Euro Cup Πόλο Ανδρών: Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ - Στο Ζάγκρεμπ για την υπέρβαση
acpaok.gr

Euro Cup Πόλο Ανδρών: Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ - Στο Ζάγκρεμπ για την υπέρβαση

«Όλα για όλα» θα τα δώσει ο ΠΑΟΚ που συμμετέχει στον 4ο όμιλο που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ για τη Β΄ προκριματική φάση του Euro Cup ανδρών, αρχής γενομένης σήμερα, Παρασκευή (28/10) στις 8μ.μ. με αντίπαλο την Μλάντοστ.

Το έργο του «Δικεφάλου του βορρά» είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς θα βρει απέναντί του ομάδες με μεγάλη ιστορία στο άθλημα, που προέρχονται από παραδοσιακές δυνάμεις του πόλο. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου είναι το αουτσάιντερ για τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση, όμως οι «ασπρόμαυροι» θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές που τους αναλογούν.

Συνολικά θα διεξαχθούν έξι όμιλοι, με τους δύο πρώτους από τον καθένα από αυτούς να παίρνουν το εισιτήριο για τους «16», όπου θα πλαισιωθούν από τις τέσσερις ομάδες, οι οποίες θα αποκλειστούν στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Από κει και μετά, η διοργάνωση συνεχίζεται με διπλούς αγώνες ως τον τελικό.

Ο ΠΑΟΚ είχε χθες, Πέμπτη (27/10) ρεπό στην Πρεμιέρα του 4ου ομίλου και ξεκινά τις υποχρεώσεις του σήμερα, Παρασκευή (28/10, 20:00), με αντίπαλο την οικοδέσποινα και επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μλάντοστ, η οποία προέρχεται από τα προκριματικά του Champions League, όπου αποκλείστηκε χάνοντας 7-6 στο κρίσιμο ματς από τον Πανιώνιο. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το LEN TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Μλάντοστ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:

«Κάθε αρχή και δύσκολη. Παίζουμε με την οικοδέσποινα ομάδα. Τα παιδιά έχουν άγχος κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά νομίζω ότι έχουμε πάρει μία πρώτη... γεύση από τέτοιους αγώνες στην πρώτη φάση του θεσμού. Ελπίζω οι παίκτες να είναι σε καλή κατάσταση αύριο και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, και μακάρι να έχουμε μία θετική εμφάνιση. Δεν μπορούμε να κάνουμε προετοιμασία για ένα μόνο παιχνίδι, καθώς θα παίξουμε μέσα σε τρεις μέρες με τέσσερις αντιπάλους. Αφοσιωθήκαμε πολύ στα δικά μας τα δεδομένα, στο πως θέλω και ονειρεύομαι να δω την ομάδα να παίζει. Σαφώς πριν από κάθε παιχνίδι θα δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες του αντιπάλου, αλλά από κει και πέρα το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας, όπως πρέπει, και μακάρι αυτό να συνοδεύεται από θετικά αποτελέσματα».

Το Σάββατο 29/10, το πρόγραμμα στο Ζάγκρεμπ περιλαμβάνει διπλή αγωνιστική. Το μεσημέρι (12:30) ο «Δικέφαλος του βορρά» θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Χόνβεντ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (18:30), ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την ισπανική Μεντιντεράνι, που στην προηγούμενη φάση νίκησε 10-9 τον Απόλλωνα Σμύρνης και πέρασε οριακά από τον όμιλό της, ως τέταρτη. Τέλος, το πρωί της Κυριακής (30/10, 11:30), οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Πρίμορατς Κότορ από το Μαυροβούνιο, ακόμη μία πρωταθλήτρια Ευρώπης του παρελθόντος (2009), η οποία επίσης συμμετείχε στα προκριματικά του Champions League, όπου μάλιστα γνώρισε τη συντριβή με 15-2 από τη Βουλιαγμένη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του 4ου ομίλου:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/10

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

20:00 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ

21:30 Μεντιτεράνι-Χόνβεντ

Ρεπό: Πρίμορατς Κότορ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/10

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

11:00 Μεντιτεράνι-Πρίμορατς Κότορ

12:30 Χόνβεντ-ΠΑΟΚ

Ρεπό: Μλάντοστ Ζάγκρεμπ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

18:30 Μεντιτεράνι-ΠΑΟΚ

20:00 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ-Πρίμορατς Κότορ

Ρεπό: Χόνβεντ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/10

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

11:30 ΠΑΟΚ-Πρίμορατς Κότορ

13:00 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ-Χόνβεντ

Ρεπό: Μεντιτεράνι

Οι υπόλοιποι όμιλοι της Β΄ προκριματικής φάσης του Euro Cup, που διεξάγονται τις ίδιες ημέρες:

1ος ΟΜΙΛΟΣ (Σάμπατς/Σερβία): Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Σολάρις Σίμπενικ (Κροατία), Σάμπατς (Σερβία), Τριέστε (Ιταλία), Πέϊ ΝτΕ (Γαλλία)

2ος ΟΜΙΛΟΣ (Στρασβούργο/Γαλλία): Σαβόνα (Ιταλία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Ντε Τσάαν (Ολλανδία), Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)

3ος ΟΜΙΛΟΣ (Ντούισμπουργκ/Γερμανία): Τουρκουάν (Γαλλία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Παλέρμο (Ιταλία), Ντούισμπουργκ (Γερμανία)

5ος ΟΜΙΛΟΣ (Τσόλνοκ/Ουγγαρία): Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Ζαϊμπας (Λιθουανία), Μονπελιέ (Γαλλία), Τσόλνοκι (Ουγγαρία)

6ος ΟΜΙΛΟΣ (Βουκουρέστι/Ρουμανία): Ορτίτζια (Ιταλία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Βαζούτας (Ουγγαρία), Βάλις (Σερβία)



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved