Σικάγο Μπουλς: Χριστουγεννιάτικες φανέλες και… Ρόουζ

Σικάγο Μπουλς: Χριστουγεννιάτικες φανέλες και… Ρόουζ

Ελαφρύ διάστρεμμα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο υπέστη ο Ντέρικ Ρόουζ στο χθεσινό ματς των Σικάγο Μπουλς με τους Τορόντο Ράπτορς.

Δεν απαιτήθηκε μαγνητική τομογραφία, ενώ ο 26χρονος πλέι-μέικερ ανέφερε ότι το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό τονίζοντας πως αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι με αφορμή τη διαφορά ασφαλείας, που είχαν εξασφαλίσει οι «ταύροι». Ίσως, όμως, προφυλαχθεί στο αυριανό ματς (16/11, 03:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «United Center», ενώ σήμερα το NBA παρουσίασε τις φανέλες των δέκα ομάδων, που θα πάρουν μέρος στους πέντε χριστουγεννιάτικους αγώνες. Το χαρακτηριστικό είναι πως αναγράφουν το μικρό όνομα των παικτών αντί για το επώνυμο. Από την πλευρά τους, οι ελλιπέστατοι Πέισερς φιλοξενούν σήμερα (15/11, 02:00) τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Bankers Life Fieldhouse».

Πάντως, οι Πολ Τζορτζ (πόδι), Ντέιβιντ Ουέστ (αστράγαλος), Τζορτζ Χιλ (γόνατο) και Σι Τζέι Ουότσον (πόδι) θα χάσουν αμφότερα τα παιχνίδια, ενώ ο Ρόντνι Στάκι (πόδι) θα παραμείνει στο περιθώριο τουλάχιστον για το σημερινό. Αντίθετα, ο Σι Τζέι Μάιλς (κεφάλι) θα γυρίσει πράγματι στα παρκέ ως αναπληρωματικός του Φρανκ Βόγκελ. Από την άλλη, οι «σβόλοι» απέκλεισαν πράγματι τον Ράντι Φόι (γόνατο) και χώρεσαν τον Γκάρι Χάρις στην ενεργή 13άδα τους για πρώτη φορά μέσα στη regular season του 2014-15. Σε άλλο σημερινό ματς (15/11, 02:00), οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δοκιμάζονται στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ.

Εκτός είναι οι Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Ντάμιεν Ινγκλίς (πόδι), αλλά ο Κρις Μίντλετον (γόνατο) δείχνει έτοιμος για επιστροφή στη δράση. Στα των Μάτζικ, ο Βίκτορ Ολαντίπο (πρόσωπο) απέσπασε ιατρική έγκριση για αγωνιστική επαναφορά και συμπεριλήφθηκε στην ενεργή 13άδα, αλλά ο Κάιλ Ο’ Κιν (αστράγαλος) αποκλείστηκε εκ νέου, άρα θα μείνει έξω μαζί με τον Ντέβιν Μαρμπλ (ώμος). Αμφότεροι οι τραυματίες θα χάσουν και το αυριανό ματς (16/11, 02:00) στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, οι οποίοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση) και του Μπράντλι Μπιλ (καρπός), που σύντομα θα επανενταχθεί στις προπονήσεις του Ράντι Ουίτμαν. Αντίθετα, ο Νενέ (ώμος) θα παίξει αύριο, όπως επιβεβαίωσε ο κόουτς των «πρωτευουσιάνων».

Απόψε (15/11, 03:00), οι Ντιτρόιτ Πίστονς θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα από το «Chesapeake Energy Arena» των αποδεκατισμένων Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που απέκλεισαν εκ νέου τους Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) και Αντρέ Ρόμπερσον (πόδι), ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Ράσελ Ουέστμπρουκ (χέρι), Κέβιν Ντουράντ (πόδι), Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) και Γκραντ Τζέρετ (αστράγαλος). Στα των «πιστονιών», ο Τζόντι Μικς (μέση) δεν υπολογίζεται, αλλά οι Κάρτιερ Μάρτιν (πόδι) και Λουίτζι Ντατόμε (οπίσθιος μηριαίος) είναι πλέον στη διάθεση του Σταν Βαν Γκάντι, αλλά μονάχα ο πρώτος διατηρεί ουσιαστικές πιθανότητες για χρόνο συμμετοχής.

Ακόμα, ο Μπράντον Τζένινγκς παραδέχθηκε πως θα ήθελε να παίξει δίπλα στον Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς αναγνωρίζοντας πως δύσκολα θα πετύχει τον στόχο του, ενώ ο Αντρέ Ντράμοντ δήλωσε πως δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε όλα τα παιχνίδια ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να ελέγξει πόσες φορές θα πάρει την μπάλα σε κάθε αγώνα. Τέλος αναφέρουμε πως ο άλλοτε σέντερ των Σιάτλ Σούπερσονικς/Θάντερ, Ρόμπερτ Σουίφτ, ομολόγησε πως βοήθησε σεσημασμένο κακοποιό, που αντιμετωπίζει κατηγορίες περί διακίνησης ναρκωτικών και παράνομης χρήσης όπλων, ενώ ήταν ήδη σε δυσχερή θέση με αφορμή κατηγορίες περί διακίνησης ναρκωτικών.



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved