Κλίβελαντ Καβαλίερς: «Πεινάει» ακόμα ο Λεμπρόν Τζέιμς

Κλίβελαντ Καβαλίερς: «Πεινάει» ακόμα ο Λεμπρόν Τζέιμς

Ακυρώθηκε το χθεσινό τριπλ-νταμπλ του Λεμπρόν Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο οποίος θεωρεί πως διατηρεί περιθώριο βελτίωσης.

«Δεν είμαι ακόμα στην κατάλληλη κατάσταση. Προοδεύω και συνηθίζω στη ροή του παιχνιδιού, αλλά προσαρμόζομαι στα νέα επιθετικά συστήματα. Πέρσι έπαιξα σε πολλά ματς» δήλωσε μετά τη χθεσινή νίκη επί των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ενώ το NBA αφαίρεσε μία ασίστ από τον απολογισμό του ακυρώνοντας το τριπλ-νταμπλ. Ακολουθεί παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς στο «TD Garden» ύστερα από κενό τεσσάρων ημερών στο πρόγραμμα των «καβς» για τη regular season του 2014-15, αλλά από χθες ο Κάιρι Έρβινγκ διαπίστωσε πως οι Καβαλίερς παίζουν πλέον ως ομάδα, ενώ ο Ντίον Ουέιτερς και ο Κέβιν Λοβ προτίμησαν να κάνουν πλάκα στους δύο παραπάνω συμπαίκτες τους, όπως μαρτυρά το παρακάτω βίντεο.

Παρά το ευχάριστο κλίμα, ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στην έλλειψη προσπάθειας στην άμυνα τονίζοντας πως οι εκπρόσωποι του Οχάιο δεν πρόκειται να προχωρήσουν ικανοποιητικά στηριζόμενοι αποκλειστικά στην επίθεση. Στα των τραυματιών, ο Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο) δεν υπολογίζεται για το ματς με τους «C’s», ενώ ο Ουέιτερς (μέση) κρίνεται αμφίβολος μετά τον χθεσινό αποκλεισμό του. Για τους Σέλτικς προηγείται αυριανό παιχνίδι (13/11, 02:30) στο «TD Garden» με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που σήμερα (12/11, 03:00) δοκιμάζονται στο «BMO Harris Bradley Center» των Μιλγουόκι Μπακς. Μάλιστα, ο Ραζόν Ρόντο (χέρι) προπονήθηκε χωρίς περιορισμούς σήμερα, οπότε θα τεθεί πράγματι στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς.

Αύριο θα επιστρέψει στην ομάδα και ο Τζέιμς Γιανγκ (άδεια), αλλά δύσκολα θα χωρέσει στο rotation, ενώ οι Μάρκους Σμαρτ (αστράγαλος) και Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) είναι στα πιτς. Επίσης, ο Μάρκους Θόρντον υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο στη σημερινή προπόνηση, οπότε είναι τουλάχιστον αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι. Από την πλευρά του, ο πρώην σέντερ των Σέλτικς και νυν των «βροντών», Κέντρικ Πέρκινς, ισχυρίστηκε χιουμοριστικά πως άκουσε συνθήματα «MVP, MVP» για λογαριασμό του στο προχθεσινό παιχνίδι με τους Σακραμέντο Κινγκς. Όσον αφορά τους τραυματίες, μονάχα ο Άντονι Μόροου (γόνατο) θα γυρίσει στα παρκέ από το αποψινό ματς με τα «ελάφια» «κουβαλώντας» χρονικό περιορισμό 10 με 17 λεπτών.

Αντίθετα, οι Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) και Αντρέ Ρόμπερσον (πόδι) οδεύουν προς νέο αποκλεισμό, ενώ δεδομένα στο περιθώριο είναι οι Κέβιν Ντουράντ (πόδι), Ράσελ Ουέστμπρουκ (χέρι), Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) και Γκραντ Τζέρετ (αστράγαλος). Από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα λείψουν εκ νέου οι Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Ντάμιεν Ινγκλίς (πόδι), ενώ ο Κρις Μίντλετον θα είναι μεν στη διάθεση του Τζέισον Κιντ, αλλά δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Τέλος αναφέρουμε πως ο προπονητής των Μπακς δεν σκοπεύει να αλλάξει βασική πεντάδα, οπότε ο «Greek Freak» θα συνεχίσει ως αναπληρωματικός.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved