Τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Σε κυκλοφορία τίθενται από την προσεχή Δευτέρα (25/07) τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά, μάλιστα, θα πωλούνται και μέσω διαδικτύου.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μπάνε Πρέλεβιτς, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία επεσήμανε τη σπουδαιότητα των μπλοκ διαρκείας… «Έχουν πολύ μεγάλη σημασία τα διαρκείας, καθώς δεν είναι μόνο μια καλοκαιρινή ανάσα, αλλά οξυγόνο για την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το παρών και το μέλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Κώστας Πανάκας. Ανακοινώθηκε επίσης πως οι πρώτοι 1.000 φίλαθλοι που θα αγοράσουν εισιτήριο θα κερδίσουν και μία φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ καταργούνται οι προσκλήσεις. Τα εισιτήρια δεν αφορούν στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και της δεύτερης και της τρίτης φάσης των πλέι οφ!

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Για πρώτη φορά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ και από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena», αλλά και μέσω internet. Είναι η πρώτη φορά που ξεκινά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τη διαδικασία αγορών μέσω Internet, αρχικά για εισιτήρια διαρκείας και στη συνέχεια για απλά εισιτήρια αγώνων και αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα (μπουτίκ/e-shop) της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, υλοποιώντας την απαίτηση χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει επίσης ότι οι πρώτοι χίλιοι (1.000) φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα αποκτήσουν εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 θα παραλάβουν (εντελώς δωρεάν) και μία φανέλα του ΠΑΟΚ με τον αριθμό «7» και το όνομα του Μπάνε Πρέλεβιτς, αυθεντική ρέπλικα από τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης που έγινε το 1991 στη Γενεύη. Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, αφορά και τις αγορές μέσω internet και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Από φέτος οι προσκλήσεις θα καταργηθούν και όλοι χωρίς καμία εξαίρεση, με πρώτους τους διοικούντες, θα μπαίνουν στο γήπεδο μόνο με εισιτήριο διαρκείας. Γνωρίζουμε ότι αυτό θα δυσαρεστήσει πάρα πολλούς, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αυτή την στιγμή ανάγκη την έμπρακτη στήριξη όλων.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012:

Κατηγορία

Διάζωμα

Τιμή

BLACK (Συνδέσμων)

Όλα τα υπόλοιπα διαζώματα του γηπέδου

75 ευρώ

WHITE

Όλα τα υπόλοιπα διαζώματα του γηπέδου

95 ευρώ

VIP 5, 6, 7 & 8

108, 109, 110, 111

200 ευρώ

VIP 1 & 4

VIP 1 & 4

500 ευρώ

VIP 2 & 3

VIP 2 & 3

1.500 ευρώ

VIP GOLD

VIP GOLD

3.000 ευρώ

Από φέτος η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το τμήμα Μάρκετινγκ προχώρησαν στη δημιουργία ενός ειδικού προγράμματος με την επωνυμία «οι 300 του ΠΑΟΚ», με ανταποδοτικά οφέλη για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, με την παρουσία τους στο γήπεδο, την προβολή της επιχείρησής τους και μία αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας με την ομάδα. Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 περιλαμβάνει:

-Όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για την κανονική περίοδο και την 1η φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 για την περίοδο 2011-2012.
-Τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης που θα συμμετέχει η ομάδα (Euroleague ή Eurocup).

Δεν περιλαμβάνονται:

-Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.
-Η 2η και 3η φάση των πλέι οφ.

Περίοδοι διάθεσης: 1. Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 θα διατίθενται από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 μέχρι και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 προς όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

2.Οι παλιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα μπορούν να ανανεώσουν τις θέσεις τους και θα έχουν προτεραιότητα από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 μέχρι και την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011. Και οι θέσεις των παλαιών κατόχων (όσες δεν θα έχουν ανανεωθεί ως τις 19/08/2011) θα είναι διαθέσιμες από τις 22/08/2011.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: 1. Για παλαιούς κατόχους: οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους  θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας (Εθνική Κάρτα Φιλάθλου) της σεζόν 2010-2011. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση και την κάρτα διαρκείας του κατόχου.

2. Για νέους κατόχους: οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σημεία διάθεσης: Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-12 διατίθενται από:

1. Τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ως εξής:
-Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00-20.00

2. Internet

3. Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ (μόνο για μέλη των συνδέσμων)

Κατηγορίες εισιτηρίων: 1. Κανονικά

2. Συνδέσμων

3. Άνεργοι, φοιτητές και μαθητές: τα εισιτήρια αυτής της κατηγορίας κοστίζουν 75 ευρώ. Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας αυτής της κατηγορίας απαιτείται και η προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών (κάρτα ανεργίας, βεβαίωση ΟΑΕΔ, βεβαίωση σπουδών-πάσο).

Τρόποι πληρωμής: 1. Μετρητά

2. Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμές έως 6 άτοκες δόσεις (μόνο για συναλλαγές από το PAOK Sports Arena). Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες, εκτός DINERS, AMERICAN EXPRESS.

3. Κατάθεση σε λογαριασμό ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην τράπεζα Πειραιώς (για σχετικές λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ).

Διευκρινήσεις: 1. Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.

2. Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους (π.χ: τα μισά με μετρητά και τα μισά με πιστωτική κάρτα).

3. Στις αγορές μέσω Internet δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης, ούτε και η ακύρωση της συναλλαγής.

4. Τα εισιτήρια διαρκείας για τις κατηγορίες VIP 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 και VIP GOLD περιλαμβάνουν όλους ανεξαιρέτως τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 σε ελληνικό πρωτάθλημα (Α1) και Ευρώπη (Euroleague ή Eurocup).

Επικοινωνία: Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ, Αντώνη Τρίτση 12, τηλ.2310-472551, 2310-472561, e-mail: paokbc@otenet.gr). Πληροφορίες υπάρχουν για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας και στην ιστοσελίδα www.paokbc.gr. Από φέτος η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εγκαινιάζει και μία ακόμη μορφή επικοινωνίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να εκφράσουν τις ιδέες τους, τις προτάσεις τους, αλλά και τα παράπονά τους, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση marketing@paokbc.gr».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Παναθηναϊκός Superfoods: Απρόοπτο με Γκάμπριελ
Παναθηναϊκός Superfoods: Απρόοπτο με Γκάμπριελ
Η βαθμολογία της Super League
Η βαθμολογία της Super League
ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-1: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!
ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-1: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!
Live Chat ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-1 (τελικό)
Live Chat ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-1 (τελικό)
Βρεττός: Το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε- Τι γράφει;
Βρεττός: Το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε- Τι γράφει;
Ηλίας Βρεττός: Κρίσιμη η κατάσταση του τραγουδιστή – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
Ηλίας Βρεττός: Κρίσιμη η κατάσταση του τραγουδιστή – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Προσοχή τις επόμενες ώρες! Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Προσοχή τις επόμενες ώρες! Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
Απόφαση - «βόμβα» για τις θέσεις πάρκινγκ στις πιλοτές των πολυκατοικιών!
Απόφαση - «βόμβα» για τις θέσεις πάρκινγκ στις πιλοτές των πολυκατοικιών!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης