Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: «Κράζει» τους Τζαζ ο Καντέρ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: «Κράζει» τους Τζαζ ο Καντέρ

Μονάχα τα… βουνά θυμάται ο Ενές Καντέρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ από την τετραετή πορεία του στους Γιούτα Τζαζ.

Απόψε (29/03, 04:00) θα γυρίσει για πρώτη φορά στο «EnergySolutions Arena», όπου η προηγούμενη ομάδα του θα υποδεχτεί τις «βροντές», αλλά ξεχώρισε μονάχα τα τοπία σχολιάζοντας την παρουσία του στους Τζαζ τονίζοντας πως στο νέο σύλλογό του όλα κυλούν επαγγελματικά σε αντίθεση με τις αποφάσεις στους «μορμόνους». Ως σύνολο, πάντως, η ομάδα του Σκοτ Μπρουκς είναι επικεντρωμένη στην προσπάθεια για εξασφάλιση θέσης στα φετινά playoffs απόντος των Κέβιν Ντουράντ (πόδι), Αντρέ Ρόμπερσον (αστράγαλος), Σερζ Ιμπάκα (γόνατο) και Νικ Κόλισον (αστράγαλος).

Χωρίς Φέιβορς οι Τζαζ
Από την άλλη δεδομένα στα πιτς είναι ο Άλεκ Μπαρκς (ώμος), ενώ στην προκειμένη θα απουσιάσει και ο Ντέρικ Φέιβορς (μέση), ο οποίος υπέστη τραυματισμό στο χθεσινό ματς με τους Ντένβερ Νάγκετς και φάνηκε μακριά από το 100% τις επόμενες ώρες. Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, ο Τρέβορ Μπούκερ θα χωρέσει στη βασική πεντάδα του Κουίν Σνάιντερ, ενώ ο Ρόντνι Χουντ (ίωση) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος ύστερα από δύο συναπτούς παραγκωνισμούς, άρα θα αντικαταστήσει τον Τζο Ινγκλς στο αρχικό σχήμα, στο οποίο θα παραμείνει ο Ντάντε Έξουμ, αν και έχασε το δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα εξαιτίας ίωσης.

Ρεπό στους Χοκς
Σε εξέλιξη είναι το ματς (29/03, 01:00) των Ατλάντα Χοκς στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Χόρνετς, αλλά ο Τζεφ Τιγκ (αστράγαλος) αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο ματς και ομολόγησε ότι ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Μάικ Μπουντενχόλζερ περιθωριοποίησε τους υπόλοιπους βασικούς του, Πολ Μίλσαπ, Αλ Χόρφορντ, Ντε Μαρ Κάρολ και Κάιλ Κόρβερ. Στο περιθώριο είναι και ο Μάικ Σκοτ (δάκτυλο ποδιού), αλλά ο άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Πέρο Άντιτς (λαιμός), γύρισε στα παρκέ μετά τον παραγκωνισμό του από τον χθεσινό αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ ως αναπληρωματικός πίσω από τους Ντένις Σρούντερ, Κεντ Μπέιζμορ, Τζον Τζένκινς, Έλτον Μπραντ και Μάικ Μουσκάλα.

Απελπισία στους Χόρνετς
Τις ελπίδες τους για πρόκριση στα φετινά playoffs του NBA προσπαθούν να διατηρήσουν ζωντανές οι «σφήκες» του Μάικλ Τζόρνταν, αν και απέκλεισαν από νωρίς τον Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (αστράγαλος), ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από το χθεσινό παιχνίδι με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και θα μείνει έξω για επτά με δέκα ημέρες επιτρέποντας παρουσία του Τζεφ Τέιλορ στη βασική πεντάδα του Στιβ Κλίφορντ δίπλα στον Κέμπα Ουόλκερ, τον Αλ Τζέφερσον, τον Μάρβιν Ουίλιαμς και τον Τζέραλντ Χέντερσον. Πάντως, ο «Big Al» δηλώθηκε προσωρινά αμφίβολος, όπως ο Μο Ουίλιαμς λόγω τραυματισμού σε γόνατο, αλλά αμφότεροι έδωσαν το παρών σε αντίθεση με τον Κόντι Ζέλερ (ώμος), ο οποίος παραμένει μακριά από το 100%.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved