Κλίβελαντ Καβαλίερς: Το φούτμπολ είναι επικίνδυνο για τον Λεμπρόν

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Το φούτμπολ είναι επικίνδυνο για τον Λεμπρόν

Εξήγησε ο Λεμπρόν Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς το απαγορευτικό στους γιους του γύρω από το φούτμπολ.

Πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως επιτρέπει στους δύο γιους του να ασχοληθούν με το μπάσκετ, το μπέιζμπολ και το ποδόσφαιρο, όχι με το φούτμπολ. Πλέον εξήγησε πως θεωρεί το φούτμπολ επικίνδυνο για την υγεία των παιδιών του, οπότε αποφάσισε να τους το απαγορέψει. Μάλιστα, ο Ρέτζι Έβανς των Σακραμέντο Κινγκς συμφώνησε με τον αυτοαποκαλούμενο «βασιλιά», καθώς ξεκαθάρισε ότι ο γιος του δεν πρόκειται να παίξει φούτμπολ. Από εκεί και πέρα, ο Ντίον Ουέιτερς (μέση) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς, οπότε θα επιστρέψει στη δράση μέσω του αυριανού αγώνα (15/11, 02:30) των «καβς» στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς.

Στα των «κελτών», ο Τζάρεντ Σάλιντζερ ανέφερε ότι μοιάζει αρκετά σε αγωνιστικό επίπεδο με τον Κέβιν Λοβ των Καβαλίερς τονίζοντας πως ο αυριανός αντίπαλός του είναι All Star και ανώτερος από εκείνον. Από την πλευρά του, ο GM, Ντάνι Έιντζ, επιβεβαίωσε πως ο Μάρκους Σμαρτ (αστράγαλος) θα γυρίσει στα παρκέ σε περίπου δύο εβδομάδες, οπότε ο πρώην πλέι-μέικερ του Οκλαχόμα Στέιτ θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι, όπως ο συμπαίκτης του, Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο), και ο Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο) των εκπρόσωπων του Οχάιο. Αντίθετα, ο Μάρκους Θόρντον (αστράγαλος) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς και εκτίμησε πως θα παίξει αύριο, παρά τον αποκλεισμό του από το χθεσινό ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Με τη σειρά του, ο άλλοτε σέντερ των «C’s» και νυν των «βροντών», Κέντρικ Πέρκινς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής στους Σέλτικς το επόμενο καλοκαίρι, όταν γίνει unrestricted free agent, ενώ πρόσθεσε πως ο φίλος του, Ραζόν Ρόντο, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Μασαχουσέτης, αν και με το πέρας της regular season του 2014-15 θα γίνει επίσης unrestricted free agent. Μάλιστα, ο 28χρονος πλέι-μέικερ επανέλαβε πως οι φίλοι της τωρινής ομάδας του δημιουργούν τάση υπέρ της παραμονής του, αλλά το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να είναι… μεγάλο για εκείνον.

Μέσα σε όλα, ο Σκοτ Μπρουκς πλησίασε τον πρώην φόργουορντ των «βροντών», Τζεφ Γκριν, πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα, ώστε να του πει ότι έχει προσέξει τον μεγάλο αριθμό σουτ τριών πόντων, που εκτελεί φέτος! Πέρα από τις φιλικές συζητήσεις, ο κόουτς των Θάντερ απέρριψε την πρόταση του ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, για επιδίωξη καλής θέσης στο επόμενο ντραφτ μέσω ηττών στην τρέχουσα σεζόν λόγω των πολλών τραυματισμών. Πάντως, οι Αντρέ Ρόμπερσον (πόδι) και Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) αναμένεται να χάσουν και το αυριανό παιχνίδι (15/11, 03:00) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Chesapeake Energy Arena», ενώ οι Ράσελ Ουέστμπρουκ (χέρι), Κέβιν Ντουράντ (πόδι), Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) και Γκραντ Τζέρετ (αστράγαλος) είναι δεδομένα εκτός.

Με αφορμή τις παραπάνω απουσίες, ο Ρέτζι Τζάκσον είναι στη βασική πεντάδα και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον ρόλο του στο αρχικό σχήμα του Μπρουκς, όπως επιβεβαίωσε μέσω συνέντευξής του και μέσω των εμφανίσεών του στα παρκέ του «μαγικού» κόσμου. Στα των Πίστονς, ο Σταν Βαν Γκάντι ομολόγησε ότι θέλει να πείσει τους παίκτες του να δείξουν υπομονή, μέχρι να ολοκληρωθεί η απαραίτητη διαδικασία επί της προσαρμογής στα νέα δεδομένα, που έφερε αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία και την προεδρία της ομάδας της «Motor City». Τέλος, οι Κάρτιερ Μάρτιν (πόδι) και Λουίτζι Ντατόμε (οπίσθιος μηριαίος) επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, οπότε είναι πλέον διαθέσιμοι, αλλά ο Τζόντι Μικς (μέση) παρέμεινε στο περιθώριο.



Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved