Eurobasket 2022: Η τελευταία παράσταση του Ποτζέκο - Κυνήγησε τους διαιτητές, ξέσπασε βουρκωμένος

Eurobasket 2022: Η τελευταία παράσταση του Ποτζέκο - Κυνήγησε τους διαιτητές, ξέσπασε βουρκωμένος

Eurobasket 2022: Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο ολοκλήρωσε την έντονη παρουσία του στη διοργάνωση ένα ξέσπασμα κατά των διαιτητών. 

Η Γαλλία πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Eurobasket 2022 στέλνοντας την Ιταλία σπίτι της, μετά τη τυχερή επικράτησή της στην παράταση της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο, ο οποίος χάρισε ορισμένες viral στιγμές σε όλους τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια του τουρνουά, ολοκλήρωσε την παρουσία του στη διοργάνωση με μια ακόμα παράσταση. 

Με το τέλος της αναμέτρησης κυνήγησε τους διαιτητές για να διαμαρτυρηθεί με ειρωνικό τρόπο.

 

Στη συνέχεια, επέστρεψε βουρκωμένος προς τους παίκτες του, καθώς η Ιταλία έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση της νίκης και μιας ακόμα μεγάλης πρόκρισης.

 

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο προπονητής της Ιταλίας, ξέσπασε κατά των διαιτητών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζανμάρκο Ποτζέκο:

«Συγχαρητήρια στην Γαλλία. Δεν τα παράτησαν ποτέ. Αγαπώ τους παίκτες μου. Για την ώρα η ζωή μου δεν αλλάζει. Ό,τι έκαναν και έδειξαν σε αυτό το τουρνουά είναι απίστευτο. Πάλεψαν από την πρώτη μέρα σε κάθε γ@@@μένη προπόνηση για να πετύχουν τους στόχους τους.

Όλοι πρέπει να το σεβαστούν αυτό. Όλοι! Υποφέρω για τους παίκτες μου. Όχι για τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να βλέπω τους παίκτες μου έτσι. Είμαι πολύ περήφανος γι αυτούς και δείξαμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Τους έβλεπα και έλεγα 'χριστέ μου'. Είναι όλοι τους εκπληκτικοί.

Θέλω όλοι να γράψετε ό,τι είδατε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Λίγες ημέρες πριν ο Οσμάν έχασε δύο βολές. Έτσι και ο Φοντέκιο. Μπορεί να συμβεί. Κάποτε ήμουν με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και μου είπε ότι ήταν έξαλλος μετά από μια ήττα με τη Βίρτους Μπολόνια, για τα σουτ που έχασε. Συζητήσαμε για το πόσα σουτ έχουμε χάσει και για το πόσα θα χάσουμε στην καριέρα μας.

Έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να έχεις σύνδεση με το άθλημα, να αγαπάς το μπάσκετ. Το να αστοχήσεις μπορεί να συμβεί. Υποφέρω επειδή δεν το άξιζε ο Σιμόνε αυτό. Δεν θα κοιμηθεί απόψε, όμως σε λίγες ημέρες θα καταλάβει τι έκανε σε αυτό το EuroBasket. Είναι ο MVP μακράν του δεύτερου. Η Γαλλία ξεκίνησε με εξαιρετικά στατιστικά στο τρίποντο, όμως συνεχίσαμε να παίζουμε, ήμασταν ήρεμοι και ξέραμε ότι ο χαρακτήρας μας θα εμφανιστεί. Το ξανακάναμε.

Θα πω ένα πράγμα για τους διαιτητές. Γιατί στην τεχνική για το φλόπινγκ του Σπίσου δεν πήγαν στο replay να δουν τι έγινε; Γιατί έχουμε το instant replay αν δεν το χρησιμοποιούμε; Γιατί ήρθαν να μου δώσουν τα χέρια τους μετά από το παιχνίδι; Γιατί; Δεν θέλω να πω άλλα, χρειαζόμαστε χρόνο, να τα πούμε μεταξύ μας. Είχαμε τόσους τραυματισμούς, οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές και κανένας άλλος. Οφείλουμε να τους προστατεύουμε.

Αποβλήθηκα δύο ημέρες πριν. Με συγχωρείτε, δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τους διαιτητές. Το έκανα ήδη».



Άστον Βίλα: "Θέλετε να ποντάρετε εναντίον μας;"
Άστον Βίλα: "Θέλετε να ποντάρετε εναντίον μας;"
ΔΕΑΒ: Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα
ΔΕΑΒ: Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved