CEV Challenge Cup: Στο Ισραήλ για το «διπλό» κόντρα στη Μακάμπι ο Κυπελλούχος, ΠΑΟΚ
Intime.gr

CEV Challenge Cup: Στο Ισραήλ για το «διπλό» κόντρα στη Μακάμπι ο Κυπελλούχος, ΠΑΟΚ

Τoν πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup θα δώσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ σήμερα, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στις 7μ.μ. ώρα Ελλάδας (COSMOTE Sport 6 HD).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετρώντας ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη και στοχεύει στη νίκη προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στις «8» καλύτερες ομάδες του θεσμού. Ο προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του ρόστερ, με την ομάδα να κάνει χθες την τελευταία της προπόνηση επί ισραηλινού εδάφους.

Στην αντίπερα όχθη η Μακάμπι «μετράει» επτά σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ στο CEV Challenge Cup απέκλεισε την VRCK από την Ουγγαρία με δύο νίκες, για να βρεθεί στον «δρόμο» του ΠΑΟΚ.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στο acpaok.gr ενόψει της σημερινής αναμέτρησης:

«Βρισκόμαστε στην τρίτη φάση του Challenge Cup, και θα αντιμετωπίσουμε τον πιο δυνατό αντίπαλο στην μέχρι τώρα πορεία μας στον θεσμό. Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πλάνο, έχοντας παίξει πολύ καλά παιχνίδια και έχοντας πολύ καλά αποτελέσματα. Με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά σύμφωνα με την ποιότητα και την προοπτική μας, πιστεύω έχουμε ευκαιρία να πάμε ακόμα πιο μακριά στον θεσμό. Το γεγονός πως παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, και θα έχουμε στο πλευρό μας τους πιστούς οπαδούς μας, μας δίνει ακόμα περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση!».



Euroleague: Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR, μία νίκη απ' το πλεονέκτημα - Η βαθμολογία
Euroleague: Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR, μία νίκη απ' το πλεονέκτημα - Η βαθμολογία
Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ»
Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ»
Γιοβάνοβιτς: «Μονότονοι στην επιθετική μετάβαση»
Γιοβάνοβιτς: «Μονότονοι στην επιθετική μετάβαση»
Μαρκοϊσβίλι: «Έπαιξε καλύτερο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός»
Μαρκοϊσβίλι: «Έπαιξε καλύτερο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved