NBA: Δεν έφερε γούρι στους Ουίζαρντς ο… Μέσι (videos)

NBA: Δεν έφερε γούρι στους Ουίζαρντς ο… Μέσι (videos)

Υπό το βλέμμα της ποδοσφαιρικής εθνικής της Αργεντινής, οι Ιντιάνα Πέισερς κέρδισαν με 103-101 τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center».

Διέκοψαν σερί έξι αρνητικών αποτελεσμάτων στη regular season του 2014-15 χάρη σε νικητήριο λέι-απ του Τζορτζ Χιλ, ο οποίος συμπλήρωσε 29 πόντους (12/24 σουτ, 9 ασ., 7 ριμπ.), 2,7 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε της συναρπαστικής αναμέτρησης. Μάλιστα, οι Πέισερς έπιασαν τους Μπόστον Σέλτικς στην όγδοη θέση της Ανατολής χωρίς τους Πολ Τζορτζ (πόδι) και Ρόντνι Στάκι (γάμπα) στη σύνθεσή τους. Εν τη απουσία των Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα), Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος), Ντε Χουάν Μπλερ (άδεια) και Τουρ Μάρι (αστράγαλος), οι «μάγοι» γνώρισαν τέταρτη διαδοχική ήττα παρά 34 πόντους του Τζον Ουόλ, ενώ ο Μπράντλι Μπιλ (5 πόντ., 10:50) αποχώρησε πρόωρα λόγω «σκληρού» τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο.


Πήραν… διαβατήριο οι Μπουλς
Ανεβαίνοντας στα κρίσιμα λεπτά και με συνολικό 60,8% στα σουτ εντός παιδιάς, οι Σικάγο Μπουλς πέρασαν με 116-103 από το «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς, εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση της Ανατολής και σημείωσαν νίκη σε πέμπτο συναπτό ματς με τη μοναδική καναδική ομάδα του NBA. Ξεχώρισε με 23 πόντους ο Τζίμι Μπάτλερ, ενώ οι Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) και Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (μέση) έμειναν πράγματι έξω. Από την άλλη απουσίασε ο Κάιλ Λόουρι (μέση), ενώ ο Γκρέιβις Βάσκεθ πέτυχε 22 πόντους και ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν ακολούθησε με 20, τους οποίους συνδύασε με τεχνική ποινή, που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την τελική αντεπίθεση των «ταύρων».

Πύρρειος νίκη για Νετς
Ο φορμαρισμένος Μπρουκ Λόπεζ οδήγησε τους Μπρούκλιν Νετς σε σημαντικό 91-88 μέσα στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Χόρνετς με 34 πόντους, αλλά ο Θάντεους Γιανγκ (11 πόντ., 22:46) αποχώρησε στο τέλος του τρίτου 12λεπτου κατόπιν τραυματισμού στο αριστερό γόνατο. Έγινε ακτινογραφίες, που αποδείχθηκαν «καθαρές», αλλά θα επανεξεταστεί αύριο, οπότε είναι αμφίβολος για τον μεθαυριανό αγώνα (28/03, 01:30) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Barclays Center». Εξ αρχής αποκλείστηκαν οι Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο), όπως ο Κόντι Ζέλερ (ώμος) των ηττημένων, για τους οποίους διακρίθηκαν οι Αλ Τζέφερσον και Τζέραλντ Χέντερσον με 23 πόντους ο καθένας.


Χαλαρά οι Κλίπερς
Ξεπερνώντας το +40, οι Λος Άντζελες Κλίπερς κατέβαλαν με 111-80 τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden» απόντος των Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα) και Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο). Στους 21 πόντους έφτασε ο Όστιν Ρίβερς, ενώ ο Ντε Αντρέ Τζόρνταν (14 πόντ., 7/7 δίπ., 5 μπλ.) πέτυχε τα περισσότερα από τα πολλά εντυπωσιακά καρφώματα της ομάδας του Ντοκ Ρίβερς. Για τους Νεοϋορκέζους, ο Κλίαντονι Έρλι γύρισε στα παρκέ με 18 πόντους, ενώ ο Λάνγκστον Γκάλαγουεϊ (11 πόντ., 5/13 σουτ, 40:11) αποχώρησε προσωρινά λόγω τραυματισμού στο χέρι. Θυμίζουμε επίσης πως περιθωριοποιήθηκαν οι Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας), Αλεξέι Σβεντ (πλευρά), Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (καρπός) και Τράβις Ουέρ (μέση).


Πέρασαν από Ορλάντο οι Χοκς
Σερί τριών αρνητικών αποτελεσμάτων διέκοψαν οι Ατλάντα Χοκς με 95-83 σε βάρος των Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center» εν τη απουσία του Μάικ Σκοτ (δάκτυλο ποδιού). Δέσποσε στο παρκέ ο Πολ Μίλσαπ με 25 πόντους, ενώ 16 σημείωσε ο Τζεφ Τιγκ ξεπερνώντας τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο, που προκάλεσε προσωρινή αποχώρησή του. Παράλληλα, οι Μάτζικ, που στερήθηκαν των υπηρεσιών των Εβάν Φουρνιέ (ισχίο) και Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι), απώλεσαν τις τελευταίες μαθηματικές ελπίδες τους για πρόκριση στα φετινά playoffs, αν και δημιούργησαν διαφορά 13 πόντων στο πρώτο 24λεπτο, ενώ παραγωγικά ξεχώρισε ο Έλφριντ Πέιτον με 19 πόντους.

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα του NBA.

NBA: Δεν έφερε γούρι στους Ουίζαρντς ο… Μέσι (videos)



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved