Παναθηναϊκός: Έπιασε δουλειά για την ισοφάριση!
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εστέμπαν Μπατίστα ενώ με γοργούς ρυθμούς εξαντλούνται τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό.
Συγκεντρωμένος στον στόχο του είναι ο Παναθηναϊκός και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον δεύτερο τελικό, ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέλυσε στους «πράσινους» τα λάθη που έκαναν στο ΣΕΦ και όλοι κοιτούν την επόμενη μάχη. Ο Εστέμπαν Μπατίστα που δεν έπαιξε στο πρώτο ματς, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».
Ωράριο Λειτουργίας:
Τρίτη: 10.00 με 18.00
Τετάρτη: 10.00 με 16.30
Την Τετάρτη (10/6), δηλαδή την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ θα διαθέτουν εισιτήρια τρεις ώρες πριν την έναρξή του (16.30-19.30).
Να σημειώσουμε πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του κάθε φιλάθλου.
Επίσης, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8.00 – 23.00) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010.