Ζητά εξαίρεση των διαιτητών ο ΠΑΟΚ
SHARE

Ζητά εξαίρεση των διαιτητών ο ΠΑΟΚ

Με τη διαιτησία στον εκτός έδρας αγώνα τους με το Περιστέρι «βράζουν» στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Εξέδωσαν, μάλιστα, ανακοίνωση με την οποία ζητούν οι διαιτητές να ζητήσουν από μόνοι τους την εξαίρεσή τους από τα επόμενα παιχνίδια τους! Όπως τονίζουν, η επέμβαση στα αποτελέσματά τους γίνεται «χωρίς αναισθητικό» και με τρόπο «απροκάλυπτο, ντροπιαστικό και επικίνδυνο για το άθλημα», ενώ διευκρινίζουν πως δεν πρόκειται να ανεχθούν κανένα εις βάρος τους παιχνίδι και καλούν τον κόσμο να τους στηρίξει στην προσπάθειά τους.

Η ανακοίνωση: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Κι αν στις προηγούμενες περιπτώσεις, στις οποίες προτιμήσαμε να κρατήσουμε ήπιους τόνους, χρησιμοποιήθηκε και αναισθητικό, αυτή τη φορά η επέμβαση έγινε χωρίς κανέναν δισταγμό. Δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε αναισθητικό και ο τρόπος με τον οποίο σταμάτησε η προσπάθεια του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι ήταν απροκάλυπτος, ντροπιαστικός για το άθλημα και επικίνδυνος. Δεν έχουμε καμία αντιδικία και κανένα πρόβλημα με την ομάδα του Περιστερίου. Ούτε με το Μαρούσι ούτε με την Καβάλα… Έχουμε όμως πρόβλημα και πλέον πολύ σοβαρό με αυτούς που επανειλημμένα δρουν σε βάρος του ΠΑΟΚ και της προσπάθειάς του και με τρόπο που είναι πλέον προκλητικός. Συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με συγκεκριμένους διαιτητές, που είτε δεν παίζουν ποτέ τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας είτε τους βρίσκουμε πάντα μπροστά μας όταν πρόκειται να γίνει το... κακό.

Εμείς κάνουμε πάντα την αυτοκριτική μας και το τελευταίο που θα κοιτάξουμε είναι τα λάθη των άλλων. Περιμένουμε κάποια στιγμή επιτέλους να κάνουν το ίδιο και αυτοί οι τρεις... Ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι... Ας ζητήσουν την εξαίρεσή τους από τα παιχνίδια της ομάδας μας και ας σταματήσουν επιτέλους να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ με τρόπο εκδικητικό.

Πληροφορούμε επίσης κάθε ενδιαφερόμενο ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την εποχή (και για εμάς, όπως και για όλη τη χώρα), δεν πρόκειται να ανεχτούμε κανενός είδους παιχνίδι σε βάρος της ομάδας μας. Για τη διοίκηση και τον κόσμο μας, ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα και αυτή την ιδέα υπηρετούμε. Θα δώσουμε μια τίμια και σκληρή μάχη ως το τέλος και με τη συμπαράσταση του κόσμου μας θα την κερδίσουμε. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ άλλωστε είναι το μοναδικό μας στήριγμα, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες ώρες και τους καλούμε να είναι δίπλα μας, πιο έντονα και πιο μαζικά από ποτέ. Αυτή πρέπει να είναι η απάντησή μας στα συνεχόμενα χτυπήματα που δέχεται η ομάδα. Η προκλητική αντιμετώπιση που και σε αυτό το παιχνίδι είχε ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να μας κάμψει και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτρέψει κανέναν από το να έρθει στο γήπεδο. Το αντίθετό μάλιστα, όλα αυτά πρέπει να μας ενώσουν, να μας κάνουν πιο δυνατούς και αποφασιστικούς από ποτέ. Αυτά για την ώρα και εφόσον χρειαστεί θα επανέλθουμε…».


Παίρνει Ντοναρούμα ο Ολυμπιακός! (videos+photos)
Παίρνει Ντοναρούμα ο Ολυμπιακός! (videos+photos)
Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn
Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn
Πλήθος κόσμου στο υστατο «αντίο» της συζύγου του Δημήτρη Ανδρεόπουλου
Πλήθος κόσμου στο υστατο «αντίο» της συζύγου του Δημήτρη Ανδρεόπουλου
BCL: Αυτή είναι η θέση του Προμηθέα μετά τη συντριβή στην Πόλη
BCL: Αυτή είναι η θέση του Προμηθέα μετά τη συντριβή στην Πόλη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies