Χιούστον Ρόκετς: Το όριο του Ντουάιτ Χάουαρντ

Χιούστον Ρόκετς: Το όριο του Ντουάιτ Χάουαρντ

Πράγματι θα επιστρέψει στη δράση ο Ντουάιτ Χάουαρντ, αλλά θα αγωνιστεί με αυστηρό χρονικό περιορισμό στο σημερινό ματς των Χιούστον Ρόκετς.

Ο Κέβιν Μακ Χέιλ επιβεβαίωσε πως ο 29άχρονος Αμερικανός θα πάρει τη θέση του άλλοτε φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, Τζόι Ντόρσεϊ, στο αρχικό σχήμα τονίζοντας πως ο χρόνος συμμετοχής του στο αποψινό παιχνίδι (26/03, 02:00) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Smoothie King Center» δεν θα ξεπεράσει τα δεκαέξι λεπτά έπειτα από δίμηνη αποχή εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί γόνατο. Θυμίζουμε επίσης πως παραγκωνισμό αντίστοιχης χρονικής έκτασης κινδυνεύει πλέον ο Πατ Μπέβερλι (καρπός), ο οποίος θα επανεξεταστεί σε επτά με δέκα ημέρες, ενώ στο περιθώριο θα μείνει επίσης ο Κώστας Παπανικολάου (αστράγαλος) μαζί με τον Τέρενς Τζόουνς (πλευρά), που αισθάνεται αρκετά καλύτερα, σύμφωνα με τον κόουτς των Τεξανών.

Μέσα Έβανς και Ασίκ
Στα του συλλόγου της Νέας Ορλεάνης, οι Ταϊρίκ Έβανς (αστράγαλος) και Ομέρ Ασίκ (γάμπα) θα επιστρέψουν στη δράση εκτοπίζοντας τους Νόρις Κόουλ και Αλεξί Αγινσά από το αρχικό σχήμα του Μόντι Ουίλιαμς. Αντίθετα, ο Τζρου Χολιντέι (πόδι) θα μείνει έξω μαζί με τον Ράιαν Άντερσον (γόνατο), ο οποίος εξέφρασε ελπίδα για επιστροφή στη δράση μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Έλιοτ Ουίλιαμς έμεινε ελεύθερος μετά το πέρας του δεύτερου δεκαήμερου συμβολαίου του.

Ξεκούραση για Ουέιντ
Δεν θα παίξει ο Χασάν Ουάιτσαϊντ (χέρι) στο σημερινό ματς (26/03, 01:30) των Μαϊάμι Χιτ με τους Μπόστον Σέλτικς στο «TD Garden», ενώ αποκλείστηκε και ο Ντουέιν Ουέιντ με επίσημη αφορμή ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Περιθωριοποιήθηκε επίσης ο Κρις Άντερσεν λόγω τραυματισμού στην αριστερή γάμπα, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Κρις Μπος (ίωση) και Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο), άρα ο Μάικλ Μπίσλι θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Έρικ Σποέλστρα. Στη βασική πεντάδα προστέθηκε και ο Μάριο Τσάλμερς μπροστά από τον Τάιλερ Τζόνσον (ίωση), ο οποίος θα δώσει το παρών μετά τον παραγκωνισμό του από τον χθεσινό αγώνα με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Επιστροφή του Τόμας
Από την άλλη, ο Αίσάια Τόμας (μέση/αγκώνας) θα τεθεί στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς ύστερα από οκτώ διαδοχικούς αποκλεισμούς, αλλά ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (πόδι) θα μείνει έξω, αν και πήρε μέρος στο τελικό ζέσταμα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης. Σε εξέλιξη είναι το ματς (26/03, 01:00) των Ιντιάνα Πέισερς στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, που παρατάχθηκαν χωρίς τον Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος), ενώ επιβεβαίωσαν αποκλεισμό των Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα) και Τουρ Μάρι (αστράγαλος), πριν περιθωριοποιήσουν και τον Ντε Χουάν Μπλερ λόγω προσωπικού προβλήματος.

Μαγνητική για Στάκι
Οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις συνεχίζουν χωρίς τον Πολ Τζορτζ (πόδι), ενώ στο περιθώριο έμεινε και ο Ρόντνι Στάκι (γάμπα), ο οποίος χρειάστηκε μαγνητική τομογραφία, που αποκάλυψε θλάση. Αμφότεροι αναμένεται να χάσουν και το αυριανό παιχνίδι (27/03, 02:00) στο «BMO Harris Bradley Center» των Μπακς, που θα συνεχίσουν χωρίς τους Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), ενώ ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ (γόνατο/μέση) κρίνεται αμφίβολος έπειτα από έξι συναπτούς παραγκωνισμούς, αλλά ο Ο Τζέι Μέιο (οπίσθιος μηριαίος) θα συνεχίσει αποσπώντας σταδιακά μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Τέλος, ο Κρις Μίντλετον ξεχώρισε στις κορυφαίες φάσεις των χθεσινών αγώνων του NBA με το buzzer-beater στο ματς με τους Χιτ.

Χιούστον Ρόκετς: Το όριο του Ντουάιτ Χάουαρντ



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved