Αταμάν: «Περιμένουμε Χέιζ και Λεσόρ, θέλουμε το Κύπελλο όπως και πέρσι»

Αταμάν: «Περιμένουμε Χέιζ και Λεσόρ, θέλουμε το Κύπελλο όπως και πέρσι»

Ο Εργκίν Αταμάν μετά τη σοκαριστική ήττα του Παναθηναϊκού από τον Κολοσσό τόνισε ότι ο Χέιζ-Ντέιβις υπολογίζεται για το Κύπελλο και αμέσως μετά οι "πράσινοι" περιμένουν και τον Ματίας Λεσόρ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Η ομάδα είναι ολοφάνερο ότι ήταν συναισθηματικά και πνευματικά κουρασμένη μετά τη Φενέρ. Δεν σκεφτήκαμε ότι θα ήμασταν τόσο αδύναμοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε 56 πόντους και ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ψυχολογία. Μετά παλέψαμε, φέραμε το παιχνίδι στα ίσα, αλλά ο Κολοσσός είχε ψυχολογία με το μέρος του, κάναμε κάποια λάθη και χάθηκε το παιχνίδι.

Για το αν ανησυχεί που βλέπει την ομάδα σε τέτοια κατάσταση: «Δεν πιστεύω ότι παίζουμε άσχημα σε γενικές γραμμές. Ήμασταν καλοί με τη Ρεάλ και κόντρα στην πρωτοπόρο της Euroleague, χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Σήμερα παίξαμε απαίσια, αλλά φυσικά είναι διαφορετικό το κίνητρο. Η πνευματική μας προετοιμασία θα είναι πολύ διαφορετική για το Final-8»

Για τον Χέιζ-Ντέιβις και το ενδεχόμενο νέας προσθήκης: «Ο στόχος είναι να παίξει ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις στο Κύπελλο, είναι σημαντικός παίκτης. Θα προπονηθεί αύριο, αν είναι έτοιμος σωματικά θα παίξει. Έχουμε καλό ρόστερ που μπορεί να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε, η νέα μας προσθήκη ελπίζω να είναι ο Λεσόρ, πάει πολύ καλά και μετά το Κύπελλο θέλω να πιστεύω ότι θα ενσωματωθεί και αυτός στην ομάδα. Δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή, οι δύο παίκτες θα μας βοηθήσουν γι' αυτό που έχουμε βάλει στόχο στη χρονιά»

Μετά από σήμερα είδαμε ότι μπορούμε να χάσουμε από τον οποιονδήποτε. Δεν σκέφτομαι από τώρα τον τελικό, θα προετοιμαστούμε για τον προημιτελικό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα (σ.σ. ΠΑΟΚ). Έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε μεγάλα παιχνίδια, πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Δεν υπάρχει χρόνος να δημιουργήσουμε κάποιο δράμα, έχουμε υψηλούς στόχους».



Πάσχα 2026: Η πρόγνωση Κολυδά για τον καιρό της Μ. Εβδομάδας στην Αθήνα - Τι δείχνει το μετεώγραμμα
Πάσχα 2026: Η πρόγνωση Κολυδά για τον καιρό της Μ. Εβδομάδας στην Αθήνα - Τι δείχνει το μετεώγραμμα
Το Stade de France θα παραμείνει η έδρα της εθνικής Γαλλίας έως το 2055
Το Stade de France θα παραμείνει η έδρα της εθνικής Γαλλίας έως το 2055
Παναιτωλικός: Χωρίς Σμυρλή, Γκράναθ, Ουνάι Γκαρσία, κόντρα στον Ατρόμητο
Παναιτωλικός: Χωρίς Σμυρλή, Γκράναθ, Ουνάι Γκαρσία, κόντρα στον Ατρόμητο
ΑΕΛ: Με τέσσερις απουσίες στον… τελικό της Τρίπολης
ΑΕΛ: Με τέσσερις απουσίες στον… τελικό της Τρίπολης
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved