NBA: Εγχείρηση για Κέβιν Ντουράντ

NBA: Εγχείρηση για Κέβιν Ντουράντ

Οριστικά και αμετάκλητα αποκλείστηκε ο 26άχρονος Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ από την υπόλοιπη σεζόν.

Κρίθηκε απαραίτητη τρίτη εγχείρηση στο δεξί πόδι σε διάστημα έξι μηνών, που θα τον κρατήσει εκτός παρκέ για τέσσερις με έξι μήνες, οπότε είναι αμφίβολος και για το ξεκίνημα της regular season του 2015-16. Θυμίζουμε πως στα πιτς είναι επίσης οι Αντρέ Ρόμπερσον (αστράγαλος), Σερζ Ιμπάκα (γόνατο) και Νικ Κόλισον (αστράγαλος), αλλά ο Στίβεν Άνταμς (αγκώνας) πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Σκοτ Μπρουκς και ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει κανονικά μέσω του αυριανού αγώνα (29/03, 04:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «EnergySolutions Arena». Αποτέλεσε, μάλιστα, θέμα βίντεο του NBA στο YouTube, μέσω του οποίου μοιράζεται τις πρώτες εμπειρίες του στον «μαγικό» κόσμο.

Για τους «μορμόνους» προηγείται αποψινό παιχνίδι (28/03, 03:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Pepsi Center», στο οποίο θα επιστρέψει στη δράση ο Γκόρντον Χέιγουορντ (ώμος) ύστερα από δύο συναπτούς παραγκωνισμούς. Αντίθετα, ο Ρόντνι Χουντ (ίωση) δεν υπολογίζεται από τον Κουίν Σνάιντερ, ενώ παραμένει αμφίβολος για το αυριανό ματς περιμένοντας αποτελέσματα νεότερων ιατρικών τεστ. Θυμίζουμε επίσης πως δεδομένα εκτός είναι ο Άλεκ Μπαρκς (ώμος). Στα των «σβόλων», ο Ντάρελ Άρθουρ (γάμπα) αποκλείστηκε από δεύτερο διαδοχικό ματς, αλλά οι Ντανίλο Γκαλινάρι (ώμος) και Ουίλσον Τσάντλερ (ώμος) θα συνεχίσουν κανονικά.

Τέρμα ο Μονρό
Σε εξέλιξη είναι το ματς (28/03, 01:00) των Ντιτρόιτ Πίστονς με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center», αλλά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο Σταν Βαν Γκάντι αναγνώρισε πως ο Γκρεγκ Μονρό (γόνατο) ίσως αποκλειστεί από την υπόλοιπη σεζόν. Εξάλλου, το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει restricted free agent o 24άχρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος μάλλον θα ήθελε να αποφύγει σοβαρότερο τραυματισμό. Στο περιθώριο είναι επίσης ο Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), αλλά ο Καρόν Μπάτλερ (γόνατο) θα συνεχίσει κανονικά παρά τον τραυματισμό στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ ο Κουίνσι Μίλερ επανεντάχθηκε στο δυναμικό του Βαν Γκάντι έπειτα από υποβιβασμό στους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ της D-League.

Υποτροπή για Ντέντμον
Χωρίς τους Εβάν Φουρνιέ (ισχίο) και Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι) παρατάχθηκε ο σύλλογος του Ορλάντο, όπως ήταν γνωστό από χθες. Σήμερα, όμως, κρίθηκε ανέτοιμος και ο Ντεγουέιν Ντέντμον με αφορμή νέο τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο, αν και απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τον Τζέιμς Μπορέγκο, ο οποίος είπε πως ο 25άχρονος σέντερ προσφέρει ενέργεια στην ομάδα του με την προσπάθειά του στην άμυνα. Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, ο Άντριου Νίκολσον θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα.

Ελεύθερος ο Ρόμπινσον
Από την πλευρά τους, οι Λος Άντζελες Κλίπερς δοκιμάζονται (28/03, 01:00) στο «Wells Fargo Center» των 76ερς χωρίς τον Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα), ενώ χωρίς συμβόλαιο έμεινε ο Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), ο οποίος θα επανακτηθεί με μόνιμο συμβόλαιο ύστερα από τα δύο δεκαήμερα, αν ξεπεράσει άμεσα τον τραυματισμό του. Γνωστοποιήθηκε επίσης πως ο Σπένσερ Χάους πραγματοποιεί έξτρα προπονήσεις φιλοδοξώντας να βελτιώσει το σουτ του με αφορμή τη φετινή πτώση των ποσοστών ευστοχίας του.

Ρεπό για Ρίτσαρντσον
Από την άλλη, οι Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) και Τόνι Ρότεν (γόνατο) έμειναν έξω, ενώ από δεύτερο διαδοχικό ματς αποκλείστηκε ο Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε (ώμος). Επίσης, ο Τζέισον Ρίτσαρντσον πήρε ρεπό επιτρέποντας επιστροφή του Ρόμπερτ Κόβινγκτον στο αρχικό σχήμα του Μπρετ Μπράουν.

Άμεση επαναφορά για Μπιλ
Τους Σάρλοτ Χόρνετς υποδέχονται (28/03, 01:00) στο «Verizon Center» οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς έχοντας τον Μπράντλι Μπιλ (αστράγαλος) στη διάθεσή τους παρά τραυματισμό του 21άχρονου γκαρντ στο προχθεσινό παιχνίδι με τους Ιντιάνα Πέισερς. Αντίθετα, ο Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα) περιθωριοποιήθηκε εκ νέου, όπως ο Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος), ενώ αποκλείστηκε και ο Ντε Χουάν Μπλερ (άδεια), που παραμένει εκτός ομάδας. Μέσα σε όλα επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Ουίλ Μπάινουμ με δεκαήμερο συμβόλαιο, ενώ το NBA παρουσίασε μέσω YouTube αφιέρωμα για τον Πολ Πιρς, τον Τζον Ουόλ και το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι (29/03, 19:30) με τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου.

Όσον αφορά τις «σφήκες», ο Κόντι Ζέλερ (ώμος) αποκλείστηκε από τέταρτο διαδοχικό ματς μετά την προσωρινή αγωνιστική επανεμφάνισή του στις 20 Μαρτίου. Εντούτοις, τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού τέθηκαν στη διάθεση του Στιβ Κλίφορντ, αφού ο Μο Ουίλιαμς (γόνατο) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος παρά την απουσία του από τη χθεσινή προπόνηση, ενώ κανονικά θα συνεχίσει και ο Αλ Τζέφερσον (γόνατο).

Ακόμα, ο Τζεφ Τιγκ αποκλείστηκε από το παιχνίδι (28/03, 01:30) των Ατλάντα Χοκς με τους Μαϊάμι Χιτ στο «Philips Arena» λόγω μικροτραυματισμού στον αστράγαλο, που επέτρεψε επιστροφή του Ντένις Σρούντερ στο αρχικό σχήμα του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Εκτός έμεινε και ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Πέρο Άντιτς, εξαιτίας ενοχλήσεων στον λαιμό, ενώ στο περιθέριο είναι και ο Μάικ Σκοτ (δάκτυλο ποδιού), ο οποίος δεν φορά πλέον προστατευτική μπότα και αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ σε περίπου δύο εβδομάδες.

Μέσα ο «Φλας»
Από την άλλη απουσιάζουν οι Κρις Μπος (ίωση) και Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο), ενώ οι Κρις Άντερσεν (γάμπα) και Χασάν Ουάιτσαϊντ (χέρι) αποκλείστηκαν για δεύτερο διαδοχικό ματς. Αντίθετα, ο Ντουέιν Ουέιντ (γόνατο) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος και πήρε τη θέση του Μάριο Τσάλμερς στη βασική πεντάδα του Έρικ Σποέλστρα.

Στον πάγκο ο Σκοτ
Έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω της κηδείας της μητέρας του, αλλά ο Μπάιρον Σκοτ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Λος Άντζελες Λέικερς στο αποψινό (28/03, 01:30) με τους Ράπτορς στο «Air Canada Centre». Πάντως, οι Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), Νικ Γιανγκ (γόνατο), Ρόνι Πράις (αγκώνας) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι) έμειναν έξω, όπως οι υγιείς Κάρλος Μπούζερ και Τζόρνταν Χιλ. Αντίθετα, ο Τζέρεμι Λιν δίνει το παρών αντιμετωπίζοντας ίωση, ενώ ο Ράιαν Κέλι ανέφερε μέσω συνέντευξης πως νιώθει πλέον άνετος στη θέση «4». Τέλος, οι «πτερόσαυροι» επισημοποίησαν από νωρίς νέο παραγκωνισμό του Κάιλ Λόουρι (μέση), αλλά τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ τέθηκαν στη διάθεση του Ντουέιν Κέισι.

NBA: Εγχείρηση για Κέβιν Ντουράντ



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved