Μώραλης: «Έχουμε τις προϋποθέσεις να προκριθούμε»

Μώραλης: «Έχουμε τις προϋποθέσεις να προκριθούμε»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, όπως υποστήριξε ο Γιάννης Μώραλης αποκλειστικά στο Onsports.

Ο Δ’ αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει όλες τις προϋποθέσεις για να προκριθεί στην φάση των 16 και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να διεκδικήσει εκτός έδρας βαθμούς.

- Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον 6ο όμιλο, την Άρσεναλ, την Μαρσέιγ και την Ντόρτμουντ. Ποιο είναι το πρώτο σας σχόλιο για την κλήρωση;

«Σε αυτές τις κληρώσεις όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ορισμένα καλά παιχνίδια και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε περισσότερο. Οι ομάδες που βρίσκονται στον όμιλό μας δεν είναι φόβητρο, αλλά όλες «κρύβουν» δυσκολίες, όμως, εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας και να κατακτήσουμε την τρίτη θέση».

- Στην προηγούμενη συμμετοχή στο Champions League, ο Ολυμπιακός πέρασε στην επόμενη φάση. Θεωρείτε πως ο πρώτος στόχος της ομάδας θα πρέπει να είναι η τρίτη θέση;

«Σίγουρα ο στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσει μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του Champions League. Ωστόσο και η τρίτη θέση σου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσεις σε έναν θεσμό, όπως το Europa League, όπου μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Θεωρώ ότι οι τρεις πρώτες θέσεις είναι καλές για την ομάδα».

- Ποια στοιχεία θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση;

«Η έδρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ωστόσο η εμπειρία μας έχει δείξει ότι αν δεν καταφέρεις να πάρεις εκτός έδρας βαθμούς, τότε είναι δύσκολο να συνεχίσεις. Εμείς όποτε καταφέραμε να προκριθούμε, πήραμε και εκτός έδρας πόντους, όπως με το «διπλό» κόντρα στην Λάτσιο και την Βέρντερ Βρέμης. Βέβαια, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να πάρουμε την πρόκριση».

- Υπήρχε κάποιος άλλος όμιλος ή άλλος αντίπαλος που θα θέλατε στον όμιλο;

«Δεν νομίζω ότι έχεις πολλές επιλογές σε κληρώσεις τέτοιου επιπέδου όπως είναι το Champions League. Είναι πολύ θετικό που δεν έχουμε απέναντί μας ένα ζευγάρι όπως η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν, οι οποίοι είναι στον 8ο όμιλο και θα ήταν δύσκολο το έργο μας. Βέβαια, έχουμε στον όμιλο την πιο ισχυρή ομάδα του 4ου γκρουπ δυναμικότητας, την Ντόρτμουντ, αλλά όλα αυτά είναι στα χαρτιά. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση».



Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved