NBA: Στα playoffs οι Κλίπερς (videos)

NBA: Στα playoffs οι Κλίπερς (videos)

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά θα πάρουν μέρος στα playoffs οι Λος Άντζελες Κλίπερς, που πέρασαν με 119-98 από το «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς.

Στους 25 πόντους έφτασε ο Κρις Πολ και στους 19 ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, ενώ ο Ντε Αντρέ Τζόρνταν συνδύασε 17 με είκοσι ριμπάουντ. Όλα αυτά χωρίς τον Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα), ενώ από τους «σίξερς» έλειψαν οι Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) και Τόνι Ρότεν (γόνατο). Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως οι Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε (13 πόντ., 21:46) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (3 πόντ., 1/6 σουτ, 13:11) έδωσαν τελικά το παρών ως αναπληρωματικοί του Μπρετ Μπράουν, ενώ ο φορμαρισμένος Νέρλενς Νοέλ ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με ατομικό ρεκόρ στο NBA χάρη σε 30 πόντους, που συνδύασε με 14 «σκουπίδια».

«Φρένο» στους Καβαλίερς
Θέση στην postseason έχουν εξασφαλίσει ήδη οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά απόψε έχασαν με 106-98 στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς, που παρέμειναν μισή επιτυχία μακριά από τη ζώνη πρόκρισης στα φετινά playoffs. Από είκοσι πόντους πέτυχαν οι Τζο Τζόνσον και Μπρουκ Λόπεζ, ενώ ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είχε 18 και ο Θαντ Γιανγκ (γόνατο) περιθωριοποιήθηκε μαζί με τους Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο). Από την άλλη απουσίασε μονάχα ο Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας), ενώ ο Κάιρι Έρβινγκ «έγραψε» 26 πόντους, ο Λεμπρόν Τζέιμς 24 και ο Κέβιν Λοβ 18, αλλά η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ απώλεσε την επαφή με το σκορ από το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου.


Πρώτοι στην Ανατολή οι Χοκς
Παράλληλα, οι Ατλάντα Χοκς διασφάλισαν την πρώτη θέση της Ανατολής για τη regular season του 2014-15 χάρη σε εύκολο 99-86 σε βάρος των Μαϊάμι Χιτ στο «Philips Arena». Παραγωγικά ξεχώρισαν ο Ντε Μαρ Κάρολ με 24 πόντους και ο Πολ Μίλσαπ με 21, ενώ οι Τζεφ Τιγκ (αστράγαλος), Πέρο Άντιτς (λαιμός) και Μάικ Σκοτ (δάκτυλο ποδιού) έμειναν έξω. Για την ομάδα του Έρικ Σποέλστρα, ο Λουόλ Ντενγκ σημείωσε 17 πόντους και ο Μάριο Τσάλμερς 13, όσους είχε και ο Ντουέιν Ουέιντ, ο οποίος γύρισε στα παρκέ σε αντίθεση με τους Κρις Μπος (ίωση), Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο), Χασάν Ουάιτσαϊντ (χέρι) και Κρις Άντερσεν (αστράγαλος).

Πρώτοι στην Atlantic οι Ράπτορς
Χωρίς τον Κάιλ Λόουρι (μέση) στη σύνθεσή τους, οι Τορόντο Ράπτορς κέρδισαν με 94-83 τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Air Canada Centre» και εξασφάλισαν την πρώτη θέση της Atlantic για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Εξάλλου, ο Γιόνας Βαλαντσίουνας πέτυχε 19 πόντους, ο Λου Ουίλιαμς 18 και ο Τζέιμς Τζόνσον 17, ενώ ως σύνολο οι «πτερόσαυροι» δημιούργησαν +15 με 9-0 στα μέσα του τέταρτου 12λεπτου. Για τους ηττημένους, ο άρρωστος Τζέρεμι Λιν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 18, ενώ περιθωριοποιήθηκαν οι Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), Τζούλιους Ραντλ (πόδι), Νικ Γιανγκ (γόνατο) και Ρόνι Πράις (αγκώνας) μαζί με τους Κάρλος Μπούζερ και Τζόρνταν Χιλ.

Στη δεύτερη παράταση οι Ουίζαρντς
Πολύτιμη νίκη με 110-107 πέτυχαν οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς εναντίον των Σάρλοτ Χόρνετς στο «Verizon Center» διακόπτοντας σερί τεσσάρων αρνητικών αποτελεσμάτων. Χρειάστηκαν, πάντως, δύο παρατάσεις μετά το 96-96 του 48λεπτου και το 101-101 του πρώτου έξτρα πεντάλεπτου. Άλλωστε, ο Τζον Ουόλ «έγραψε» επτά από τους 32 πόντους του στη δεύτερη παράταση με τη συμβολή του νικητήριου καλαθιού. Όλα αυτά χωρίς τους Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα), Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος) και Ντε Χουάν Μπλερ (άδεια). Από τις «σφήκες» απουσίασε ο Κόντι Ζέλερ (ώμος), ενώ ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (11 πόντ., 4/11 σουτ, 22:48) αποχώρησε πρόωρα λόγω τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο.


Δύσκολη νίκη για Σέλτικς
Απώλεσαν πλεονέκτημα ένδεκα πόντων στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι Μπόστον Σέλτικς πέρασαν με 96-92 από το «Madison Square Garden» των Νιου Γιορκ Νικς εν τη απουσία του Τζάρεντ Σάλιντζερ (πόδι) και διατήρησαν την όγδοη θέση της Ανατολής, τελευταία που οδηγεί στα φετινά playoffs. Στους 18 πόντους έφτασε ο Αϊσάια Τόμας και στους 17 ο Τζέι Κρόντερ, επίσης αναπληρωματικός του Μπραντ Στίβενς, ενώ 16 σημείωσε ο Μπράντον Μπας και 15 ο Έβαν Τέρνερ. Από την άλλη διακρίθηκε ο Αντρέα Μπαρνιάνι με 25 πόντους, ενώ οι Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας), Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (καρπός), Αλεξέι Σβεντ (πλευρά) και Τράβις Ουέρ (μέση) έμειναν έξω.

«Χαλάστρες» οι Πίστονς
Ο Σακίλ Ο’ Νιλ εισήχθη στο Hall of Fame των Ορλάντο Μάτζικ και παραδέχθηκε πως βιάστηκε το 1996, όταν άφησε την ομάδα της Φλόριντα, πριν το σύνολο του Τζέιμς Μπορέγκο γνωρίσει «βαριά» ήττα με 111-97 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς απόντος των Εβάν Φουρνιέ (ισχίο), Ντεγουέιν Ντέντμον (αστράγαλος) και Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι). Από τα «πιστόνια» απουσίασαν οι Γκρεγκ Μονρό (γόνατο) και Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), αλλά ο Ρέτζι Τζάκσον σημείωσε τριπλ-νταμπλ (26 πόντ., 11 ριμπ., 10 ασ.) και ο Ταϊσόν Πρινς πρόσθεσε 23 πόντους συμβάλλοντας στη διατήρηση οριακών ελπίδων για πρόκριση στα φετινά playoffs του «μαγικού» κόσμου.

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα του NBA.

NBA: Στα playoffs οι Κλίπερς (videos)



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved