Νέα διοίκηση στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο (video+photos)

Νέα διοίκηση στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο (video+photos)

Η υποψηφιότητα του Τάκη Μαλακατέ ήταν η μοναδική εν τέλει στη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ΑΟ, με τον Σύλλογο να έχει νέα διοίκηση από το βράδυ της Τρίτης (07/07).

Αρκετή ένταση είχε από το ξεκίνημα η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ΑΟ, που διεξήχθη για να διενεργηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Συλλόγου. Πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, η απερχόμενη διοίκηση δια στόματος του κ. Στέφανου Αυγουλέα έκανε τον διοικητικό απολογισμό τόσο της προηγούμενης χρονιάς όσο και της διετίας που προηγήθηκε, με πρόεδρο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Διαβάστηκε μάλιστα η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω της οποίας ξεκαθάρισε πως δεν θα έχει καμία εμπλοκή με τον Σύλλογο όσο παραμένει διχασμένος. Υπήρξαν αποδοκιμασίες από οργανωμένους οπαδούς που ήταν στη Λεωφόρο, ενώ έφυγε κι ένα μπουκάλι μπύρας προς το «πάνελ», αν και στη συνέχεια χειροκροτήθηκαν όλες οι επιτυχίες του Συλλόγου που ήρθαν τον τελευταίο χρόνο υπό την ίδια διοίκηση που δευτερόλεπτα πριν είχε αποδοκιμαστεί.

 

Ο διοικητικός απολογισμός έγινε από τον αντιπρόεδρο κ. Στεφανο Αυγουλέα. «Όταν εκλέχτηκε το ΔΣ οικονομικά πρώτος στόχος ήταν η εξυγίανση και η αγωνιστική άνοδος και την διάδοση του Παναθηναϊκού ως ιδέα. Στο διοικητικό και οργανωτικό μέρος ο Σύλλογος οργανώθηκε σε επαγγελματικά πρότυπα. Έγινε η πλήρης καταγραφή τροπαίων, υπήρξε εσωτερικός κανονισμός, έγινε κεντρική συμφωνία για τον ρουχισμό .Επιπλέον δημιούργησαμε τμήματα Παναθηναϊκού ΑμεΑ.

Αναβαθμίστηκε η επίσημη ιστοσελίδα και δημιουργήθηκε νέο σάιτ, αυξήθηκε ο αριθμός των social media και αυξήθηκαν οι χορηγοί. Έγιναν τρεις μεγάλες εκδηλώσεις με τον βασικό χορηγό μας τον ΟΠΑΠ. Υπήρξε στήριξη εξεχόντων αθλητών από τους χορηγούς. Βελτιώθηκαν οι ακαδημίες και αυξήθηκαν κατά 20% παρότι ο ΠΑΟ δεν έχει δικές του εγκαταστάσεις. Υπήρξαν συμπράξεις με σχολεία και δήμους. Δεν υπάρχει καμία οφειλή στο δημόσιο και το ΙΚΑ . Σε όλη την διετία οι αθλητές πληρώνονταν στην ώρα τους και η αποπληρωμή έχει φτάσει πάνω από 90%. Όλα τα μέλη  έχουν καταγραφεί , έγινε επαφή με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ , έγινε μελέτη πυρασφάλειας για Λεωφόρο, βελτιώθηκε το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», μπήκαν κλιματιστικά, έγινε video room , γυμναστήριο, εκσυγχρονισμός καταστατικού και απλοποιήθηκε η συνδρομή των μελών. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο κ. Βρανόπουλο για την προσφορά του στον Σύλλογο  καθώς έδωσε 60.000 ευρώ στο pao alive και 40.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη». Στη συνέχεια, έγινε αγωνιστικός απολογισμός για κάθε ένα τμήμα ξεχωριστά, τον οποίο μπορείτε αναλυτικά να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ΑΟ.

pao ekloges

Μετά τον αγωνιστικό και οργανωτικό απολογισμό, ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Τάκης Τριαντόπουλος, βρέθηκε στο βήμα για να κάνει και τον οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης. Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Τριαντόπουλος είπε: «Όπως είπα και την Παρασκευή, εγώ δεν είμαι παράγοντας, είμαι τεχνοκράτης και υπεύθυνος επί των οικονομικών θεμάτων. Το έργο που ανέλαβε πριν δυο χρόνια για τον ΠΑΟ ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να βοηθήσω τους συνεργάτες μου να καταφέρει το σωματείο τους στόχους μου. Οι εργαζόμενοι ήταν ενάμιση χρόνο απλήρωτοι, υπήρχε ένα μεγάλο και αχαρτογράφητο χρέος. Σήμερα έχουμε καταφέρει να έχει εξοφληθεί πλήρως το προσωπικό, πλήρως το δημόσιο και έχει μειωθεί το χρέος περίπου στις 300.000 ευρώ, είναι ρυθμισμένο και υπάρχουν απαιτήσεις του ΑΟ που το κάνουν εύκολο να διαχειριστεί. Μέσα σε αυτή τη διετία καταφέραμε να οργανώσουμε και να κάνουμε βιώσιμο το σωματείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες από το οικονομικό και νομικό τμήμα για τις εκατοντάδες υποθέσεις έτσι ώστε να παραδώσουμε σήμερα ένα βιώσιμο σωματείο. Φυσικά σε αυτό βοήθησε πάρα πολύ και ο κόσμος. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας, με τη δική μας τεχνογνωσία και τη βοήθεια της διοίκησης καταφέραμε αυτό το θαύμα να παραδώσουμε σήμερα ένα σωματείο βιώσιμο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Το να μπω σε λεπτομέρειες δεν έχει σημασία, θεωρούμε πως αν δεν υπήρχε κορονοϊός θα παραδίδαμε εντελώς καθαρό το σωματείο. Αυτό μας πήγε πίσω, αλλά και πάλι αυτό που μένει πίσω είναι εντελώς διαχειρίσιμο και δεν δημιουργεί πρόβλημα στον Ερασιτέχνη. Τα νούμερα έχουν δημοσιευτεί, δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Αν θέλετε θα μπω σε λεπτομέρειες. Ευχαριστώ και πάλι τον κόσμο, σας ευχαριστώ όλους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και εσάς και τους συναδέλφους για τη συνεργασία που είχαμε μέσα από την καρδιά μου».

Ακολούθως, εγκρίθηκε ομόφωνα ο απολογισμός αλλά και η απαλλαγή της απερχόμενης διοίκησης από κάθε ευθύνη. Η διαδικασία προχώρησε με την εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών. Μετά την αλλαγή του αθλητικού νόμου, θα έπρεπε να υπάρχει δικαστικός αντιπρόσωπος που ορίζεται από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών. Ο κ. Χατζής ορίστηκε δικαστικός αντιπρόσωπος και χρειάστηκαν ακόμα δυο μέλη. Προτάθηκαν οι κ. Σταύρος Σπύρου και Νικόλαος Πλακουτσής, που έγιναν αποδεκτοί. Πέραν της εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου, έγινε διαδικασία και για την εκλογή εξελεγκτικής επιτροπής με τους Ανδρέα Καλύβα, Λαδόπουλο Γεώργιο και Μανώλη Λεκάκη να προτείνονται τακτικά μέλη και τους Νίκο Ράπτη και Στάθη Σπαρτιώτη αναπληρωματικά μέλη. Η επιτροπή εκλέχθηκε δια βοής για να προχωρήσει η διαδικασία.

pao ekloges5

Υποψηφιότητα Μορίδη που αποσύρθηκε μέσα σε ένταση

Σε αυτό το σημείο, η εφορευτική επιτροπή εξήγησε τη διαδικασία και τέθηκε το ερώτημα για τις υποψηφιότητες που τυχόν υπήρχαν. Ο Φοίβος Μορίδης εμφανίστηκε ως υποψήφιος και ανέβηκε στο βήμα. Εκεί μίλησε για τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν για τον Σύλλογο και ανέφερε πως θα καταθέσει 100.000 ευρώ με την υποψηφιότητά του. Μάλιστα ανέφερε πως θέλει να μιμηθεί το παράδειγμα του Δημήτρη Βρανόπουλου, που τον χαρακτήρισε τον κορυφαίο Παναθηναϊκό χωρίς να έχει συμμετοχή σε διοίκηση, ενώ πρόσθεσε πως εκτός των προσωπικών 100.000 ευρώ θα δοθούν και άλλα τόσα από την εταιρία του σαν χορηγία.

Ανέφερε επίσης πως υπάρχουν 13 πρότζεκτς, προς τιμήν της Θύρας 13 από την εταιρία του για τον Σύλλογο. Από τους παραβρισκόμενους υπήρξαν αντιδράσεις για παλαιότερη εμπλοκή του στον Ηρακλή και τη Χαλκίδα. Απάντησε πως στον Ηρακλή δεν ανέλαβε ποτέ, ενώ στη Χαλκίδα έβαλε 32.000 ευρώ, λέγοντας πως στον Παναθηναϊκό απαιτούνται πολλά περισσότερα. Σχολίασε πως ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, θα εξηγούσε κάποια πράγματα στη συνέχεια.

Ανέφερε πως μια μόνιμη πηγή εσόδων είναι αναγκαία για τον Σύλλογο. Αναφέρει πως συνομίλησε με τον κ. Μπόμη κι ενημερώθηκε πως χρειάζεται 450.000 ευρώ πέραν των εσόδων που έχει. Όπως είπε είτε θα πρέπει κάποιος να βάλει το χέρι στην τσέπη, είτε να βρεθούν πηγές εσόδων. Σχολίασε πως είναι σημαντικό να μην δημιουργηθούν επιπλέον έξοδα, και τόνισε πως τα πλάνα που έχουν γίνει είναι βασισμένα, σε κάτι που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο. Ο Φοίβος Μορίδης αναρωτήθηκε από το βήμα αν «θέλουμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό;», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ηλία Μιχαλαριά ο οποίος αντέδρασε έντονα. Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν από τον κόσμο, εν τέλει η υποψηφιότητα του Φοίβου Μορίδη αποσύρθηκε.

Η υποψηφιότητα Μαλακατέ

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Τάκη Μαλακατέ, που ήταν γνωστό ότι θα θέσει υποψηφιότητα. Στην αρχική του ομιλία ανέφερε: «Αν κάποιος ήθελε να βοηθήσει πραγματικά τον Σύλλογο θα έδινε τα χρήματα αφιλοκερδώς με προσφορά και όχι με εξαγορά θέσης. Θέλω να πως όλους σας καίει το γηπεδικό θέμα. Το ΔΣ το δικό μου αν εκλεγούμε, θα είμαστε θεματοφύλακες της περιουσίας του Παναθηναϊκού. Το γήπεδο και η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει μόνο αν εξασφαλιστούν όλες οι απαιτήσεις που έχει ο Παναθηναϊκός ΑΟ. Εφόσον κατορθωθεί και γίνουν δεκτά όσα θέλει ο Παναθηναϊκός ΑΟ, θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος μόνο αν πάρουμε τις χρήσεις στο ακέραιο. Πρώτα τις χρήσεις με το κλειδί στο χέρι, και μετά θα ξεκινήσει η όποια διαδικασία». Ο Τάκης Μαλακατές αναφέρθηκε και στη δήλωση του Σωτήρη Πανταλέοντα για την εγγραφή όσο το δυνατό περισσότερων μελών στον Σύλλογο.

Σε αυτό το σημείο ακούστηκαν συνθήματα όπως «Στη Λεωφόρο γήπεδο Παναθηναϊκέ», και «εδώ είναι το σπίτι σου Παναθηναϊκέ». Το θέμα του γηπέδου, άλλωστε, ήταν αυτό που μονοπώλησε και τις ερωτήσεις που τέθηκαν προς τον Τάκη Μαλακατέ. Η πρώτη ερώτηση αφορούσε τις κόκκινες γραμμές που πιθανόν θα βάλει η διοίκησή του για το θέμα του γηπέδου. «Τι σημαίνει το θα διασφαλιστεί το συμφέρον του Παναθηναϊκού; Αποτελεί κόκκινη γραμμή το να μην κατεδαφιστεί η Λεωφόρος μέχρι να γίνει το πρώτο φιλικό στον Βοτανικό; Αποτελεί κόκκινη γραμμή το να δοθούν στον Παναθηναϊκό γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ και για τον Ερασιτέχνη με όλες τις χρήσεις στον Βοτανικό; Συμφωνείτε ότι πρέπει να γυρίσει η ΠΑΕ να παίξει ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο και να πάρει τα 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια; Αυτή είναι η δική μου άποψη, χωρίς καμία αιχμή. Καλή επιτυχία στη θητεία σας», ήταν η ερώτηση.

Η απάντηση του Τάκη Μαλακατέ ήταν: «Για να κατεδαφιστεί η Λεωφόρος θα πρέπει να μας δώσουν τα γήπεδα με το κλειδί στο χέρι. Επιθυμία προσωπική δική μου θα ήταν να στεγαστεί όλος ο Παναθηναϊκός εκεί. Συμφωνώ με τον Βοτανικό για να είναι όλος ο Παναθηναϊκός εκεί, μπάσκετ, ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνης. Θα βάλω κόκκινη γραμμή».

pao ekloges6

Εντάσεις για τη Διπλή Ανάπλαση

Το μέλος του Συλλόγου, κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε: «Θυμίζω στη Γενική Συνέλευση δυο πράγματα. Θέλω να τα θυμίσω γιατί κάποιοι τα ακούνε πρώτη φορά και κάποιοι να τα έχουν ξεχάσει. Θέλω να πω πως η επίσημη γραμμή του Παναθηναϊκού και όλων των διοικήσεων χωρίς εξαίρεση, είναι πως το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανήκει κατά κυριότητα στον Παναθηναϊκό. Είναι η θέση των διοικήσεων των Νικολαΐδη και Ιθακήσιου, ήταν η θέση του Θανάση Γιαννακόπουλου που το 2008 κατέθεσε στο κτηματολόγιο δήλωση ιδιοκτησίας. Αυτή ήταν η θέση και της τελευταίας διοίκησης, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που είπε ευθέως ότι η περιουσία μας είναι 300 εκατ. ευρώ και πρέπει να πάρουμε τα ανάλογα ανταλλάγματα. Η θέση αυτή αμφισβητείται από τον Δήμο Αθηναίων τον τελευταίο καιρό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, θα το βρουν τα δικαστήρια.

Το 2005 για τη Διπλή Ανάπλαση υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Θανάση Γιαννακόπουλου και της Δημάρχου Αθηναίων, Ντόρας Μπακογιάννη. Είχαν συμφωνήσει μεταξύ άλλων για κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου, κατασκευή παλέ ντε σπορ και πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων. Έγινε σύσταση εταιρίας ειδικού σκοπού για να παραδοθεί το έργο και θα το παρέδιδαν το πρώτο εξάμηνο του 2008. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε και καμία ευθύνη δεν φέρει ο Παναθηναϊκός. Το 2011 καταργήθηκε ο νόμος της Διπλής Ανάπλασης και ψηφίστηκε στη θέση του ένας νόμος τερατούργημα. Μεταξύ άλλων προέβλεπε πως η Λεωφόρος θα γκρεμιστεί όταν τελειώσουν οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και όχι το γήπεδο. Ότι τη Λεωφόρο θα τη γκρεμίσει ο ιδιοκτήτης του εμπορικού κέντρου και τις εγκαταστάσεις θα τις φτιάξει ο ιδιοκτήτης του εμπορικού κέντρου. Το 2013 με παρέμβαση της ΠΑΕ να τα λέμε κι αυτά, ψηφίστηκε πως θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος όταν γίνει το γήπεδο. Η χρήση της Λεωφόρου τελειώνει το Φεβρουάριο του 2021. Ο Παναθηναϊκός είναι δέσμιος και αιχμάλωτος της Διπλής Ανάπλασης, τίποτα δεν γίνεται και η Λεωφόρος έχει χαρακτηριστεί χώρος πρασίνου. Για να αντικατασταθεί το πράσινο στον Βοτανικό από τον χώρο εδώ. Η γνώμη μου είναι να καταργηθούν όλα αυτά και να πάμε πάλι από την αρχή»/

Το μέλος κ. Μαραγκουδάκης είπε: «Στο ψηφοδέλτιο του κ. Μαλακατέ υπάρχει ο κ. Ακριτίδης που είναι υπεύθυνος για τη Διπλή Ανάπλαση στον Δήμο Αθηναίων. Θέλω να ρωτήσω, αυτός ο άνθρωπος θα λειτουργήσει σαν άνθρωπος του Παναθηναϊκού ή σαν Δούρειος Ίππος εδώ πέρα;»

Ο Τάκης Μαλακατές απάντησε: «Ο κ. Ακριτίδης θα λειτουργήσει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού του οποίου αν έχει την τιμή να τον ψηφίσετε θα είναι μέλος».

Ο Νίκος Πλυτάς πήρε τον λόγο και είπε: «Θέλω η διοίκησή σας να δεσμευτεί, ότι αυτά που ακούσαμε για τα οικονομικά του Παναθηναϊκού, θα μας πείτε ακριβή ποσά. Πόσα οφείλονται, που οφείλονται και γιατί η ομάδα πόλο για 2000 ευρώ δεν πήγε στη Χίο να παίξει, αφού υπάρχουν τόσα χρήματα που μας είπατε. Έμαθα ότι η Χίος προσφέρθηκε να έρθει στην Αθήνα και να πληρώσει ο Παναθηναϊκός να δώσει 1.000 ευρώ, και ο Παναθηναϊκός μηδενίστηκε. Να δεσμευτείτε ότι θα μας πείτε ακριβώς ποια είναι η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού, όπως έκανα εγώ και σε μια εβδομάδα είχα πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης».

Στη συνέχεια ένα από τα μέλη, η κ. Καούνη Ελένη είπε με ένταση: «Όποιος νομίζει πως στο τραπέζι εκεί κάτω υπάρχει ελπίδα, να πάει να ψηφίσει. Οποιος νομίζει πως για ακόμα μια φορά μας δουλεύουν, να μην κουνηθεί από τη θέση του».

Ένα ακόμα μέλος σε έντονο ύφος ανέφερε: «Αν όλα είχαν πάει καλά και είχε γίνει το γήπεδο στον Βοτανικό, υπήρχε θέμα το αν τα έσοδα από εκεί θα πήγαιναν στον Ερασιτέχνη ή σε όσους είχαν μαγαζιά. Φτάσαμε σε ένα σημείο που σαν Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχουμε γήπεδο, να γκρεμιστεί η Λεωφόρος και ο καθένας λέει τα δικά του. Δεν θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος κι αν είναι να γκρεμιστεί θα περάσετε πάνω από εμάς. Εδώ είναι το σπίτι μας».

pao ekloges3

Αίτημα για επιτροπή γηπέδου

Στη συνέχεια ακούστηκαν έντονα υβριστικά συνθήματα κατά της Διπλής Ανάπλασης, ενώ ακολούθησε ερώτηση για τον Τάκη Μαλακατέ: «Υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο πέραν της Διπλής Ανάπλασης; Υπάρχει η Λεωφόρος; Υπάρχει το Γουδή; Είναι ένα ερώτημα το οποίο δεν το ακούει ο κ. Μαλακτές και με γράφει. Θέλω το εναλλακτικό πλάνο όχι των διαπλεκόμενων. Ξέρουμε τι σημαίνει Διπλή Ανάπλαση. Σημαίνει Τράπεζα Πειραιώς και συμφέροντα. Το εναλλακτικό σχέδιο μπορεί να μας το πει ο κ. Μαλακατές. Μια προηγούμενη διοίκηση είχε πει για Γουδή, εμείς λέμε για Λεωφόρο. Ο κ. Μαλακατές δεν ακούει γιατί εξυπηρετεί συμφέροντα…».

Ένα ακόμα μέλος είπε πως: «Κάνω πρόταση στον κ. Μαλακατέ, αύριο το πρωί να προχωρήσει σε καταστατική Γενική Συνέλευση που θα ιδρύσει επιτροπή γηπέδου που θα έχει μόνιμα μέλη τον κ. Κώστα Ιθακήσιο, τον κ. Παναγιωτόπουλο και τον εκάστοτε πρόεδρο του Παναθηναϊκού με επιφανεί μέλη, για να κατοχυρωθεί πως όποια διοίκηση έρχεται και παρέρχεται θα έχουμε μια  συνέχεια σαν πολιτική στο θέμα του γηπέδου. Το δέχεται αυτό ο κ. Μαλακατές; Ας απαντήσει».

Η απάντηση του Τάκη Μαλακατέ ήταν: «Είναι μια πρόταση, πολύ σοβαρή που θα εξεταστεί. Θα γίνει Γενική Συνέλευση για θέμα γηπέδου. Τώρα έχουμε θέμα εκλογών. Να βγει η διοίκηση και θα κάνουμε Γενική Συνέλευση που θα έχουμε θέμα γηπέδου. Είναι μια άποψη που την ακούω θετικά αλλά θα έρθει στην ώρα της. Αυτή τη στιγμή δεσμεύτηκα για συγκεκριμένα πράγματα. Ας μείνουμε εκεί και ας προχωρήσουμε».

«Στη Λεωφόρο γήπεδο Παναθηναϊκέ» ακούστηκε για ακόμα μια φορά από τους οπαδούς στη Λεωφόρο για να ακολουθήσει στη συνέχεια η διαδικασία των εκλογών που πήρε αρκετή ώρα. Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, έγινε η καταμέτρηση και πλέον ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έχει νέα διοίκηση.

Το νέο διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους εξής:

Μαλακατές Παναγιώτης

Βρανόπουλος Δημήτρης

Συνοδινός Θεόδωρος

Παπαπασχάλης Χαράλαμπος

Κυριζάκης Χρήστος

Παυλόπουλος Βασίλης

Ακριτίδης Χρόνης

Νίκας Σωτήρης

Αντωνιάδης Γιάννης

Κατσούλη Ελένη

Γαλάνη Κυριακή

Σκολίδης Λεωνίδας

Δείτε ξανά όλη τη διαδικασία και το φωτορεπορτάζ

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Παναθηναϊκού ΑΟ



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved