Φιλαδέλφεια 76ερς: Έτοιμος για… Summer League o Έμπιντ

Φιλαδέλφεια 76ερς: Έτοιμος για… Summer League o Έμπιντ

Ο υποσχόμενος rookie Τζοέλ Εμπίντ των Φιλαδέλφεια 76ερς θα κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο μέσω του Summer League του επόμενου καλοκαιριού.

Ο Μπρετ Μπράουν θεωρεί πως έχει σημειώσει την απαραίτητη πρόοδο, ώστε να δώσει το παρών στην καλοκαιρινή διοργάνωση του NBA και στην έναρξη της regular season του 2015-16. Θυμίζουμε πως αντίστοιχα «προστατεύτηκε» πέρσι ο Νέρλενς Νοέλ, ο οποίος εντυπωσιάζει φέτος με τη φανέλα των «σίξερς». Προφανώς ο Έμπιντ (πόδι) θα χάσει και το αποψινό ματς (26/03, 03:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Pepsi Center», ενώ στο περιθώριο θα μείνει και ο Τόνι Ρότεν (γόνατο), αλλά ο Τζέισον Ρίτσαρντσον θα γυρίσει στα παρκέ μετά το ρεπό στο χθεσινό ματς με τους Σακραμέντο Κινγκς καταλαμβάνοντας θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Ρόμπερτ Κόβινγκτον, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο.

Θέση στη βασική πεντάδα θα πάρει και ο Τζέραμι Γκραντ αντί του Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε, ο οποίος περιθωριοποιήθηκε με αφορμή ενοχλήσεις στον ώμο. Χωρίς απουσίες θα παραταχθούν οι «σβόλοι», αφού ο Ράντι Φόι (ίωση) θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από παραγκωνισμό στον κυριακάτικο αγώνα με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Ελπίδες για Γκαλινάρι
Με τη σειρά του, ο Ντανίλο Γκαλινάρι απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τον Μέλβιν Χαντ, ο οποίος θεωρεί ότι ο Ιταλός φόργουορντ μπορεί να προοδεύσει αγωνιστικά «πατώντας» στους 40 πόντους, που πέτυχε κόντρα στον σύλλογο της Φλόριντα. Μέσα σε όλα, ο άλλοτε γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ουίλ Μπάρτον, εξέφρασε ελπίδα για παραμονή στους Νάγκετς, αν και θα γίνει restricted free agent στην επόμενη offseason του NBA, αν αποδεχθεί πιθανή προκριματική προσφορά των εκπρόσωπων του Κολοράντο.

Περιμένουν επιστροφές στους Μπλέιζερς
Από νωρίς αποκλείστηκε ο Κρις Κέιμαν (ώμος) και από το σημερινό παιχνίδι (26/03, 03:00) των Μπλέιζερς στο «EnergySolutions Arena» των Γιούτα Τζαζ, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας). Αντίθετα παραμένουν αμφίβολοι οι Λα Μάρκους Όλντριτζ (δάκτυλο χεριού) και Νικ Μπατούμ (μέση), οι οποίοι αναμένεται να παίξουν απόψε ή στο μεθαυριανό ματς (28/03, 04:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «US Airways Center».

Βασικός ο Μπερκ
Όσον αφορά τους «μορμόνους», ο Γκόρντον Χέιγουορντ (ώμος) θα μείνει έξω μαζί με τον Ρόντνι Χουντ (ίωση) και τον Άλεκ Μπαρκς (ώμος), ο οποίος ούτως ή άλλως δεν θα ξαναπαίξει φέτος. Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, οι Τρέι Μπερκ και Ελίτζα Μίλσαπ θα χωρέσουν στο αρχικό σχήμα του Κουίν Σνάιντερ δίπλα στους Ντάντε Έξουμ, Ντέρικ Φέιβορς και Ρούντι Γκομπέρ.

Άμεση επαναφορά για Ρόουζ
Εντούτοις, ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) των Σικάγο Μπουλς εξέφρασε ελπίδα για νέα αγωνιστική παρουσία μέσα στην τρέχουσα regular season θεωρώντας δεδομένη την παρουσία του στα playoffs. Σε κάθε περίπτωση δεν παίζει στο αποψινό ματς (26/03, 01:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre», ενώ αποκλείστηκε και ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ με αφορμή ενοχλήσεις στη μέση, αλλά οι Γιοακίμ Νοά (κόπωση) και Κάμερον Μπέρστοου (ίωση) τέθηκαν στη διάθεση του Τομ Θίμποντο μετά τον παραγκωνισμό τους από το προχθεσινό παιχνίδι με τους Σάρλοτ Χόρνετς. Τέλος, οι «πτερόσαυροι» απέκλεισαν τον Κάιλ Λόουρι (μέση) και ο Ντουέιν Κέισι επανέφερε τον Γκρέιβις Βάσκεθ στο αρχικό σχήμα, όπως αναμενόταν.



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved