Μπόστον Σέλτικς: Μέσα ο Ρόντο, έξω ο Θόρντον

Μπόστον Σέλτικς: Μέσα ο Ρόντο, έξω ο Θόρντον

Παραδέχθηκε πως δεν είναι στο 100% έπειτα από μικροεπέμβαση στο χέρι, αλλά ο Ραζόν Ρόντο των Μπόστον Σέλτικς θα παίξει κανονικά σήμερα.

Αντίθετα, ο Μάρκους Θόρντον (αστράγαλος) αποκλείστηκε από τον αποψινό αγώνα (13/11, 02:30) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «TD Garden» λόγω τραυματισμού στη χθεσινή προπόνηση, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Μάρκους Σμαρτ (αστράγαλος) και Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο). Πάντως, ο Τζέιμς Γιανγκ είναι στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς ύστερα από ολιγοήμερη άδεια. Από την άλλη, οι Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) και Αντρέ Ρόμπερσον (πόδι) περιθωριοποιήθηκαν από ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ διαπιστώθηκε πως δεν θα γυρίσουν άμεσα στη δράση, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Κέβιν Ντουράντ (πόδι), Ράσελ Ουέστμπρουκ (χέρι), Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) και Γκραντ Τζέρετ (αστράγαλος). Πάντως, ο Άντονι Μόροου (γόνατο) απέσπασε έγκριση για παρουσία 30 λεπτών μετά τα 14 στη χθεσινή παρθενική εμφάνισή του στη φετινή σεζόν.

Για τους «κέλτες» ακολουθεί μεθαυριανό εντός έδρας ματς (15/11, 02:30) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, στο οποίο ίσως επιστρέψει ο Θόρντον. Θυμίζουμε πως οι «καβς» στερούνται των υπηρεσιών του Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο), ενώ ο Ντίον Ουέιτερς (μέση) έχασε και τη σημερινή προπόνηση, οπότε παραμένει αμφίβολος για το μεθαυριανό παιχνίδι. Θυμίζουμε πως τραυματίστηκε από αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Ντάρελ Άρθουρ, ο οποίος εξέτισε τιμωρία μίας αγωνιστικής και επιστρέψει στο αποψινό ματς (13/11, 04:00) των Ντένβερ Νάγκετς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Pepsi Center». Μάλιστα επιβεβαιώθηκε πως οι Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο/οπίσθιος μηριαίος) θα συνεχίσουν χωρίς χρονικό περιορισμό, αλλά ο Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) δεν απέσπασε αντίστοιχη ιατρική έγκριση.

Σήμερα (13/11, 02:30), οι Νιου Γιορκ Νικς φιλοξενούν τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Madison Square Garden» χωρίς τους Χοσέ Καλντερόν (γάμπα) και Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος), αλλά οι Πάμπλο Πριτζιόνι και Αμάρε Στουντεμάιρ θα δώσουν το παρών, παρά τον προληπτικό αποκλεισμό τους από τη χθεσινή προπόνηση, ενώ ο Κουίνσι Έισι προτιμήθηκε για το αρχικό σχήμα αντί του Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ. Στα των Μάτζικ, ο Βίκτορ Ολαντίπο (πρόσωπο) θα μείνει έξω, αλλά η Orlando Sentinel εκτίμησε πως ίσως παίξει την Παρασκευή (15/11, 02:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «Amway Center», ενώ ο Κάιλ Ο’ Κιν (αστράγαλος) θα συμπληρώσει σήμερα σερί οκτώ απουσιών. Αντίθετα, ο Ντέβιν Μαρμπλ (ώμος) είναι πλέον στη διάθεση του Ζακ Βον, αλλά δεν χωρά στο rotation.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved