Χιούστον Ρόκετς: Καλύτερα με Χάρντεν ο Χάουαρντ

Χιούστον Ρόκετς: Καλύτερα με Χάρντεν ο Χάουαρντ

Για πολλοστή φορά, ο Ντουάιτ Χάουαρντ των Χιούστον Ρόκετς σχολίασε δυσμενώς τον Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ξεκαθάρισε πως ουδέποτε ένιωσε «ξένος» στους «λιμνάνθρωπους», αν και ο πρώην συμπαίκτης του ισχυρίζεται πως ουδέποτε πίστεψε στο πλάνο των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων». Όσον αφορά τη σχέση του με τον «Μπλακ Μάμπα» ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόβλημα μαζί του, αλλά πως προέκυψαν σημαντικές διαφορές προσωπικότητας. Τόνισε, μάλιστα, πως δεν είναι κολλητός με τον νυν συμπαίκτη του, Τζέιμς Χάρντεν, γεγονός που δεν αποτρέπει φιλική σχέση μεταξύ των δύο NBAers και θέσπιση υψηλών στόχων σε ομαδικό επίπεδο. Από την πλευρά του, ο GM, Ντάριλ Μόρεϊ, στάθηκε σε πρόσφατο ρεπορτάζ ισπανικής ιστοσελίδας διαψεύδοντας την ύπαρξη συζητήσεων με τον Σέρχιο Γιουλ της ισπανικής Ρεάλ Μαδρίτης για τριετές συμβόλαιο.

Σειρά δύο εκτός έδρας αγώνων
Αύριο (29/03, 19:30), οι «ρουκέτες» θα βρεθούν στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και μεθαύριο (31/03, 02:30) στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς χωρίς τους Κώστα Παπανικολάου (αστράγαλος), Πατ Μπέβερλι (καρπός), Τέρενς Τζόουνς (πλευρά) και Ντονάτας Μοτιεγιούνας (μέση). Στα των «μάγων», οι Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος) και Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα) μάλλον θα μείνουν έξω, ενώ ο Ντε Χουάν Μπλερ (άδεια) είναι αμφίβολος έπειτα από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς. Με τη σειρά τους, οι Ράπτορς θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Κάιλ Λόουρι (μέση), αν δεν αλλάξουν τα τωρινά δεδομένα.

Ταξίδια και για τους Λέικερς
Από την πλευρά τους, οι «λιμνάνθρωποι» δοκιμάζονται αύριο (29/03, 22:30) στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς και μεθαύριο (31/03, 02:00) στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς χωρίς τους Μπράιαντ (ώμος), Νικ Γιανγκ (γόνατο), Τζούλιους Ραντλ (πόδι) και Ρόνι Πράις (αγκώνας), ενώ οι Κάρλος Μπούζερ και Τζόρνταν Χιλ δύσκολα θα επανενταχθούν στο rotation του Μπάιρον Σκοτ. Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Ρόμπερτ Σάκρε εξέφρασε επιθυμία για παραμονή στον σύλλογο του Λος Άντζελες, που διατηρεί δικαίωμα μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου του για τη regular season του 2015-16.

Τα δίνει… όλα ο Λιν
Ακόμα, ο Τζέρεμι Λιν (ίωση) υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει κανονικά όντας στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Τζόρνταν Κλάρκσον, ο οποίος απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των Λέικερς λόγω της αποτελεσματικής άμυνας στο χθεσινό ματς με τους Ράπτορς, αν και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του χωρίς ασίστ. Αναφορικά με τους Νετς, ο Θαντ Γιανγκ (γόνατο) αποκλείστηκε ήδη από δεύτερο διαδοχικό ματς, όπως αναμενόταν, ενώ στο περιθώριο θα μείνουν επίσης οι Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο), ενώ ο Ντερόν Ουίλιαμς κρίθηκε αμφίβολος μετά τον παραγκωνισμό του από τη σημερινή προπόνηση του Λάιονελ Χόλινς εξαιτίας ίωσης.



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved