Μίτσιτς και τον τραυματισμό του:

Για τις κόντρες στο ματς με την Τουρκία: «Οι οπαδοί λατρεύουν τις ατομικές μάχες, αλλά για να κερδίσεις χρειάζεσαι και μια σταθερή βάση και ομαδικό παιχνίδι. Πρέπει να φέρουμε και τα δύο στο παρκέ».