EHF European Cup ανδρών: Με Μινάουρ Μπάια Μάρε ο ΠΑΟΚ στους «16»
Η Μινάουρ Μπάια Μάρε από τη Ρουμανία θα είναι η αντίπαλος της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του European Cup, όπως προέκυψε από τη σημερινή (7/12) κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της EHF στη Βιέννη.
Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση εκτός έδρας, στις 12 ή 13 Φεβρουαρίου 2022, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη μια εβδομάδα μετά.
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Πάνος Γούσιος, δήλωσε για τη Μινάουρ Μπάια Μάρε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά δεν είναι στις ομάδες που θέλαμε να αποφύγουμε πριν την κλήρωση, ούτε όμως και σε αυτές που θα θέλαμε. Είναι μία καλή ομάδα, η οποία τερματίζει σταθερά στις πρώτες θέσεις του ρουμανικού πρωταθλήματος. Το σκάουτινγκ για εμάς θα είναι εύκολο, αφού θα βρούμε τα παιχνίδια της τόσο με την Παρτιζάν, όσο και με την Χαποέλ Ασντόντ. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί, αλλά πιστεύω αν εμφανιστούμε όπως πρέπει θα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης».
Only 16 teams from 9 different countries will fight ? to become #ehfec champions!
— HomeofHandball (@HomeofHandball) December 6, 2021
? Tuesday 7 December at 11:00 CET
? First leg of the Last 16 is scheduled for 12/13 February 2022
Draw ? preview: https://t.co/6btHb4SEI5
The #ehfec Men Last 16 fixtures are now official??
— HomeofHandball (@HomeofHandball) December 7, 2021
Who will go through to the quarter-finals? ?? pic.twitter.com/c2Q6eqlJLK